_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
βασικά κοπλιμέντο είναι να σε λένε μιλφάρα.έτσι είναι οι μιλφάρες ρε βλάκα? αφού δεν είδες φάτσα τί λες...ουφ :- :- :- :-
βασικά κοπλιμέντο είναι να σε λένε μιλφάρα.έτσι είναι οι μιλφάρες ρε βλάκα? αφού δεν είδες φάτσα τί λες...ουφ :- :- :- :-
αν δούνε το πρόσωπο θα φύγει το -αρα και θα είναι σκέτο milf
Μια χαρά αγριομιλφάρα είναι.
ναι γι' αυτό έκανες μυστική συνάντηση μαζί μου χωρίς να μου πεις ότι είσαι συ λες και δεν κατάλαβα ποιο λαμόγιο είσαι, και μετά παρακαλούσες να πάμε για καφέ και αφού σε έβρισα στο δρόμο κι έγινες ρεζίλι στράβωσες? κρίμα τα νιάτα σου. Λες κι έχεις ανάγκη. Αλλά τέτοιο κωλόπαιδο που να βρείς γυναίκα να σε αγαπήσει. Βλάκα ε βλάκα.αν δούνε το πρόσωπο θα φύγει το -αρα και θα είναι σκέτο milf
ναι γι' αυτό έκανες μυστική συνάντηση μαζί μου χωρίς να μου πεις ότι είσαι συ λες και δεν κατάλαβα τί λαμόγιο είσαι, και μετά παρακαλούσες να πάμε για καφέ και αφού σε έβρισα στο δρόμο κι έγινες ρεζίλι στράβωσες? κρίμα τα νιάτα σου. Λες κι έχεις ανάγκη. Αλλά τέτοιο κωλόπαιδο που να βρείς γυναίκα να σε αγαπήσει. Βλάκα ε βλάκα.
πες και αλλα με διασκεδαζεις!!!
θες να σου στειλω τα mail που μου εστελνες πριν συναντηθουμε και σε δω πως εισαι(χάλια),όταν ήσουν ταξίδι με κάποιον απο εδω μεσα και μου παραπονιουσουν οτι σε λένε άσχημη στο πρόσωπο(στις αρχές αυτού του topic)και γιατί σε κοροιδεύουνε?
θες να στα σταειλω προσωπικα να τα έχεις να θυμηθείς βρε αδελφέ!ε?
εγω κοπέλα μου δεν παρακαλώ καμία όταν πληρώνω...και οι κριτικές μου ειναι χωρις φόβο και πάθος που λενε!
μια άσχημη milf είσαι με ψυχολογικά και τίποτα αλλο
μείνε μπακουρι χέστηκα, δεν ασχολούμαι με μπατάκια. Κανένας σοβαρός ας μου μιλήσει.
βλέπω τώρα το γυρνάμε ε?
κάνουμε πίσω ε?
α και κάτι ακόμα
όποιος δεν σε γαμάει δεν σημαίνει οτι ειναι μπακούρι,απλα έχει ανεπτυγμένη την αίσθητική του!
αν δεις τις τελευταιες 20 σελίδες,μόνο ενας έγραψε για τις υπηρεσίες σου,όλα τα υπόλοιπα ειναι άλλο λόγια να αγιαπιόμαστε!
πες και αλλα με διασκεδαζεις!!!
θες να σου στειλω τα mail που μου εστελνες πριν συναντηθουμε και σε δω πως εισαι(χάλια),όταν ήσουν ταξίδι με κάποιον απο εδω μεσα και μου παραπονιουσουν οτι σε λένε άσχημη στο πρόσωπο(στις αρχές αυτού του topic)και γιατί σε κοροιδεύουνε?
θες να στα σταειλω προσωπικα να τα έχεις να θυμηθείς βρε αδελφέ!ε?
εγω κοπέλα μου δεν παρακαλώ καμία όταν πληρώνω...και οι κριτικές μου ειναι χωρις φόβο και πάθος που λενε!
μια άσχημη milf είσαι με ψυχολογικά και τίποτα αλλο
το πρώτο,αλλα βρήκα δικαιολογία και έφυγα στο μισαωροτυπε γαμησες στη συναντηση ή εφυγες?
τυπε γαμησες στη συναντηση ή εφυγες?
το πρώτο,αλλα βρήκα δικαιολογία και έφυγα στο μισαωρο