εγω την εχω χυσει δυο φορες στο προσωπο και το εκανε χωρις κομπλεξ και σπαστικα μη...Λοιπόν εγώ σε είχα πάρει 2 φορές πριν καν κάνεις πρόσθεση στήθους (πανω από 2,5 χρόνια) και είχα περάσει πολύ καλά.
Φυσικά τότε οι τιμές ήταν διαφορετικές και οι εποχές καλύτερες
Μάλιστα είχα γραψει και διθυραμβική κριτική .
Σου είχα πει τότε θυμάμαι να μην γραφεις και να μην απαντας ποτε στο φορουμ γιατι είναι περισσότερο εις βάρος σου παρα υπερ σου, ότι και να γραψεις. Αλλα το ιντερνετ είναι εθιστικό!
Για την τιμή ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης,αν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός πελατών στα 150 μπραβο!
Ερώτηση απόρία :
Στο site των goldenangels αναφέρει στα services CIF (cum in face). Ισχυει αυτό? Γιατι δεν σε θυμάμαι πολυ δεκτική σε κάτι τέτοιο.
η nayomi ειναι παρα πολυ καλη σε αυτο που κανει.η εμφανιση της ειναι πολυ πανω του μεσου ορου και η νοημοσυνη της επισης.ειναι απο τις λιγες ελληνιδες που μπορουν να παιξουν ρολο σε συνευρεση με επιτυχια...
τωρα για το οξυθημο του χαρακτηρα της,μεχρι ενα βαθμο δικαιολογητε απο την αριθμητικη συσταση εδω μεσα.τοσοι πολλοι εναντιον ενος...
απο την αλλη αν δεν ασχολιοτανε θα κερδιζε ηρεμια.ασχολειτε και κερδιζει διαφημιση ομως.
προσωπικα δεν αποτελει επιλογη για μενα πλεον,αλλα για προσωπικους λογους.γενικα δεν δινω πανω απο 100 ευρω για φουλ προγραμμα σε καμια πλεον,και πιστεψτε με βρισκω και περναω καλα.απο την αλλη δεν ξεχναω και τις φορες που περασα καλα μαζι της.
να σαι καλα κοπελαρα