Όσοι είναι μέλη του σάιτ πάνω από 1 χρόνο ξέρουν ότι η "σχέση" μου με τη Nayomi (πάντα στα πλαίσια του αγοραίου έρωτα) υπήρξε πολυκύμαντη. Εξαιτίας μιας κακής συνεννόησης, αρχικά ήμουν πολύ επικριτικός με αποτέλεσμα να ειπωθούν άσχημα λόγια και από τις δυο πλευρές. Κάποια στιγμή δόθηκαν όμως αμοιβαίες εξηγήσεις, η παρεξήγηση λύθηκε και από τότε συνάντησα τη Nayomi τρεις φορές: και τις τρεις φορές πέρασα πολύ καλά. Όλα αυτά μέχρι την άνοιξη, οπότε "χάθηκε" υπό την έννοια ότι την κάλεσα κάποιες φορές για να συναντηθούμε, αλλά δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου (μετά από 4-5 απόπειρες δεν ξαναπροσπάθησα να τη βρώ). Την ίδια περίπου περίοδο "εξαφανίστηκε" και από το σάιτ (χωρίς να έχει "επιστρέψει" από τότε). Ταυτόχρονα, διάβαζα σχόλια άλλων μελών του σάιτ που επίσης ανέφεραν δυσκολία επικοινωνίας με τη Nayomi ή/και επιθετική συμπεριφορά εκ μέρους της πριν ή κατά τη διάρκεια του ραντεβού.
Επίσης μού έκανε εντύπωση η ασταθής τιμολογιακή πολιτική της από την άνοιξη και μετά (αρχικά αύξησε την αποζημίωσή της, μετά τη μείωσε, κλπ). Τώρα, φαίνεται ότι εντάχθηκε σε γραφείο (μού είχε πει κάποτε ότι από γραφείο ξεκίνησε τη δουλειά και μετά έγινε ανεξάρτητη). Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω... Ο κόσμος του αγοραίου έρωτα είναι πολύ σκληρός... Ελπίζω και εύχομαι να είναι καλά.