HelenaBibi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2011
- Like
- 2
πολυ γυμνασμενη... ;)
Στο γυμναστήριο που πάει δεν θα έχει όργανο για γλουτούς!
ακωλη?οντως τελειως ακωλη
τσακωθηκε με τα σκουοτ
ακωλη?
Στο γυμναστήριο που πάει δεν θα έχει όργανο για γλουτούς!
ααααα δεν πάω σε γυμναστήριο, μόνη μου κάνω. Τώρα που το λέτε θα κάνω αυτό! tnx
μια χαρα κωλο εχει η κοπελα,μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
xaxaxaxaxaxαΜήπως είχες καιρό να γαμήσεις??
ε όχι και τα ίδια...μάλλον διάβασες αυτές που ταιριάζουν στα δικά σου γούστα...οι κριτικές φίλτατε είναι ή του ύψους ή του βάθους και αυτό έπρεπε να το είχες δεί!Πρωτη φορα κι εγω σημερα συναντησα την Ελενα..
Παροτι τα χαρακτηριστικα της δεν ειναι αυτα που προτιμω συνηθως,ειναι πολυ ομορφη παρουσια..Λογικος ο τοσος ντορος γι αυτην...Μπραβο της ειδικα για τον χαρακτηρα της και τον επαγγελματισμο της..
Κριτικη δεν γραφω γιατι θα καταντησουν καποια στιγμη γραφικες αφου ολοι σχεδον τα ιδια γραφουμε..
Την Ναόμι δε την έχω συναντήσει από κοντά και την ξέρω από δω μέσα. Πολλές φορές έχω πάρει το μέρος της σε διάφορους τσακωμούς καθώς διακρίνω μια εμπάθεια και κακία από συγκεκριμένα μέλη προς το πρόσωπό της.
Πέρα από αυτό όμως θα ήθελα να πω πως οι νέες τις φωτογραφίες δεν βλέπονται! Κάποιος είπε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη. Καλώς. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες όμως δεν την κολακεύουν καθόλου. Πιο κακές δεν γίνεται. Ψάχνω να βρω κάτι καλό σε αυτές αλλά δεν βρίσκω!
Κόκκινο. Ρε Γιώργο... Δεν έχεις πάρει ΝΑΥΟΜΙ; Δεν ξέρεις τι χάνεις... Βιλούδο! ;)
Κίτρινο. Σαφώς και υπάρχει εμπάθεια. Σε πολλούς άντρες την σπάει μια γυναίκα σαν την ΝΑΥΟΜΙ. Η ΝΑΥΟΜΙ είναι "αντράκι" !! Και "καθαρίζει" μόνη της όταν πρέπει. Βασικά η ΝΑΥΟΜΙ έχει πολλά κιλά "αρχίδια".
ΠΡΑΣΙΝΟ. Της το χω πει κι εγώ. Κρίμα. Γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφη.
Οι φωτογραφίες την θάβουν αντί να την αναδεικνύουν.
Αυτό που δεν μπορούν να δείξουν οι φωτογραφίες είναι το πόσο καλό παιδί είναι. Κι εύχομαι να βρει αυτό που ζητάει στη ζωή της πολύ σύντομα.
ΝΑΥΟΜΙ να σαι πάντα καλά γλυκειά μου.
Εγώ σχολίασα τις νέες φωτογραφίες της που έβαλε εδώ και που έχει και στο blog της. Και ενώ οι προηγούμενες ήταν 'τι μουνάρα είναι αυτή', αυτές είναι άστα να πάνε.
Βγάλτες Ναόμι, πιο πολύ ζημιά σου κάνουν παρά καλό!
. Δεν πειράζει παιδιά θα βγάλω κι άλλες αν είναι προσεχώς...καλοδεχούμενες οι παρατηρήσεις σας. Μακια σε όλους και καλό τσικνισμα....Κύριε Ξύδη σεβαστή η άποψή σας, αλλά εγώ μια χαρά βρίσκω και τις νέες φωτογραφίες της Nayomi.