Επισκέπτης
Οk.Σιγά το παρελθόν Αφέντη! Αφού ήμανε σε κλειστό κύκλο
Καυλάντισε τώρα με τ'άλλα τα αγοράκια,σ'αφήνω μανούλι μου.
Οk.Σιγά το παρελθόν Αφέντη! Αφού ήμανε σε κλειστό κύκλο
Ηρέμησε μπέμπα. Η Βίλμα δεν ανήκει στον αληθινό κόσμο του ΜΠΟΥ, ούτε είναι συνάδελφος σου.
Εικονική πραγματικότητα είναι.... MATRIX
Stay cool.
Τώρα με προσβάλΛετε. Αφού ξέρετε ότι δεν κάνω ποτέ εκπτώσεις σε τέτοια θέματα.
εχουνε πλακα αυτες οι δηλωσεις τσι μοδος τελευταια, ορματε μαγκες μπλα μπλα αλλο αν εγω οχι για προσωπικους λογους
Ρε μάγκες "παλιοί" που τα έχετε βαριά και "τα σέρνετε"........ στα κορίτσια πάντα υπάρχει η αρχή της υποκειμενικότητας........εδώ και δέκα σελίδες ασχολείστε με θεματα που εσας εκθετουν , όχι το κορίτσι........η "αγορά" είναι ελέυθερη....όποιος θέλει το προτιμάει όποιος δεν το θέλει προτιμάει άλλα που του αρέσουν περισσότερο.......όλα τα υπόλοιπα ανάγονται στις αρχές του μάρκετινγκ, οπότε καλό θα ήταν να τα αφήσουμε στην άκρη.....το σαιτ δεν είναι για να "θάβουμαι¨ή να αναδυκνείουμε ..τανες. Είναι για να λέμε τις εμπειρίες μας και ανάλογα με την κρίση του ο καθένας να φιλτράρει και να αποφασίζει.........
Για ΕΜΕΝΑ η κοπελίτσα είναι .....ΝΑΡΑ SUPER και έχω περάσει μαζί της άριστα....., το ξαναλέω για ΕΜΕΝΑ. ΑΝ ΤΑ ΓΟΎΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΎΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ σου μην με ούτε να με απλά πήγαινε παρακάτω.....
Με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς
Εχεις απόλυτο δικιο!!!
Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε......άσε που εδώ είμαστε για να κάνουμε την πλάκα μας και να περνάμε καλά!!! Τι το τραβάμε χωρίς λόγο!!!
τοσος ντόρος τόσες μέρες και ξαφνικά τπτ ! τι να υποθέσει κανείς;
Οταν νεκρωνει κατι ενα ηλεκτροσοκ ειναι μια λυση.Οχι μονο εδω....και σε αλλο θρεντ.Κατα τα αλλα ειναι φουλ ολεςτοσος ντόρος τόσες μέρες και ξαφνικά τπτ ! τι να υποθέσει κανείς;
Οταν νεκρωνει κατι ενα ηλεκτροσοκ ειναι μια λυση.Οχι μονο εδω....και σε αλλο θρεντ.Κατα τα αλλα ειναι φουλ ολες
τοσος ντόρος τόσες μέρες και ξαφνικά τπτ ! τι να υποθέσει κανείς;
φουλ και όμως όλες εδώ online !!!!το άλλο "ξύπνησε" επειδή εδώ έπαιζαν δυνατά τη μουσική ;)
φουλ και όμως όλες εδώ online !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΝΑYOMI 8Α ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ PM
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*