- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Ένας περιεργίδης λιγότερος...
που ειναι ο καιρος βρε αντισθενη που στελναμε τον κοσμο για μπανακια !!!!
και τι εννοω οταν υπηρχε το τσατ που μπαναραμε καποιον και μετα λυσουσε να φτιαξει νεο νικ να μπει βλεπε αβραμης με τα 1000 προσωπα!!!
που ειναι ο καιρος βρε αντισθενη που στελναμε τον κοσμο για μπανακια !!!!
και τι εννοω οταν υπηρχε το τσατ που μπαναραμε καποιον και μετα λυσουσε να φτιαξει νεο νικ να μπει βλεπε αβραμης με τα 1000 προσωπα!!!
Πολύ κουβέντα για το τίποτα..
α)η Έλενα-Βιβή είναι μια μέτρια σε εμφάνιση γυναίκα
β)πιθανόν από υπηρεσίες να είναι καλή (δε θα τη δοκίμαζα γιατί δε μου αρέσει)
γ)οι τιμές της είναι ακριβές, αλλά δικαίωμά της να ζητά όσα θέλει..
δ)είναι <<κουτοπόνηρη>> (δεν το λέω με κακία) λόγω του άγχους της να δουλέψει (μη ξεχνάτε δεν είναι στην πρώτη νιότη της)..και μη μου πείτε ό,τι και άλλες κάνουν τα ίδια (στημένες κριτικές,προσέγγιση πελατών) γιατί και εγώ θα σας πω ό,τι όλες μπορεί να τα κάνουν η Βιβή συλλαμβάνεται!!
ε)ο Jesper (δε ξέρω αν είναι άνδρας,γυναίκα,φίλος,γκόμενος,ιμπρεσάριος όπως δε ξέρω και για κανέναν ) συμπεριφέρεται ως μουτζαχεντίν μαχητης της συγκεκριμένης.κάνει το ίδιο με τη γνωστή παρεούλα του στούντιο 104..
δεν προκειται να σε βρισω γιατι δεν διαβασα ολο αυτο το κειμενο...συγγνωμη και παλι!αλπουλα θα στο πω πολυ φιλικα, αν και ξερω θα με βρισεις, δεν πειραζει
ειχαμε συζητησει κατι σε ενα παλιο θρεντ και σε ειχα σε εκτιμηση.............
δεν υπαρχουν κακιες...η αληθεια λαμπει παντα...υπομονη χρειαζοτανε! ;)Ειμαι ενας από αυτους που υπερασπιστηκαν την ΒΙΒΗ όταν πριν λιγο καιρο μετα από ένα στησιμο που εκανε σε πελατη γραφτηκαν κριτικες μαζεμενες και ασχημα σχολια.
Ειναι ελληνιδα που για μενα ειναι συν ενώ εξακολουθω να πιστευω ότι τιμα τα λεφτα που παιρνει.
Όμως θεωρω απαραδεκτο αυτό που γινετε από την ιδια και τον περιγυρο της με αφορμη μια διαφορετικη αποψη μελους.
Τοτε μου την επεσε με σχολιο ο Alpula ενώ ο FANTOM12 στην κριτικη του ειρωνευητκε τα γραφομενα μου. Στον φαντομ ειχα στειλει και πμ αφου θεωρησα ότι ξεπερασε την γλαφυροτητα που εχει συνηθως. Μου ειχε απαντησει τοτε αλλα δεν εδωσα τοτε σημασια στα λεγομενα του.
Επιση με ειχε γραψει και η ΒΙΒΗ που με ευχαριστησε αλλα δεν απαντησα γιατι δεν ηθελα να μαθει ποιο ειναι το ονομα μου.
Με την συμπεριφορα που εχει όμως η ιδια και οι γυρω της σε αλλα σοβαρα μελη του φορουμ πρεπει να ζητησω συγνωμη και από τον Alpula που ειχα παρεξηγησει και από τον FANTOM για αυτά που του εγραψα αν και δεν ηταν δημοσια.
αργα το καταλαβες....το οτι ειναι νταβατζακος δεν ειναι βρισια...η αληθεια ειναιΓεια σου ρε Jesper..
Με το που είδα θέμα για την Έλενα-Βιβη ήμουνα σίγουρος ό,τι θα είσαι και εσύ εδώ!!
Ελπίζω να σου ανταποδίδει τις υπηρεσίες..
μην το ψαχνεις...χαιρομαι που τοσα μελη τον/την πηρανε πρεφα ποσο φτηνιαρηδες ειναιΡε Jesper έλεος τα έχεις βάλει με όλο το κόσμο γράφοντας παπαριές.
Η μόνη σου κριτική είναι για την Ελενα/Βιβη.
Διάβασε την να θυμηθείς γιατί μπορεί να μην την έγραψες εσύ
Ελενα - ξανθος αγγελος- διαβολος. Η απολυτη εμπειρια
Γελάνε και οι μαϊμούδες με αυτά που γράφεις ρε αλλά μάλλον δεν έχεις δεις Άγγελο για αυτό.
Το μειονέκτημα της Βιβής είναι στην εμφάνιση που την έχεις κάνει γαργάρα. Ούτε μια λέξη δεν έγραψες γι αυτό για την χαλάρωση στην κοιλιά στα βυζιά κλπ.
Μπορεί βέβαια να μην τα είδες. Γράψε ότι είδες, τέλειο γυμνασμένο σώμα με κοιλιακούς σαν της Κατερίνας Θάνου, βυζιά σπέσιαλ σαν της Στικουδη αλλά γράψε κάτι ρε παιδί μου να ξέρει ο κόσμος.
Δικαίωμα σου να σε αρέσει αλλά μην λες ότι οι άλλοι γράφουν αερολογίες.
Λες για τον fantom , πες μια κριτική του fantom που δεν εχει περιγραφή της κοπέλας.
μου την βαρανε αυτοι που πιστευουν οτι οι υπολοιποι ειμαστε κουτοι!Quiz:
Ο Jesper και ο Alpula:
α) μπήκαν στην εφεδρεία και έχουν τόσο χρόνο για 'σεντόνια'
β) είναι εισοδηματίες και έχουν τόσο χρόνο για 'σεντόνια'
γ) είναι μνηστήρες της Βιβής (ο Jesper νυν, ο Alpula πρώην)
δ) είναι κολλητοί και σπάνε πλάκα με τους υπόλοιπους που διαβάζουν τα σεντόνια τους
Η ψηφοφορία αρχίζει. Οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κληρωτίδα για το μεγάλο δώρο: τα απομνημονεύματα των Jesper και Aplula για τη Βιβή (τρίτομο έργο σε χαρτί υψηλής αισθητικής).
παρομοιες συμπεριφορες και απαντησεις εχει ουκ ολιγες απο την συγκεκριμενη...αυτα ειναι που χαλανε τον αλλον αλλα δεν θελουν να καταλαβουν...σε τοσες τανες εχουμε πει ολοι μας οτι πρεπει να περνουν λιγοτερα αλλα η Βιβη θιγεται γιατι νομιζει οτι ειναι περιοπης!Για σε παρακαλώ!
Μάθατε τώρα όλοι όσοι δεν είχατε, να παίρνετε δάνεια για ν' αγοράζετε ακριβά αυτοκίνητα, Porche, Mercedes, ακριβά ρούχα και τώρα που δεν σας δίνουν πάτε έξω από τα μαγαζιά και φωνάζετε να πέσουν οι τιμές!
Κάθε κατεργάτης στον πάγκο του! Αντε που αναβαθμιστήκατε όλοι τώρα και θέλετε να καβαλήσετε άτια!
Ομορφάντρα μου εσύ! Και όταν με καλείς όχι από το σταθερό με απόκρυψη! Κι εκεί στο τέλος του μήνα έρχεται λογαριασμός ε!
Ασε μας ρε φίλε που θα με αξιολογήσεις εσύ τώρα! Μάζεψε τα λόγια σου γιατί έχω νευριάσει πολύ με τους τζαμπατζήδες.
Με το να μειώνεις κάποιον δεν τον αποκτάς, μάθε το...ούτε το βλέμμα του!
Μην τολμήσεις και ξαναπείς πόσα αξίζω, πόσα παίρνω και που τα δίνω, βασικά μην ασχολείσαι μαζί μου καθόλου μπατάκι.
Πολύ κουβέντα για το τίποτα..
α)η Έλενα-Βιβή είναι μια μέτρια σε εμφάνιση γυναίκα
β)πιθανόν από υπηρεσίες να είναι καλή (δε θα τη δοκίμαζα γιατί δε μου αρέσει)
γ)οι τιμές της είναι ακριβές, αλλά δικαίωμά της να ζητά όσα θέλει..
δ)είναι <<κουτοπόνηρη>> (δεν το λέω με κακία) λόγω του άγχους της να δουλέψει (μη ξεχνάτε δεν είναι στην πρώτη νιότη της)..και μη μου πείτε ό,τι και άλλες κάνουν τα ίδια (στημένες κριτικές,προσέγγιση πελατών) γιατί και εγώ θα σας πω ό,τι όλες μπορεί να τα κάνουν η Βιβή συλλαμβάνεται!!
ε)ο Jesper (δε ξέρω αν είναι άνδρας,γυναίκα,φίλος,γκόμενος,ιμπρεσάριος όπως δε ξέρω και για κανέναν ) συμπεριφέρεται ως μουτζαχεντίν μαχητης της συγκεκριμένης.κάνει το ίδιο με τη γνωστή παρεούλα του στούντιο 104..
δεν προκειται να σε βρισω γιατι δεν διαβασα ολο αυτο το κειμενο...συγγνωμη και παλι!
δεν υπαρχουν κακιες...η αληθεια λαμπει παντα...υπομονη χρειαζοτανε! ;)
αργα το καταλαβες....το οτι ειναι νταβατζακος δεν ειναι βρισια...η αληθεια ειναι
μην το ψαχνεις...χαιρομαι που τοσα μελη τον/την πηρανε πρεφα ποσο φτηνιαρηδες ειναι
μου την βαρανε αυτοι που πιστευουν οτι οι υπολοιποι ειμαστε κουτοι!
παρομοιες συμπεριφορες και απαντησεις εχει ουκ ολιγες απο την συγκεκριμενη...αυτα ειναι που χαλανε τον αλλον αλλα δεν θελουν να καταλαβουν...σε τοσες τανες εχουμε πει ολοι μας οτι πρεπει να περνουν λιγοτερα αλλα η Βιβη θιγεται γιατι νομιζει οτι ειναι περιοπης!
οχι β διαλογης απαντησεις...αλλα γ και δ ισως δινει!
δεν θυμαμαι καμια να εχει απαντησει τοσα χρονια κατ'αυτον τον τροπο και εχουμε σουρει αρκετα σε πολλες,θαυμαστε!!!!...ειναι αυτα που ελεγα τοσες μερες....
βιβη εχεις πολλους φιλους στο fb;Καλά βρε συ, τί πρόβλημα έχεις με μένα, δεν φτάνει με έστησες τόσες φορές, με έπαιρνες μετά τηλέφωνο να βρεθούμε πάλι, τώρα τί έπαθες? εγώ σε διευκόλυνα και σου λέω ό, τι αφού δεν θες άστο μαναράκι μου, τώρα γιατί με κάνεις έτσι καλέ?
τί σου φταίω? να και γλυκάκι σε έλεγα, να και καυλιάρη, τώρα γιατί? σε παράτησε καμιά γκόμενα και βρήκες εμένα?
Λοιπόν τώρα είδα στο fb μία ρήση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τη λέω εδώ γιατί δεν ξέρω πώς να βάλω λίνκ...
" Η ζωή μας τελειώνει όταν σιωπούμε για πράγματα που μας αφορούν!"
βιβη εχεις πολλους φιλους στο fb;
Είχα τις προάλλες 1800 κάπου τόσο και μου έκαναν αναφοά και με έσβησαν! :'( :'( :'( :'( :'(
Καλά βρε συ, τί πρόβλημα έχεις με μένα, δεν φτάνει με έστησες τόσες φορές, με έπαιρνες μετά τηλέφωνο να βρεθούμε πάλι, τώρα τί έπαθες? εγώ σε διευκόλυνα και σου λέω ό, τι αφού δεν θες άστο μαναράκι μου, τώρα γιατί με κάνεις έτσι καλέ?
τί σου φταίω? να και γλυκάκι σε έλεγα, να και καυλιάρη, τώρα γιατί? σε παράτησε καμιά γκόμενα και βρήκες εμένα?
Λοιπόν τώρα είδα στο fb μία ρήση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τη λέω εδώ γιατί δεν ξέρω πώς να βάλω λίνκ...
Είχα τις προάλλες 1800 κάπου τόσο και μου έκαναν αναφοά και με έσβησαν! :'( :'( :'( :'( :'(
ο μαρτιν λουθερ παντως αν σε προλαβαινε θα τον ειχε κανει λαστιχο για παρτυ σου...Καλά βρε συ, τί πρόβλημα έχεις με μένα, δεν φτάνει με έστησες τόσες φορές, με έπαιρνες μετά τηλέφωνο να βρεθούμε πάλι, τώρα τί έπαθες? εγώ σε διευκόλυνα και σου λέω ό, τι αφού δεν θες άστο μαναράκι μου, τώρα γιατί με κάνεις έτσι καλέ?
Τι εγινε με το τζεσπερ;τον διαγραψανε η αποχωρησε;