Nayomi, ετών 30, με ίχνος κυτταρίτιδας, 1, 65, με στήθη σιλικόνη από τα καλύτερα! Αστα διάολα κλωνοντουλάπες.
Πριν γράψω αυτά τα ολίγα, διάβασα και τις 185 σελίδες του thread, πράγμα που σημαίνει ότι διάβασα περίπου 2.000 post, οπότε μην ακούσω καμμία πατάτα ότι δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Εκείνο που διαπίστωσα είναι εμπάθεια, ένθεν κακείθεν (πσσσσσ, ούτε για τα ελληνικά μου σηκώνω κουβέντα).
Την Nayomi την συνάντησα μόνο μία φορά και ήταν συνάντηση γνωριμίας. Επειδή της είχα ζητήσει κάτι πιο extreme από τα συνηθισμένα, ήθελε δικαιολογημένα να συναντηθούμε πριν, για να διαπιστώσει με ποιόν άνθρωπο είχε να κάνει.
Συναντηθήκαμε ένα μεσημέρι σε restaurant bar στο Κολωνάκι. Περάσαμε 2 πολύ ευχάριστες ώρες, τρώγωντας και κουβεντιάζοντας. Ηταν ντυμένη σχεδόν συντηρητικά, όπως της είχα ζητήσει, αλλά παρ' όλα αυτά, όταν σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα, όλα τα αντρικά μάτια του μαγαζιού έπεσαν επάνω της. Δεν έχω άποψη για το τι κρύβεται κάτω από τα ρούχα της, αλλά σαν παρουσία είναι εντυπωσιακή.
Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της... Μου είχε στείλει 2-3 φωτογραφίες με το πρόσωπό της, πριν συναντηθούμε. Περίμενα ότι θα δω μία γυναίκα γύρω στα 38-40 κι όταν κάθισε απέναντί μου με το ζόρι την υπολόγιζα 29-30. Της το είπα, ότι οι φωτογραφίες την αδικούν και μου υποσχέθηκε να τις αλλάξει. Επίσης, ενώ τα μαλλιά της στις φωτογραφίες δείχνουν άτονα και άγρια, από κοντά είναι αρκετά λαμπερά και πολύ πιο smooth.
Περιττό να πω ότι και στην συνομιλία ήταν απολύτως συγχρονισμένη και σε γενικές γραμμές στάθηκε με απόλυτη αξιοπρέπεια σε ένα απαιτητικό περιβάλλον.
Αυτά τα ολίγα κι ελπίζω σύντομα να την γνωρίσω περισσότερο, για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Υ.Γ. Nayomi, νομίζω ότι αδικείς τον εαυτό σου με τον τρόπο που μιλάς ορισμένες φορές. Και μην ξεχνάς: Ακόμη κι όταν λένε κακίες, αρκεί που μιλάνε για σένα!