underpressure
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 39
- Like
- 502
- Πόντοι
- 516
Στη φωτό που ανέβασες πριν λίγο πάντως φαίνεσαι τρομερά αδυνατισμένη σε σχέση με το καλοκαίρι.
καλυσπερα nayomi
Στη φωτό που ανέβασες πριν λίγο πάντως φαίνεσαι τρομερά αδυνατισμένη σε σχέση με το καλοκαίρι.
καλημερα στο πιο ωραιο κορμι!!!! nayomi απο τις φωτο και μονο ξερεις να ''ξεσηκωνεις'' τους ανδρες ...
Ναι είμαι σίγουρος σε θέλω....................!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ!!!!!!!!!Είσαι βέβαιος? ο γάμος δεν είναι μόνο σεξ!
Προφανως θα θες να γίνεις φίλος μου αν τελικά με παντρευτεί?Προφανως οι φιλοι σου θα λενε "παντρεψου να την πηδαμε τσαμπα"
χαχχα γιασου ρε εξυπνε εχω παει πολες φορες με τη κοπελα αλλα αμα ψαξεις λιγο σε site θα δεις οτι βγενουν και αλες μαζι ετρομπα ψαξου λιγο και μετα μιλαΚαι μετά τις τόσες φορές που λες ότι έχετε βρεθεί, δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι η Nayomi είναι ανεξάρτητη;
το κοριτσι οταν μιλαω μαζι της με σκλαβωνει....δεν υπαρχει λεμε ...!!!!
εχω παει πολες φορες με τη κοπελα
Κριτικη ομως δεν βλεπω
Καλό είναι να καθησυχάζονται και οι πελάτες που μας προτιμούν, αλλά κι εμείς να προσέχουμε τους πελάτες μας με το να φροντίζουμε να διατηρούμε υψηλό το επίπεδο της εργασίας μας.