HelenaBibi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2011
- Like
- 2
Τότε μου είπε δεν έχει και σκέφτηκα να του το προτείνω.
οπα οφσαιντ. ο παλερμο εχει σκυλο.
οπα οφσαιντ. ο παλερμο εχει σκυλο.
δεν ειπα ποτε οτι το συνταχτικο μου και η ορθογραφια μου ειναι για μαστερ
ουτε το επαιξα ποτε διανοουμενος
αλλα τουλαχιστον δεν καθομαι να κλαιγομαι σαν του γνωστες της γραμματικης και ορθογραφιας...
θεωρω τον ευατο μου υπευθηνο των αποφασεων μου και δεν καθομαι να κατηγορω συνεχεια τους αλλους...
το να ξεκαθαριζεις την σταση σου
τον τροπο σκεψης σου και το πιστευω σου σε κανουν συνηθως να μοιαζεις βλαμενος
αλλα βλεπω τον κοσμο και την κοινωνια που κατασκευασαν οι εξυπνοι...
ελπιζω να σαρεσει....
εδω συμφωνω
ηταν χοντρη μαλακια αυτο
επειδη με το "Εδω ο ανθρωπος, παντρεμενος δεν του ξεμενε ενα 100αρικο στα γεννεθλια του να παρει ενα cg"
αναφερεσε σε μενα
θα σου πω το εξης μπας και ερθει το μυαλο σου στα ισα
1ον δεν ειμαι παντρεμενος
2ον ηθελα κωλγκερλ για τα γενεθλεια μου
το οποιο να παρεχει συγκεκριμενες υπηρεσιες(βλεπεις εγω ξερω τι ζηταω απο την ζωη μου)
3ον το πηρα ασχετα αν εσκασα πανω απο το 100ρικο αλλα το γλεντησα για 1 τετραωρακι και δεν εκλαψα γιατι πηρα αυτο που ζηταγα
εσυ κατσε κλαψε για τα φρειφακ
Τότε μου είπε δεν έχει και σκέφτηκα να του το προτείνω.
Mighty mouse δουλειά σου, άμα διάβαζες καλά γιατί είπα στον φίλο μου τον Κωστή και απείλησα, σε ποιο ακριβώς σημείο θα καταλάβαινες. Οχι ό, τι με νοιάζει, αλλά το άμα ήταν χοντρή ή όχι να τα κρατάς για σένα. Αντε κριτές επί παντώς όλοι τώρα.
για να δεις πόσο ψεύδεσαι,έχω ένα 7 κι ένα 8 χρονών!
δεν πιστεύω να σε συνάντησα πιο παλιά από 7-8 χρόνια!
οκ πες μου γιατι εκλαιγες τωρα στον κωστουλη
υ.γ. το να απειλεις κοσμο εφοσον η δουλεια σου ειναι να συναναστρεφεσε με κοσμο,
οτι και να σου εχουν πει, ναι ειναι μαλακια
στο εχω ξαναπει και δημοσια και σε πμ
τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα
την απετηση του να αρεσεις σε ολους δεν μπορεις να την εχεις
οχι εμφανησιακα
σε αλλους αρεσουν οι χοντρε σε αλλους οι αδυνετες σε αλους οι ψιλες σε αλλους οι κοντες
δεν μπορεις στην εμφανηση να ικανοποιεις τους παντες
εδω η αλλη βγαινει μις υφηλειος και στο υπολοιπο 50% δεν αρεσει
οποτε μην εχεις αυτη την απαιτηση εσυ
περισοτερο βαρος ριξε στο θεμα υπηρεσιων γιατι αν κερδιζεις ειναι απο αυτο
απλο και κατανοητο για να μην γραφω και σεντονια
υ.γ. το να απειλεις κοσμο εφοσον η δουλεια σου ειναι να συναναστρεφεσε με κοσμο,
οτι και να σου εχουν πει, ναι ειναι μαλακια
Πάντως την αμαρτία μου θα την πώ..Όλη αυτή η διαφήμιση κοντεύει να πιάσει μέχρι και σε μένα..
για να δεις πόσο ψεύδεσαι,έχω ένα 7 κι ένα 8 χρονών!
δεν πιστεύω να σε συνάντησα πιο παλιά από 7-8 χρόνια!
Φυσικά..Απλά ανησυχώ τί θα γίνει αν δεν της αρέσει η κριτική..τυπε τουλαχιστον να τρως μετα τις 3 το μεσημερι εσυ
Το ότι με κόμμα σημαίνει οτιδήποτε. Παρακαλώ συνεχίστε.παιδάκι μου, μπορεί να μην ήθελες να μου πεις για τα σκυλάκια σου, ό, τι είσαι κρυψίνους το ξέρεις......άσε τα περί σκύλου και πες μας για το car. Τέσπα χέστηκα, άλλωστε για να δεις ό, τι ψεύδεσαι, θα μπορούσες να ισχυριστείς ό, τι λέω ψέμματα για την πρόταση φαγητού, παρά να πεις "δεν ήμουν εγώ". Νιώθεις τόσο εκτεθειμένος με την αποκάλυψη αυτή, που ενεργείς ώς ο δολοφόνος την ώρα της δίκης, που όταν τον ρωτά ο κατήγορος απαντά με την ταυτόσημη απάντησή σου.
Χι χι χι!
παιδάκι μου, μπορεί να μην ήθελες να μου πεις για τα σκυλάκια σου, ό, τι είσαι κρυψίνους το ξέρεις......άσε τα περί σκύλου και πες μας για το car. Τέσπα χέστηκα, άλλωστε για να δεις ό, τι ψεύδεσαι, θα μπορούσες να ισχυριστείς ό, τι λέω ψέμματα για την πρόταση φαγητού, παρά να πεις "δεν ήμουν εγώ". Νιώθεις τόσο εκτεθειμένος με την αποκάλυψη αυτή, που ενεργείς ώς ο δολοφόνος την ώρα της δίκης, που όταν τον ρωτά ο κατήγορος απαντά με την ταυτόσημη απάντησή σου.
Χι χι χι!
Ασε μας βρε Μικε, πηγαινε να γραψεις καπου αλλου τα σεντονια σου. ;) Εχει και ο κωλος γνωμη οταν δεν την εχει δοκιμασει αλλα της στελνει πμ για υποστηριξη.
Αντε να παρεις και εσυ κανενα φρι φακ να ησυχασουμε!!
δεν ειπα οτι ηρθα μαζι σου
ουτε σε κατηγορησα με αυτα που ειπα
και το γεγονος οτι εξακολουθεις να μου μιλας ειναι προς τιμην σου
και για να σου θυμισω και τις 2 φορες
η συνενοησεις ειχαν γινει με πμ οποτε κοιτα αν τα εχεις κρατησει
το ρεζουμέ είναι το εξής!
για ένα βράδυ ακόμα,η Ναόμι είναι τίγκα στην δουλειά και τα ραντεβού!
ΥΓ κατέβα κι άλλο!
60...μια χαρά!
κάνε και λαχειοφόρο αγορά τα Χριστούγεννα!
στα 2 ραντεβού συμμετοχή σε κλήρωση για ένα σίδερο Stirella
Φυσικά..Απλά ανησυχώ τί θα γίνει αν δεν της αρέσει η κριτική..
της εσπασαν τα κακαλα τυπε και την πηρε το παραπονο. εξαλλου δεν εγινε και τιποτα, πουστης και δαρτης δεν υπαρχει στη νυχτα. μονο κατι υπονοιες σπανιως