Τύπε άμα στην έβγαλε και έχυσε μέσα σου, λογικά δε θα αισθανόσουν το χύσι να τρέχει απο την τρύπα σου; Όταν την είδες στο χέρι της δεν πρόσεξες αν ήταν χυμένη η καποτα; Αν δεν ήταν τότε σίγουρα άδειασε μέσα σου. Αλλά είσαι σίγουρος πως έχυσε ή απλά σε γαμούσε; Γιατί δεν είναι και λογικό να χύνουν με κάθε πελάτη. Είναι και σωματικά εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά όταν εμπλέκεσαι με εξτρήμ σπορ αυτά συμβαίνουν.....
Κηταξε. Δεν έτρεξε χισι εκεινη την όρα απτό Κόλο. Αλά σπίτι που στη ντουζιέρα μου έσπρωξα να δο άμα ματοσα η τίποτα τετηο , έπεσαν Κατή ηγρα πέντε έξη σταγόνες που της μιριζαν και μηρηζαν σαν χισι!!!
Αλλά ρε φίλε, και να μου τιν έβγαλε κριφα πριν μου το δόση, και να αδηασε σε ένα λεπτό σφυροκόπημα, με να υποκρίθηκε ότι εχησε μετά για να μην καταλάβω ότι τιν έβγαλε τιν Καποτα???
Δεν ηνε του Μάτς;;;;
Μου εχη τύχη να βγή άλλη τρανς από μέσα να μην ήταν χημενη η Καποτα αλλά έχησε μετά από τρία λεπτά που τη γαμουσα εγο.
Με τη ναταλυ24 μπορη να εγηνε το ίδιο γιατη μετά μου ηπε να της γλείφω τα αρχιδια , τον επεζε και μετά από δύο λεπτά έχησε.
Αν, ομος λέω αν, προσπιοταν ότι εχησε γιατί στο σκοτάδι δεν ήδα χρόνια χισιου με άρα ηχεία αδηαση μέσα μου αυτές δε φοβουντε μηπος κολισουν τηποτα; Η σιγκεκριμενη κιόλας λεη με τηποτα ΑΚΑ στο tsdating αλλά στο βιπντελουξ γαμαη τον άλλο ακα.
Τη να οι ρε φηλε;