You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
NATHALY 24CM
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SLK200GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
και μενα θα με ενδιεφερε αυριο θα ειναι θεσσαλονικηαξιζει εχει παει κανεις;
sissypoutanaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
πωπω 23 εκ
Μαγκακια πήγα εγώ προχθέςκαι μενα θα με ενδιεφερε αυριο θα ειναι θεσσαλονικη
Μουναρα πεντακαθαρι σκύλα καβλα σκέτη
Αλά ρε σεις ήθελε να με γηριση στα 4
Έβαλε Καποτα λιπαντηρι κλπ
Αλά μετά που βγήκε τιν κράταγε στο χερη την Καποτα
Τορα πρόλαβε να τη βγαλη κε μέχρι να γηρισω τιν έβγαλε με δεν πρόλαβα να τι δο να τιν βγαζη η με εχησε η καρια με θα ξέρουμε σε κάνα Μίνα άμα αρπαξαμε τηποτα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Και τι εγινε τύπε, φοβασαι μην μεινεις εγκυος?Οι τρανσοπισογλεντιδες πητε τι γνομη σας γιατί έχω χεστην πανό μου.
Λέτε να μας βγάζουν τιν Καποτα πριν μας τον χοσουν απο πησω που δε βλέπουμε η σκεφτομε μαλακίες?
Επισκέπτης
στανταρΟι τρανσοπισογλεντιδες πητε τι γνομη σας γιατί έχω χεστην πανό μου.
Λέτε να μας βγάζουν τιν Καποτα πριν μας τον χοσουν απο πησω που δε βλέπουμε η σκεφτομε μαλακίες?
Reality
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Οι τρανσοπισογλεντιδες πητε τι γνομη σας γιατί έχω χεστην πανό μου.
Πιο πολύ φοβάται αυτή εσένα και το τι κουβαλάς παρά το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές, όσες έρχονται μέσω vipdeluxe είναι καλές και ασφαλείς επιλογές. Σίγουρα καλύτερες από κάτι Βραζιλιάνες που μένουν δυο-δυο σε κάτι βρομερά διαμερίσματα "κοντά στο Χίλτον" και γαμιούνται στο ίδιο πάπλωμα όλη μέρα που είναι γεμάτο με χύσια και χρησιμοποιημένες καπότες. Άρα μην αγχώνεσαι, η συγκεκριμένη είναι καλή, και δεν χρειάζεται να είσαι "πισωγλέντης" για να το γνωρίζεις αφού η κοπέλα παίζει και ως παθητική.
Στάνταρ λέω μαλακηες η Σταντάρ μας τον χονουν ακα;στανταρ
Ριάλιτι σε εφχαρηστο.Πιο πολύ φοβάται αυτή εσένα και το τι κουβαλάς παρά το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές, όσες έρχονται μέσω vipdeluxe είναι καλές και ασφαλείς επιλογές. Σίγουρα καλύτερες από κάτι Βραζιλιάνες που μένουν δυο-δυο σε κάτι βρομερά διαμερίσματα "κοντά στο Χίλτον" και γαμιούνται στο ίδιο πάπλωμα όλη μέρα που είναι γεμάτο με χύσια και χρησιμοποιημένες καπότες. Άρα μην αγχώνεσαι, η συγκεκριμένη είναι καλή, και δεν χρειάζεται να είσαι "πισωγλέντης" για να το γνωρίζεις αφού η κοπέλα παίζει και ως παθητική.
Γιατί εχο ταραξη τη ΜΕΛ στον ευαγγελισμό
Μου πε ο γιατρός άμα χρισημοπηοισε Καποτα δε φοβάσαι τηποτα
0 ρίσκο
Άμα δεν έβαλε εχης ρίσκο 5 στους 1000
Και άμα εξοερματησε μέσα σου πηθανοτιτα να κολισες 1/70
Πιο πολύ φοβάται αυτή εσένα και το τι κουβαλάς παρά το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές, όσες έρχονται μέσω vipdeluxe είναι καλές και ασφαλείς επιλογές. Σίγουρα καλύτερες από κάτι Βραζιλιάνες που μένουν δυο-δυο σε κάτι βρομερά διαμερίσματα "κοντά στο Χίλτον" και γαμιούνται στο ίδιο πάπλωμα όλη μέρα που είναι γεμάτο με χύσια και χρησιμοποιημένες καπότες. Άρα μην αγχώνεσαι, η συγκεκριμένη είναι καλή, και δεν χρειάζεται να είσαι "πισωγλέντης" για να το γνωρίζεις αφού η κοπέλα παίζει και ως παθητική.
Ξερής γιατί φοβαμε πολύ;Πιο πολύ φοβάται αυτή εσένα και το τι κουβαλάς παρά το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές, όσες έρχονται μέσω vipdeluxe είναι καλές και ασφαλείς επιλογές. Σίγουρα καλύτερες από κάτι Βραζιλιάνες που μένουν δυο-δυο σε κάτι βρομερά διαμερίσματα "κοντά στο Χίλτον" και γαμιούνται στο ίδιο πάπλωμα όλη μέρα που είναι γεμάτο με χύσια και χρησιμοποιημένες καπότες. Άρα μην αγχώνεσαι, η συγκεκριμένη είναι καλή, και δεν χρειάζεται να είσαι "πισωγλέντης" για να το γνωρίζεις αφού η κοπέλα παίζει και ως παθητική.
Γιατί και στο σιτε viodeluxe εχη φωτός που γαμαη τον άλλο χωρίς Καποτα και σκεφτομε μόλις τιν έβγαλε και με μένα γιατί όταν γηρησα την ηχα να την κραταη στο χέρι και όχι να τιν βγαζη από τη σούβλα της
Παρόλα αυτά είπα ηνε η καλύτερη τρανς
Ηνε ευγενική
Ηνε μουναρα
Όταν ξαναρθη με αυτήν θα πάω προτα προτα
Τη θέλω για γκόμενα μου
Θες να τα κάνης όλα μάχη της.
Απλά διαβάζουμε στο ίντερνετ για το stealthing που ο ενεργητης βγαζη κρυφά την λαστιχένια και σε γαμη ακα
Άσχετα με τα παραπάνω
Επηδη μια διο φορές το χρόνο έχο εμπηρηα με σιμεηλ
Η ναταλυ24 ηνε η καλύτερη που έχουν παη ποτέ.
Θα ξαναπαο όταν μαζέψουν τα φράγκα
Για μια ιδέα αυτή τη φορά.
Σε μισή ώρα δεν τι χορτενης τη ρουφηανα
Επισκέπτης
Στανταρ εητζ εννοω.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Άσχετα με τα παραπάνω
Καλού κακού κάνε ένα τες για κονδυλώματα και ένας τεστ εγκυμοσύνης,κι ο Φακιρης έτσι την πάτησε ;)
Reality
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλού κακού κάνε ένα τες για κονδυλώματα και ένας τεστ εγκυμοσύνης,κι ο Φακιρης έτσι την πάτησε ;)
Τον προκαλείς πολύ τον Φακίρη και ξέρεις τι λένε σε τέτοιες περιπτώσεις... εδώ υπάρχει έρωτας μεγάλος χα χα
Γιατί το λες ρε φίλε; Καταρχάς με να στο χοσουν και να σε χησουν εχης 2% να κολησεις και ΑΜΑ αφτη το εχη.Στανταρ εητζ εννοω.
Γιατί μας μπρηζονης να ουμε;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 5K