nataly2222
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2015
- Like
- 0
Αφου σταθεροποιηθηκε η οικονομια ειπα να επιστρεψω!!!με πιο προσιτη τιμη και πιο φρεσκια μετα απο διακοπες φιλια πολλα!
Αφου σταθεροποιηθηκε η οικονομια ειπα να επιστρεψω!!!με πιο προσιτη τιμη και πιο φρεσκια μετα απο διακοπες φιλια πολλα!
Αυτά είναι καλά νέαΑφου σταθεροποιηθηκε η οικονομια ειπα να επιστρεψω!!!με πιο προσιτη τιμη και πιο φρεσκια μετα απο διακοπες φιλια πολλα!
απο την δεύτερη σελίδα,είχε αργήσει!o alex συστηθηκε?
Καλησπερα Νάταλυ, ειμαι ο Αλεξανδρος, καλως ορισες
Και κάτι άλλο κάπου πήρε το αυτί μου ότι το 120 θα το κάνει 100 φουλ...
Το δωρακι ειναι στα 100 ευρ χωρις εξτρα χρεωσεις
ελα πορνιαρα μου,ρουφασ το καβλιτσεκι χορισ φαλικι πορνοασπιδα?Το δωρακι ειναι στα 100 ευρ χωρις εξτρα χρεωσεις
Κυριε μου γραφεται καπως παραξενα αλλα ναι ρε μαγκιτη το κανω αμα λαχειελα πορνιαρα μου,ρουφασ το καβλιτσεκι χορισ φαλικι πορνοασπιδα?
δεν ιμε κιριοσ πορνιαρα μου,ιμε ενασ λαγνοσ πορνοσ βουτιγμενοσ στιν χιτρα τισ λαγνιασ!Κυριε μου γραφεται καπως παραξενα αλλα ναι ρε μαγκιτη το κανω αμα λαχει
Οχι δυστυχως!!! Το τηλ μου ειναι το ιδιο ευχαριστωεχουμε και κωλαρακι στο προγραμμα?
δεν ιμε κιριοσ πορνιαρα μου,ιμε ενασ λαγνοσ πορνοσ βουτιγμενοσ στιν χιτρα τισ λαγνιασ!
εχο αναγκι ακαποτι τσιμπουκοδρομια κε πιτσιλισμα στιν ατακτι στοματικι κιλοτιτα
τριγλιζοντασ σαν πορνολιονταρι!!!
Αυτό είναι πληροφόρηση σωστός.Και κάτι άλλο κάπου πήρε το αυτί μου ότι το 120 θα το κάνει 100 φουλ...
Αυτό είναι πληροφόρηση σωστός.
αν δεν ξερει ο νταβατζης ποιος ρε τύπε?Αυτό είναι πληροφόρηση σωστός.