dimisabsolut
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
όπως έχω πει ενώ με το γαμήσι γνωρίζεις κόσμο, με την μαλακία γαμάς όποια θες
με ευθύνη της ναι αλλα και γκαντεμιά της μεγαλη, άσε ειναι να μη σου τύχειδικαια ο συναθλητης παραπονιεται . στη θεση του το ιδιο θα εκαμνα . κριμα παντως για το κωλ γκερλ κακο ξεκινημα αλλα με ευθυνη της
Φίλε ή δεν διάβασες καλά ή είναι κολλητή σου η Ναταλί με ότι συνεπάγεται αυτό!!!η κοπέλα λέμε επέμενε να την πληρώσω κανονικότατα άσχετα αν με δικιά της 'ακούσια' υπαιτιότητα δεν προσέφερε αυτό που είχε συζητηθεί απο την αρχή!!!άσε το να έρθει σπίτι μου ερωτήθηκε απο την αρχή κ το αποδέχτηκε !γιατι πρέπει να είναι έξτρα και αυτό;;;δεν μας τα λες καλά συνάδελφε!!!δωράκι μυρίζομαι.....
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;
Τύπε μου αφού πλήρωσες τα μισά νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να έχεις παράπονο και να γραφείς όλα αυτά.Περίοδος ήρθε στην κοπέλα είναι φυσιολογικό.
Σε ένα Studio το ελεύθερο στοματικό κοστίζει 70 με 80 ευρώ και πρέπει να πας εσύ στο Studio. Εσένα σου ήρθε στο σπίτι, σου πήρε γαματο τσιμπούκι(όπως περιγράφεις) έδωσες ένα 60αρι μόνο... και έχεις και παράπονο...
Το αποτέλεσμα σχολίασα, τι έγινε στο τέλος, το τι έδωσες και το τι πήρες. Όλα τα άλλα... "τι σου είπε" "τι της είπες" και οι άλλες μικροπρέπειες που περιγράφεις, δεν νομίζω ότι έχουν σημασία, όταν το αποτέλεσμα είναι θετικό!
Να σου πω και το άλλο... Όσο ακραία και γύφτικη ήταν η δική σου σκέψη(να μην δώσεις τίποτα) άλλο τόσο ακραία ήταν και η δική της πλευρά(να τα ζητάει όλα)... Τα βρήκατε στην μέση, σωστό και δίκαιο deal! ;)
μαζι σουΈγραψα και ανέφερα την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα,τα συμπεράσματα δικά σας...δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω όσα/ότι και να γράψετε εκτός απο...καλή τύχη στους επόμενους και χαιρετίσματα στους διαφημιστές/προμότορες!!!
Έγραψα και ανέφερα την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα,τα συμπεράσματα δικά σας...δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω όσα/ότι και να γράψετε εκτός απο...καλή τύχη στους επόμενους και χαιρετίσματα στους διαφημιστές/προμότορες!!!
Έγραψα και ανέφερα την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα,τα συμπεράσματα δικά σας...δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω όσα/ότι και να γράψετε εκτός απο...καλή τύχη στους επόμενους και χαιρετίσματα στους διαφημιστές/προμότορες!!!
Φίλε το αποτέλεσμα έχεις δίκιο... είναι δίκαιο deal.
Υπάρχει όμως μία διαφορά. Τα call girl ζητάνε όσα ζητάνε γιατί (και καλά) παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες. Και στον όρο "υπηρεσίες" είναι και η γενική συμπεριφορά, το social κομμάτι και άλλα διάφορα.... Αλλο η υπηρεσία studio και άλλο η υπηρεσία call girl. Αν η κοπέλα παρέχει υπηρεσίες studio δεν έπρεπε να ζητάει 120
Ανεξάρτητα αν ο φίλος μας είχε στραβώσει από την αρχή και ανεξάρτητα αν σκέφτηκε κουτοπόνηρα το θέμα είναι ότι αυτός θα ξαναδιαθέσει 120 να πάρει κάποια άλλη.
Η φίλη μας που σκέφτηκε το ίδιο κουτοπόνηρα να "αρπάξει" τα 120 αντί να πει ότι ok δώσε μου τα μισά και να δείξει χαρακτήρα αύριο θα βγει στην γύρα για πελάτες.
Πες μου πόσοι θα την βγάλουν από την λίστα τους αν ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με κάποια που δεν έχει στόχο να περάσει καλά ο πελάτης και να πει χαλάλι σου, αλλά στο τέλος της ώρας να βουτήξει τα 120 και άντε γεια. Και τα 120 χωρίς πίσω κίνηση είναι πάρα, μα πάρα πολλά σήμερα και έχεις πολλές επιλογές. Μέχρι και κοπέλες από γραφεία παίρνεις όχι απλά ανεξαρτητες. Αφού λοιπόν τα ζητάς πρέπει και να τα δικαιολογείς με τα πάντα... την εμφανιση, το ντύσιμο, την συμπεριφορά, τις υπηρεσίες... με όλα. Aλλιως κάνε το 80 και πες σε τετοια τιμή τι περιμένετε.. και είμαι vfm.... αλλά στα 120... δεν κάνεις μαγκιες τέτοιου τύπου
Και τα 120 χωρίς πίσω κίνηση είναι πάρα, μα πάρα πολλά σήμερα και έχεις πολλές επιλογές. Μέχρι και κοπέλες από γραφεία παίρνεις όχι απλά ανεξαρτητες. Αφού λοιπόν τα ζητάς πρέπει και να τα δικαιολογείς με τα πάντα... την εμφανιση, το ντύσιμο, την συμπεριφορά, τις υπηρεσίες... με όλα. Aλλιως κάνε το 80 και πες σε τετοια τιμή τι περιμένετε.. και είμαι vfm.... αλλά στα 120... δεν κάνεις μαγκιες τέτοιου τύπου
ας μπει η ίδια να το επιβεβαιώσειΚαι κάτι άλλο κάπου πήρε το αυτί μου ότι το 120 θα το κάνει 100 φουλ...
Σωστός γιατί πολλά ακούγονται και δεν γίνονται....ας μπει η ίδια να το επιβεβαιώσει