Reddotkilling
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 726
- Πόντοι
- 311
Καλό θα ήταν να βάλεις μερικές ολόσωμες φωτογραφίες να καταλάβουμε λίγο το σωματότυπο σου ...!! Παίζει μεγάλη σημασία για κάποιους το σώμα !!
Μεχρι τωρα 10 σελιδες καυλαντισματα. Φοβαμαι οτι και η Ναταλια ή οπως αλλοιως την λενε καυλαντιζει και η ιδια > Ενα μονο ειναι σιγουρο . Οτι εχει θυματα και μαλιστα μορφωμεναΡε παιδιά την έχει πηδήξει κανείς να μας πει πως είναι
έχεις pmΚαλημέρα! Σας παραθέτω την νέα ενεργή αγγελία μου στο kanesex.com
Μμμμμμμμμ χαίρομαι!!!!!Καλημέρα! Μας καύλωσες άγρια πρωινιάτικα!!
Καλημερα! Χαίρομαι που σου αρέσουν! Να βρεθούμε να παίξεις μαζί τους και να τις χαρείς!!!Καλημέρα κούκλαρα τι βυζαρες είναι αυτές Παναγία μου
φυσικά μωράκι και θα βρεθούμε από κονταΚαλημερα! Χαίρομαι που σου αρέσουν! Να βρεθούμε να παίξεις μαζί τους και να τις χαρείς!!!
Χαρά μου καλησπέρα! Για λόγους ορθότητας προς όλους όσους με τιμούν, και για να μην υπάρξει έστω και η παραμικρή παρεξήγηση ή πικρία, οι τιμές του προγράμματος μου είναι ανέκαθεν πάγιες, και ισχύουν για όλους. Σε φιλώ γλυκά και είμαι στην διάθεση σου να περάσουμε τέλεια όποτε το θελήσεις!Μωρό μου, επειδή αν πέσει και λίγο μασαζάκι δε βλέπω να σε χορταίνω, παίζει καμία προσφορά στην 1,5 ώρα ή στο 2ωρο?
Τηρώντας την υπόσχεση μου, εύχομαι σε όλους μια γλυκιά καλημέρα με πολύ ερωτική διάθεση!
[/quotΤηρώντας την υπόσχεση μου, εύχομαι σε όλους μια γλυκιά καλημέρα με πολύ ερωτική διάθεση!
Πωωωωωωωω ρε Ναταλία μας έφτιαξες άσχημα... !!!!
Τι ωραία που είναι η μουνάρα σου έτσι στημένη ...
Ανυπομονώ να την εμπιστευτώ .... μέχρι την τελευταία σου σταγόνα!!!