Ειναι καιρος που δεν γραφω πια ουτε και θελω αλλωστε.
Εδω ομως ειμαι υποχρεωμενος να πω αυτα που ειδα και βιωσα με το κοριτσι,
και θα συμφωνησω με τον Σαδιστη,
Η κοπελλα ειναι συμπαθητηκη - ομορφη ειναι κατι που αφορα τον καθενα,
Ειναι η γειτονισα - η καλυτερα η νεαρα γλυκια πωλητρια (ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΛΙΓΟΤΕΡΟ) που θα δεις στο μαγαζι και σου κανει
να θες να την πηδηξεις.. Ωσ εδω αν θες παιρνεις αν θες δεν Παιρνεις..
Παμε τωρα στα υπολοιπα που λεει ο ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ,
Η κοπελα ηρθε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ τα ρουχα της καθημερινα γιατι δεν σου κανει για cg, αλλα πολυ καθαρη, με πολυ ωραιο στομα και καθαρα κατασπρα δοντια για φιλημα,
Εκανε μπανιο και ηταν πεντακαθαρη απο την κορυφη ωσ τα νυχια που λενε..και το μουνακι της που δεν ειναι ξεχυλομενο ηταν καθαρο και ξυρισμενο.
Αυτα γιατι εγω ημουν αυτος που θα εφευγα πρωτος απο το ραντεβου που κρατησε περιπου 1,5 ωρα.
Εγω απο μαμπα/μαπα δεν ξερω αν ειναι η δεν ειναι γραμμενη δεν με ενδιαφερει - ουτε για Αραβες και τα υπολοιπα .. Εγω πωσ λει και η διαφημηση ενα τραπεζι θελουμε,
Οκ. να τα βλεπουμε ολα αλλα ουτε χωρισ προφυλαξη μου ειπε - ουτε βρωμικη ηταν.
Εχει καποια κιλα παραπανω οκ, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΔΑΡΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αλλωστε ποιος ειναι τελειος, το σωμα της ειναι σφικτο.
Εαν για καποιον που ανεφερε πιο πανω ειναι μπαζο να μη δει,
Αν εχει καποιον απο πισω αυτο δεν το ξερω ουτε με ενδιαφερει.
Ομως ειναι αδικο να γραφονται καποια παραγματα που δεν ειναι αληθεια.
Δεν ειναι το μοντελο της ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ και οκ ειναι λιγο ΑΓΟΥΡΙ ομως καθοδηητε και κανει οτι στης λες χωρις αντηρηση να σε ευχαριστησει.
Αυτα απο μενα και καλο θα ειναι να μας λεει καποιος τα πεπραγμενα μετα την συναντηση..
Κατα τα αλλα οποιος ειναι πολυ ομορφος πρωτος το λιθο βαλετω
Ευχαριστω που κανατε τον κοπο και διβασατε τα ανωτερω