Νέα

Νατάλια Σιντέγιεβα - Διευθύντρια ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού Dozhd

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μετά χαράς να κάναμε με την κυρία групповой секс...
Μην εγκαταλείπετε φίλε μου, τώρα αρχίζει ο αγώνας...

Mας πρόλαβαν φίλτατε.

στο μέλλον πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί.

Συνημμένα

• 20140513-teatr6.jpg
    20140513-teatr6.jpg
    138,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 400x600_Quality100_ESP_1848 2.JPG
    400x600_Quality100_ESP_1848 2.JPG
    261,3 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γόβα φετίχ.

Συνημμένα

• Pk0vgj9_jYT8ymbBZVHquQ-article.jpg
    Pk0vgj9_jYT8ymbBZVHquQ-article.jpg
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Όταν θα ήταν μικρή σε ηλικία 20 με 30 θα ήταν πιο γλυκιά.
Τώρα βγάζει αρχοντοξινίλα.
Πρόσεχε τζαίη, όλο αυταρχικά    :effemine:  θα σου ζητάει, τώρα που θα 'χει στερέψει από θηλυκές ορμόνες.

Alexander81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Κριτικές
5
Like
315
Πόντοι
280
Σας παραδίδω το θρεντ κύριε, παραιτούμαι.

Ή μάλλον κάνω χαρακίρι!

Για την φωτογραφία τι να πω. Μετά κάποιοι θέλουν φωτογραφίες με μαγιό. Δεν βάζουν λίγο το μυαλό τους να δουλέψει. Τεμπέληδες οι σημερινοί νέοι.

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φωτογραφία από τον εορτασμό των 10 χρόνων ρωσικού Playboy. Η κυρία, έχει μπεί για τα καλά στο mood του εορτασμού...
Aφιερωμένη στον φίλτατο κ. Jaygatsby  :tits:

Συνημμένα

• we24_0300003.jpg
    we24_0300003.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
γυναικάρα

Συνημμένα

• 1451.jpg
    1451.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_6532.jpg
    IMG_6532.jpg
    105,2 KB · Εμφανίσεις: 26
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
milf- AAA class

Συνημμένα

• sindeeva-vitaliy-manskiy-efir-ot-16112014-2014-webrip-720p_1.jpeg.jpg
    sindeeva-vitaliy-manskiy-efir-ot-16112014-2014-webrip-720p_1.jpeg.jpg
    56 KB · Εμφανίσεις: 119

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.108
Πόντοι
25.467
Και μέσα από τα ρούχα διαγράφονται διακριτικά...

Στην δεύτερη φωτό θυμίζει λίγο Σάντρα Μπούλοκ.

Αντικειμενικά η Μπούλοκ είναι άβυζη, χοντροπόδαρη με σκληρό πρόσωπο. Την προτιμώ όμως από την μπατάλω με τον προγναθισμό που μας παρουσιαζετε ως Top milf.  :)

nosit

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2014
Like
106
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• sindeeva.jpg
    sindeeva.jpg
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 30

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον, κωλογλυφαδα-ισπανικη-χυσιμο στη μαπα  Ο.Κ  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σάπια ψευτοφιλελεύθερη ξινομούρα που μαζεύει φράγκα πουλώντας τηλεοπτικά σκουπίδια και μαύρη προπαγάνδα. Με κλασάτη μάπα που μοιάζει να είχε στενή επαφή με τριαξονικό. Ευτυχώς η μέση Ρωσίδα δεν έχει σχέση με την "κυρία".

Συνημμένα

• 3;7χψβ.jpg
    3;7χψβ.jpg
    270,6 KB · Εμφανίσεις: 24

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Αρχοντομούνα milf και με μεγάλο πεσμένο βυζί!
Πεθαίνω!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σάπια ψευτοφιλελεύθερη ξινομούρα που μαζεύει φράγκα πουλώντας τηλεοπτικά σκουπίδια και μαύρη προπαγάνδα. Με κλασάτη μάπα που μοιάζει να είχε στενή επαφή με τριαξονικό. Ευτυχώς η μέση Ρωσίδα δεν έχει σχέση με την "κυρία".

Συνάδελφε, διάβασε το αρχικό πόστ, και σεβάσου μια διαφορετική πρόταση που ξεφεύγει από τα προφανή.
Αν κρίνω απο τα γούστα σου, στα ποσταρίσματα που έχεις, εσύ ενδιαφέρεσαι από τραβέλια με προσόντα, οπότε μην
είσαι τόσο αφοριστικός. Μιλάμε για μια κυρία εδώ. Σε όποιον αρέσει, καλώς, σε όποιον δεν αρέσει, πάλι καλώς.
Εσύ όμως με ποιά κριτήρια γνωρίζεις την "μέση Ρωσίδα"; Έχεις ζήσει στη Ρωσία; Πληροφοριακά ο κύριος Jaygatsby
είναι μόνιμος κάτοικος Κιέβου και έχει προφανώς γνώση του Ρωσικού κόσμου. Για εμένα δεν επιθυμώ να μιλήσω.
Οπότε, χαλάρωσε.

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφε, διάβασε το αρχικό πόστ, και σεβάσου μια διαφορετική πρόταση που ξεφεύγει από τα προφανή.
Αν κρίνω απο τα γούστα σου, στα ποσταρίσματα που έχεις, εσύ ενδιαφέρεσαι από τραβέλια με προσόντα, οπότε μην
είσαι τόσο αφοριστικός. Μιλάμε για μια κυρία εδώ. Σε όποιον αρέσει, καλώς, σε όποιον δεν αρέσει, πάλι καλώς.
Εσύ όμως με ποιά κριτήρια γνωρίζεις την "μέση Ρωσίδα"; Έχεις ζήσει στη Ρωσία; Πληροφοριακά ο κύριος Jaygatsby
είναι μόνιμος κάτοικος Κιέβου και έχει προφανώς γνώση του Ρωσικού κόσμου. Για εμένα δεν επιθυμώ να μιλήσω.
Οπότε, χαλάρωσε.

Ad hominem επίθεση και γενικεύσεις επειδή διαφωνώ με το κατά πόσο αυτό το πράγμα δικαιούται να αποκαλείται κυρία?! Μάλιστα..Δεν νομίζω όμως ότι σκοπός των σχετικών thread είναι η ειδωλοποίηση-αν κάτι δεν μας αρέσει το λέμε με όσο αφοριστικό τρόπο γουστάρουμε αρκεί να μην θίξουμε το συνομιλητή και αυτό ποτέ δεν το κάνω.

Κατά τα άλλα σε διαβεβαιώ ότι έχω εφάμιλλη γνώση του "русский мир"..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ad hominem επίθεση και γενικεύσεις επειδή διαφωνώ με το κατά πόσο αυτό το πράγμα δικαιούται να αποκαλείται κυρία?! Μάλιστα..Δεν νομίζω όμως ότι σκοπός των σχετικών thread είναι η ειδωλοποίηση-αν κάτι δεν μας αρέσει το λέμε με όσο αφοριστικό τρόπο γουστάρουμε αρκεί να μην θίξουμε το συνομιλητή και αυτό ποτέ δεν το κάνω.

Κατά τα άλλα σε διαβεβαιώ ότι έχω εφάμιλλη γνώση του "русский мир"..

Τα γούστα διαμορφώνουν και κριτήρια. Μόνο για αυτόν τον λόγο έγινε η αναφορά. Καμμία πρόθεση ad hominem επίθεσης.
Μια γυναίκα που αναδεικνύεται στη Ρωσία "γυναίκα της χρονιάς", σαφώς και δεν την υποτιμάς, όσο και αν δεν σου αρέσει.
Κανείς δεν θεοποιεί κανέναν. Προτάσεις γίνονται, και άλλοι συμφωνούν ή διαφωνούν με βάση τα γούστα τους.
Αν όμως, κάποιος, εκφέρει γνώμη, δεν είναι έγκλημα να αναζητούμε την βάση
των κριτηρίων του, για να κατανοήσουμε πόθεν εκπορεύεται η γνώμη αυτή και πόση βαρύτητα, ενδεχομένως, έχει (ιδίως όταν εκφράζεται με τέτοιους έντονους χαρακτηρισμούς). Δικαίωμα του καθενός να επιλέγει ό,τι θέλει σύμφωνα με τα γούστα του, και να εκφράζει όποια άποψη θέλει. Δικαίωμα, επίσης, του καθενός, να κρίνει ελεύθερα και να ελέγχει οποιαδήποτε άποψη. Вот и всё...

Αν θίχτηκες από το σχόλιό μου, ζητώ συγγνώμη, αν και δεν είχα ποτέ μου πρόθεση να θίξω τα καθαυτά γούστα σου,
που δεν με αφορούν. Επαναλαμβάνω, ότι η αναφορά δεν έχει προσωπικό χαρακτήρα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τα γούστα διαμορφώνουν και κριτήρια. Μόνο για αυτόν τον λόγο έγινε η αναφορά. Καμμία πρόθεση ad hominem επίθεσης.
Μια γυναίκα που αναδεικνύεται στη Ρωσία "γυναίκα της χρονιάς", σαφώς και δεν την υποτιμάς, όσο και αν δεν σου αρέσει.
Κανείς δεν θεοποιεί κανέναν. Προτάσεις γίνονται, και άλλοι συμφωνούν ή διαφωνούν με βάση τα γούστα τους.
Αν όμως, κάποιος, εκφέρει γνώμη, δεν είναι έγκλημα να αναζητούμε την βάση
των κριτηρίων του, για να κατανοήσουμε πόθεν εκπορεύεται η γνώμη αυτή και πόση βαρύτητα έχει (ιδίως όταν εκφράζεται με τέτοιους
έντονους χαρακτηρισμούς). Δικαίωμα του καθενός να επιλέγει ό,τι θέλει σύμφωνα με τα γούστα του, και να εκφράζει όποια άποψη θέλει.
Δικαίωμα επίσης του καθενός, να κρίνει ελεύθερα και να ελέγχει οποιαδήποτε άποψη. Вот и всё...

Αν θίχτηκες από το σχόλιό μου, ζητώ συγγνώμη, αν και δεν είχα ποτέ μου πρόθεση να θίξω τα καθαυτά γούστα σου,
που δεν με αφορούν. Επαναλαμβάνω, ότι η αναφορά δεν έχει προσωπικό χαρακτήρα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Συνάδελφε Ντούσκο, δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, προς Θεού. Δεν πρόκειται να τσακωθούμε για τα μάτια της εν λόγω, πόσο μάλλον διαδικτυακά και χωρίς να έχουμε κανένα προσωπικό συμφέρον.
Αναφορικά με τα γούστα μου, μιας και συμφωνώ απόλυτα σχετικά με την ρίζα των αιτίων που διαμορφώνουν απόψεις, αυτά κατά βάση αφορούν το "αδύναμο" φύλο, συχνά τα μιλφ και μόνο περιστασιακά εστιάζουν σε ιδιαίτερα θηλυπρεπείς τρανς, οπότε μην πάει ο νου σου σε κάποιον υποφώσκον μισογυνισμό όταν εκφέρομαι με τόση αντιπάθεια για την Σιντέγιεβα.

Ως γυναίκα την βρίσκω απλά άσχημη, πολύ αδρά και "άκαμπτα" χαρακτηριστικά, αν και δείχνει να έχει ωραίο κορμί. Βέβαια, όλα αυτά αφορούν ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την διαφορά εικόνας/πραγματικότητας.

Θα παραδεχθώ όμως ότι αν κάτι τροφοδοτεί την αντιπάθεια μου και οδηγεί στο να αρνούμαι να την αποκαλέσω κυρία-μόνο με S/M περιεχόμενο θα έχει νόημα αυτός ο τίτλος για αυτήν-είναι η άποψη μου για τις πολιτικές της θέσεις. Κάποια που το κανάλι της στα σοβαρά αναρωτιόταν αν θα ήταν καλή ιδέα στον Β'ΠΠ να παραδοθεί το Λένινγκραντ στους Ναζί, δήθεν για να αποφευχθεί η αιματοχυσία, αλλά και ο συνολικός τρόπος του βίου της μου προκαλούν αποστροφή. Στην τελική, ο τίτλος κυρία αφορά την ηθική υπόσταση και όχι τις ενδυματολογικές επιλογές και ένα επιμελώς δημιουργημένο και κομψευόμενο σοβαροφανές προφίλ. Ούτε γιατί είναι μέρος της пятая колонна, αλλά γιατί δεν θεωρώ τίμια την πρακτική της και τον ρόλο της γενικά και όσο την έχω παρακολουθήσει εξ'ιδρύσεως της..βροχής.
Η σύγκριση έγινε με την μέση Ρωσίδα γυναίκα όχι με αισθητικούς όρους..Σχετικά με το βραβείο σιγά..Ο διεφθαρμένος μιντιακός κόσμος αυτοβραβεύεται όπως σε όλες τις χώρες του κόσμου. Αν θέλει να μετρηθεί η επιρροή της ας κατέβει στις εκλογές με τον..Ναβάλνυ.

Τέσπα, σχεδόν το τρολλάραμε το θέμα, και αναγνωρίζω την ευθύνη μου σε αυτό. Ας περιοριστεί στα συνήθη από εδώ και πέρα.. все в порядке братан, пока!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συνάδελφε Ντούσκο, δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, προς Θεού. Δεν πρόκειται να τσακωθούμε για τα μάτια της εν λόγω, πόσο μάλλον διαδικτυακά και χωρίς να έχουμε κανένα προσωπικό συμφέρον.
Αναφορικά με τα γούστα μου, μιας και συμφωνώ απόλυτα σχετικά με την ρίζα των αιτίων που διαμορφώνουν απόψεις, αυτά κατά βάση αφορούν το "αδύναμο" φύλο, συχνά τα μιλφ και μόνο περιστασιακά εστιάζουν σε ιδιαίτερα θηλυπρεπείς τρανς, οπότε μην πάει ο νου σου σε κάποιον υποφώσκον μισογυνισμό όταν εκφέρομαι με τόση αντιπάθεια για την Σιντέγιεβα.

Ως γυναίκα την βρίσκω απλά άσχημη, πολύ αδρά και "άκαμπτα" χαρακτηριστικά, αν και δείχνει να έχει ωραίο κορμί. Βέβαια, όλα αυτά αφορούν ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την διαφορά εικόνας/πραγματικότητας.

Θα παραδεχθώ όμως ότι αν κάτι τροφοδοτεί την αντιπάθεια μου και οδηγεί στο να αρνούμαι να την αποκαλέσω κυρία-μόνο με S/M περιεχόμενο θα έχει νόημα αυτός ο τίτλος για αυτήν-είναι η άποψη μου για τις πολιτικές της θέσεις. Κάποια που το κανάλι της στα σοβαρά αναρωτιόταν αν θα ήταν καλή ιδέα στον Β'ΠΠ να παραδοθεί το Λένινγκραντ στους Ναζί, δήθεν για να αποφευχθεί η αιματοχυσία, αλλά και ο συνολικός τρόπος του βίου της μου προκαλούν αποστροφή. Στην τελική, ο τίτλος κυρία αφορά την ηθική υπόσταση και όχι τις ενδυματολογικές επιλογές και ένα επιμελώς δημιουργημένο και κομψευόμενο σοβαροφανές προφίλ. Ούτε γιατί είναι μέρος της пятая колонна, αλλά γιατί δεν θεωρώ τίμια την πρακτική της και τον ρόλο της γενικά και όσο την έχω παρακολουθήσει εξ'ιδρύσεως της..βροχής.
Η σύγκριση έγινε με την μέση Ρωσίδα γυναίκα όχι με αισθητικούς όρους..Σχετικά με το βραβείο σιγά..Ο διεφθαρμένος μιντιακός κόσμος αυτοβραβεύεται όπως σε όλες τις χώρες του κόσμου. Αν θέλει να μετρηθεί η επιρροή της ας κατέβει στις εκλογές με τον..Ναβάλνυ.

Τέσπα, σχεδόν το τρολλάραμε το θέμα, και αναγνωρίζω την ευθύνη μου σε αυτό. Ας περιοριστεί στα συνήθη από εδώ και πέρα.. все в порядке братан, пока!

Συνάδελφε, όπως θέτεις τώρα το ζήτημα, είμαι μαζί σου. Αν μιλήσουμε για τον "ρόλο" (όχι φυσικά, της строгая госпожа  ;))της εν λόγω γυναίκας, θα συμφωνήσω. Στον μιντιακό χώρο, για να επιβιώσεις και να κάνεις καριέρα, πρέπει να είσαι λέρα και λαμόγιο.
Αλλά σε καμμία περίπτωση, δεν μπορεί κάποιος να αμφισβητεί το υψηλό επίπεδο και την γενική προσωπικότητα, ενός "σεβαστού" εχθρού
ή κάποιου που υπηρετεί "επιτυχώς" έναν "ρόλο" (αλλιώς, θα έπρεπε να ρίξουμε στα σκουπίδια τον υμνητή του Μουσολίνι, και μέγιστο ποιητή Πάουντ ή την προπαγανδίστρια του Ράιχ, και εξαιρετική σκηνοθέτιδα, Ρίφενσταλ). Ελπίζω να συμφωνούμε.
Ας μην ξεχνάμε, ότι η κουβέντα, ξεκίνησε από τον κύριο Jaygatsby, με βάση καθαρά την καύλα που του βγάζει η εν λόγω κυρία. Σε εμένα, επίσης, βγάζει καύλα διότι μου αρέσουν πολύ και οι μιλφ, και ιδιαίτερα όταν συνδυάζουν ευφυία και με προιδεάζουν με το εντονο βλέμμα τους, ότι θα έχουμε κατασπάραγμα στο κρεβάτι. Σε κάποιους, η γυναίκα μπορεί να μην αρέσει και δικαίωμά τους. Γούστα είναι αυτά.
Πάντως, επειδή ο κόσμος στην Ελλάδα, έχει πολύ γενικές και τυποποιημένες αντιλήψεις (συχνά στα όρια της στερεοτυπίας) για τις Ρωσίδες
μου άρεσε που παρουσιάστηκε, και μια άλλη εκδοχή γυναίκας, μέσα από την ρωσική καθημερινότητα.  

Είσαι πολύ σοβαρός άνθρωπος και εκτιμώ τον τρόπο που εκφράζεσαι και τις απόψεις σου. Προσπάθησα, αρχικώς, να ανιχνεύσω τα αίτια
των έντονων χαρακτηρισμών σου, και προς τι η τόση εμπάθεια. Γι' αυτό, ίσως, το σχόλιό μου, ήταν κάπως έντονο.
Με τις εξηγήσεις σου, έβαλες το θέμα στη σωστή βάση και με καλύπτεις απολύτως. Να είσαι καλά και θα τα λέμε συχνότερα (οπωσδήποτε φιλικά).

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφε, όπως θέτεις τώρα το ζήτημα, είμαι μαζί σου  :hi: . Αν μιλήσουμε για τον "ρόλο" (όχι φυσικά, της строгая госпожа  ;))της εν λόγω γυναίκας, θα συμφωνήσω. Στον μιντιακό χώρο, για να επιβιώσεις και να κάνεις καριέρα, πρέπει να είσαι λέρα και λαμόγιο.
Αλλά σε καμμία περίπτωση, δεν μπορεί κάποιος να αμφισβητεί το υψηλό επίπεδο και την γενική προσωπικότητα, ενός "σεβαστού" εχθρού
ή κάποιου που υπηρετεί ευσυνείδητα έναν "ρόλο" (αλλιώς, θα έπρεπε να ρίξουμε στα σκουπίδια τον υμνητή του Μουσολίνι, και μέγιστο ποιητή Πάουντ ή την προπαγανδίστρια του Ράιχ, και εξαιρετική σκηνοθέτιδα, Ρίφενσταλ). Ελπίζω να συμφωνούμε.
Ας μην ξεχνάμε, ότι η κουβέντα, ξεκίνησε από τον κύριο Jaygatsby, με βάση καθαρά την καύλα που του βγάζει η εν λόγω κυρία. Σε εμένα, επίσης, βγάζει καύλα διότι μου αρέσουν πολύ και οι μιλφ, και ιδιαίτερα όταν συνδυάζουν ευφυία και με προιδεάζουν με το εντονο βλέμμα τους, ότι θα έχουμε κατασπάραγμα στο κρεβάτι. Σε κάποιους, η γυναίκα μπορεί να μην αρέσει και δικαίωμά τους. Γούστα είναι αυτά.
Πάντως, επειδή ο κόσμος στην Ελλάδα, έχει πολύ γενικές και τυποποιημένες αντιλήψεις (συχνά στα όρια της στερεοτυπίας) για τις Ρωσίδες
μου άρεσε που παρουσιάστηκε, και μια άλλη εκδοχή γυναίκας, μέσα από την ρωσική καθημερινότητα.  

Είσαι πολύ σοβαρός άνθρωπος και εκτιμώ τον τρόπο που εκφράζεσαι και τις απόψεις σου. Προσπάθησα, αρχικώς, να ανιχνεύσω τα αίτια
των έντονων χαρακτηρισμών σου, και προς τι η τόση εμπάθεια. Γι' αυτό, ίσως, το σχόλιό μου, ήταν κάπως έντονο.
Με τις εξηγήσεις σου, έβαλες το θέμα στη σωστή βάση και με καλύπτεις απολύτως. Να είσαι καλά και θα τα λέμε συχνότερα (οπωσδήποτε φιλικά).

Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω! Οι εύστοχες, λακωνικές και ευγενικές απαντήσεις σου φανερώνουν καλοσυγκροτημένες, μεστές απόψεις και βοήθησαν ώστε να μην έχουμε διαδικτυακό duel a la Онегин vs Ленский. :) Λυπάμαι αν ήμουν κάπως απότομος στο αρχικό μου σχόλιο και ελπίζω να μη δυσαρέστησα και τον σεπτό θεματοθέτη, Jaygatsby. (Έτσι όπως το πάμε βλέπω να ιδρύουμε κανένα gentlmen's club :))

Σχετικά με τα όσα λες για την αναγνώριση της αξίας του-ιδεολογικού-εχθρού, συμφωνούμε απόλυτα. Οποιοσδήποτε υπηρετεί με ικανότητα και συνέπεια κάτι που ο ίδιος έχρισε ως ιδιότυπη служба για τον εαυτό του, και με αυτό ασκεί ουσιαστικά υψηλή πολιτική, σε αυτή την περίπτωση ασκώντας ευρεία μιντιακή επιρροή, είναι άξιος αναγνώρισης και σεβασμού. Αρκεί να το διακρίνουμε από την..έμμισθη υπηρεσία των φερέφωνων. Είναι στερεότυπο να επαναλάβουμε το μότο των γιανκηδων, "never underestimate your enemy". Τώρα που το σκέφτομαι,μιας και μόνο αγάπη έχουμε για τους εχθρούς μας, θα μπορούσα να βρεθώ στο κρεβάτι με την.. μανταμ βροχή, αρκεί να είχα εγώ τον κυριαρχικό ρόλο :s&m_1:  :grin: 

Η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας για τις Ρωσίδες είναι δυστυχώς αυτή που περιγράφεις, αλλά νομίζω ότι σιγά-σιγά αλλάζει. Αν γνώριζαν πόσα έχει υπομείνει η Ρωσίδα γυναίκα ανά τους αιώνες αλλά  κυρίως το τι άφηναν πίσω τους-τον νεοφιλελεύθερο "παράδεισο" του Γιελτσιν-οι γυναίκες που ήρθαν εδώ στα 90s θα άλλαζαν γνώμη πιο γρήγορα.

Αν και δεν μπαίνω και πολύ συχνά τελευταία, νομίζω πως θα αναθεωρήσω. Ανυπομονώ για μελλοντικές, γόνιμες ανταλλαγές απόψεων-τα λέμε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω! Οι εύστοχες, λακωνικές και ευγενικές απαντήσεις σου φανερώνουν καλοσυγκροτημένες, μεστές απόψεις και βοήθησαν ώστε να μην έχουμε διαδικτυακό duel a la Онегин vs Ленский. :) Λυπάμαι αν ήμουν κάπως απότομος στο αρχικό μου σχόλιο και ελπίζω να μη δυσαρέστησα και τον σεπτό θεματοθέτη, Jaygatsby. (Έτσι όπως το πάμε βλέπω να ιδρύουμε κανένα gentlmen's club :))

Σχετικά με τα όσα λες για την αναγνώριση της αξίας του-ιδεολογικού-εχθρού, συμφωνούμε απόλυτα. Οποιοσδήποτε υπηρετεί με ικανότητα και συνέπεια κάτι που ο ίδιος έχρισε ως ιδιότυπη служба για τον εαυτό του, και με αυτό ασκεί ουσιαστικά υψηλή πολιτική, σε αυτή την περίπτωση ασκώντας ευρεία μιντιακή επιρροή, είναι άξιος αναγνώρισης και σεβασμού. Αρκεί να το διακρίνουμε από την..έμμισθη υπηρεσία των φερέφωνων. Είναι στερεότυπο να επαναλάβουμε το μότο των γιανκηδων, "never underestimate your enemy". Τώρα που το σκέφτομαι,μιας και μόνο αγάπη έχουμε για τους εχθρούς μας, θα μπορούσα να βρεθώ στο κρεβάτι με την.. μανταμ βροχή, αρκεί να είχα εγώ τον κυριαρχικό ρόλο :s&m_1:  :grin:  

Η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας για τις Ρωσίδες είναι δυστυχώς αυτή που περιγράφεις, αλλά νομίζω ότι σιγά-σιγά αλλάζει. Αν γνώριζαν πόσα έχει υπομείνει η Ρωσίδα γυναίκα ανά τους αιώνες αλλά  κυρίως το τι άφηναν πίσω τους-τον νεοφιλελεύθερο "παράδεισο" του Γιελτσιν-οι γυναίκες που ήρθαν εδώ στα 90s θα άλλαζαν γνώμη πιο γρήγορα.

Αν και δεν μπαίνω και πολύ συχνά τελευταία, νομίζω πως θα αναθεωρήσω. Ανυπομονώ για μελλοντικές, γόνιμες ανταλλαγές απόψεων-τα λέμε!

Είσαι ωραίος φίλε μου και χαίρομαι επίσης, την υψηλή αίσθηση χιούμορ που διαθέτεις!
Για να επιστρέψω τη συζήτηση στο θέμα, απ' όπου ξεκίνησε (μιας και έγινες... ρεβιζιονιστής  ;)) θα σε προσκαλούσα
να συμμετέχεις κι εσύ στο групповой που οργανώνουμε με τον κύριο Jaygatsby και το οποίο, θα μπορούσαμε να κλείσουμε
με μεγαλοπρεπές χύσιμο και φυσικά, золотой...дождь (η "βροχή" που λέγαμε) στις βυζάρες τις κυρίας.  :rockon:

ΥΓ. btw δεν βλέπω να ευημερεί ενδεχόμενο gentlemen's club γιατί Θα έχουμε συνεχώς μανούρες, καθώς για μερικούς
η ευγένεια, είναι χαρακτηριστικό των faggots, και θα πρέπει διαρκώς να σηκώνουμε το γάντι που μας πετούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom