Νέα

Ναταλία Λάμπρου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.174
Πόντοι
1.336
Τσόκαρο είναι, αλλά θα γουσταρα να την σκίσω φουλ, με το δωράκι που θα ήθελε!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.187
Πόντοι
456
Tης τον κάρφωναν με φορα κι αυτοι που τωρα λενε "οχι" κατηγορηματικά κιολας...αλλα τι να κανεις...να καθεσαι να ασχολεισαι σοβαρα????Γεμισαμε "αγίους"...με ουρά και κέρατα δίχαλα!!!!

PussyLover32

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
6.134
Πόντοι
1.046
Tης τον κάρφωναν με φορα κι αυτοι που τωρα λενε "οχι" κατηγορηματικά κιολας...αλλα τι να κανεις...να καθεσαι να ασχολεισαι σοβαρα????Γεμισαμε "αγίους"...με ουρά και κέρατα δίχαλα!!!!
Πες το να τα δουν και αυτοι που λενε χαλια.....αν του κουνησει το χερακι πρωτοι θα πανε

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.187
Πόντοι
456
Πόσο χρονών είναι η κυρία μάγκες?
Ουδείς μπορει να πει με απολυτη βεβαιότητα...τα 18 χρονια παντως τα εχει πιστευω...απο θεμα νομιμοτητας ειμαστε ΟΚ!!!Και 17 να ειναι ομως 8/10 αν τους ανοιγε τα ποδια της εμπαιναν με φορα απο το απότερο σύμπαν...για τους 2 τους...special edition δεν ξερω τι παιζει στο μυαλο τους ...κατι οχι και πολυ normal για μενα...κι οποιος θελει ας πει τα δικά του!!!!Ελεύθερα....!!!!

Kompotis

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
12.116
Πόντοι
2.256
Ουδείς μπορει να πει με απολυτη βεβαιότητα...τα 18 χρονια παντως τα εχει πιστευω...απο θεμα νομιμοτητας ειμαστε ΟΚ!!!Και 17 να ειναι ομως 8/10 αν τους ανοιγε τα ποδια της εμπαιναν με φορα απο το απότερο σύμπαν...για τους 2 τους...special edition δεν ξερω τι παιζει στο μυαλο τους ...κατι οχι και πολυ normal για μενα...κι οποιος θελει ας πει τα δικά του!!!!Ελεύθερα....!!!!
18 είναι πλέον αδερφέ μου...και όποιος δεν μπαίνει είναι γκέι

Foititis04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
2.303
Πόντοι
441
Μεχρι κι οι γκει.. υποκλίνονται στη ναταλια. Ή θα της γαμησουν τον κωκο ή θα την ζητησουν στραπονατη
Natalia goddess

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.187
Πόντοι
456
Και πισωκουνα να ειναι ο αλλος,αν δεν ειναι "τελειωμενη" εμπαινε....απλα θα ζηταγε και την κωλοδαχτυλια του για μα αποδωσει...λεμε οχι στην δηθενια και την ασχετοσυνη απο ζωη πραγματικη δικε μου...ξεκαθαρα!!!!

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
924
Πόντοι
361
Είναι για σκίσιμο, αλλά! Αν στα 18 έχει τέτοια λαγνεία πάνω της και έπαρση στα 30 για να μην πω παραπέρα τι θα κάνει? Θα μας γαμήσει τα πάτερα ολονών. Μόνο και μόνο για το λάθος ύφος και για την σκατολγνεία/έπαρση που δείχνει από εμένα είναι όχι. Χάθηκε να έχει λίγο πιο κοριτσίστικη έκφραση? Φαίνεται ότι προσπέρασε κάποια στάδια στην ανάπτυξή της κι έγινε κατευθείαν πουτανί

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.187
Πόντοι
456
Είναι για σκίσιμο, αλλά! Αν στα 18 έχει τέτοια λαγνεία πάνω της και έπαρση στα 30 για να μην πω παραπέρα τι θα κάνει? Θα μας γαμήσει τα πάτερα ολονών. Μόνο και μόνο για το λάθος ύφος και για την σκατολγνεία/έπαρση που δείχνει από εμένα είναι όχι. Χάθηκε να έχει λίγο πιο κοριτσίστικη έκφραση? Φαίνεται ότι προσπέρασε κάποια στάδια στην ανάπτυξή της κι έγινε κατευθείαν πουτανί
Το εχω ηδη αναλυσει αρκετα και σταρατα πιστευω σε προηγουμενες σελιδες το φαινομενο των σημερινων teenies σε σχεση με την εικονα που ειχαμε εμεις οι μεσηλικες πλεον στην δεκαετια του 90 και του 00...καμια σχεση φιλε μου...αλλος κοσμος απο παραμυθι βγαλμενος λεμε!!!Σημερα οταν εχουν χιλιομετρα ψωλλης απο τα 12 τους κιολας...στα 18 τι παιδικο-νεανικο θες να εχει απομεινει;;;Τιποτα απολυτως...μην το αναλυσουμε περαιτερω θα χασουμε την μπαλα...οποιος εχει στοιχειωδες μυαλο και παραστασεις ζωης καταλαβαινει...το οχι που λες τωρα το λες απο θεση ασφαλειας σαφως...αν την ειχες απο διπλα να σου τριβεται μια βραδυα στο Λεβερκουζεν εκει να σε δω αντιστασεις...να αυτομαστιιγωθω μετα προς γνωσην και συμμορφωση...αν σου κατσει στειλε εντυπωσεις,εμπειριες...κι ενα μαστιγιο με καρφια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom