Νέα

Ναταλία Λάμπρου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.119
Πόντοι
456
18 είναι πλέον αδερφέ μου...και όποιος δεν μπαίνει είναι γκέι
Και πισωκουνα να ειναι ο αλλος,αν δεν ειναι "τελειωμενη" εμπαινε....απλα θα ζηταγε και την κωλοδαχτυλια του για μα αποδωσει...λεμε οχι στην δηθενια και την ασχετοσυνη απο ζωη πραγματικη δικε μου...ξεκαθαρα!!!!

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
890
Πόντοι
361
Είναι για σκίσιμο, αλλά! Αν στα 18 έχει τέτοια λαγνεία πάνω της και έπαρση στα 30 για να μην πω παραπέρα τι θα κάνει? Θα μας γαμήσει τα πάτερα ολονών. Μόνο και μόνο για το λάθος ύφος και για την σκατολγνεία/έπαρση που δείχνει από εμένα είναι όχι. Χάθηκε να έχει λίγο πιο κοριτσίστικη έκφραση? Φαίνεται ότι προσπέρασε κάποια στάδια στην ανάπτυξή της κι έγινε κατευθείαν πουτανί

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.119
Πόντοι
456
Είναι για σκίσιμο, αλλά! Αν στα 18 έχει τέτοια λαγνεία πάνω της και έπαρση στα 30 για να μην πω παραπέρα τι θα κάνει? Θα μας γαμήσει τα πάτερα ολονών. Μόνο και μόνο για το λάθος ύφος και για την σκατολγνεία/έπαρση που δείχνει από εμένα είναι όχι. Χάθηκε να έχει λίγο πιο κοριτσίστικη έκφραση? Φαίνεται ότι προσπέρασε κάποια στάδια στην ανάπτυξή της κι έγινε κατευθείαν πουτανί
Το εχω ηδη αναλυσει αρκετα και σταρατα πιστευω σε προηγουμενες σελιδες το φαινομενο των σημερινων teenies σε σχεση με την εικονα που ειχαμε εμεις οι μεσηλικες πλεον στην δεκαετια του 90 και του 00...καμια σχεση φιλε μου...αλλος κοσμος απο παραμυθι βγαλμενος λεμε!!!Σημερα οταν εχουν χιλιομετρα ψωλλης απο τα 12 τους κιολας...στα 18 τι παιδικο-νεανικο θες να εχει απομεινει;;;Τιποτα απολυτως...μην το αναλυσουμε περαιτερω θα χασουμε την μπαλα...οποιος εχει στοιχειωδες μυαλο και παραστασεις ζωης καταλαβαινει...το οχι που λες τωρα το λες απο θεση ασφαλειας σαφως...αν την ειχες απο διπλα να σου τριβεται μια βραδυα στο Λεβερκουζεν εκει να σε δω αντιστασεις...να αυτομαστιιγωθω μετα προς γνωσην και συμμορφωση...αν σου κατσει στειλε εντυπωσεις,εμπειριες...κι ενα μαστιγιο με καρφια!!!

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
890
Πόντοι
361
Το εχω ηδη αναλυσει αρκετα και σταρατα πιστευω σε προηγουμενες σελιδες το φαινομενο των σημερινων teenies σε σχεση με την εικονα που ειχαμε εμεις οι μεσηλικες πλεον στην δεκαετια του 90 και του 00...καμια σχεση φιλε μου...αλλος κοσμος απο παραμυθι βγαλμενος λεμε!!!Σημερα οταν εχουν χιλιομετρα ψωλλης απο τα 12 τους κιολας...στα 18 τι παιδικο-νεανικο θες να εχει απομεινει;;;Τιποτα απολυτως...μην το αναλυσουμε περαιτερω θα χασουμε την μπαλα...οποιος εχει στοιχειωδες μυαλο και παραστασεις ζωης καταλαβαινει...το οχι που λες τωρα το λες απο θεση ασφαλειας σαφως...αν την ειχες απο διπλα να σου τριβεται μια βραδυα στο Λεβερκουζεν εκει να σε δω αντιστασεις...να αυτομαστιιγωθω μετα προς γνωσην και συμμορφωση...αν σου κατσει στειλε εντυπωσεις,εμπειριες...κι ενα μαστιγιο με καρφια!!!
Για αυτό ξεκίνησα με το ότι είναι για σκίσιμο. Μετά τη μάχη θα ξενέρωνα με τον εαυτό μου. Έχω πάθει κι έχω μάθει.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.119
Πόντοι
456
Για αυτό ξεκίνησα με το ότι είναι για σκίσιμο. Μετά τη μάχη θα ξενέρωνα με τον εαυτό μου. Έχω πάθει κι έχω μάθει.
Τι ειναι αυτο που σε ξεερωσε;;Το ειχε πιο μεγαληστικο στυλ απο αυτο που γουσταρες εσυ;;;Μα αυτο ακριβως ειναι που σου λυνει τα χερια σε μια τετεια μικρομεγαλη περιπτωση...το οτι δεν φερνει πια σε μπουλιτσα αλλα σε γυναικα ...η κανω λαθος;;;

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
4.237
Πόντοι
441
Οπως και να φερετε....θα την γλυφω κανα 8ωρο και μετα 8ωρο σκισιμο....ενα τσιγαρακι...
Και επαναλληψη.....
Αν ακουμπησεις αυτο το δερματακι με την γλωσσα .... δεν θες κατι αλλο

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
890
Πόντοι
361
Τι ειναι αυτο που σε ξεερωσε;;Το ειχε πιο μεγαληστικο στυλ απο αυτο που γουσταρες εσυ;;;Μα αυτο ακριβως ειναι που σου λυνει τα χερια σε μια τετεια μικρομεγαλη περιπτωση...το οτι δεν φερνει πια σε μπουλιτσα αλλα σε γυναικα ...η κανω λαθος;;;
Καλημέρα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων κι επειδή δεν θέλω να δυναμιτίσω άλλο το νήμα, εξηγούμαι:
Κάποια στιγμή έκανα κάτι με μια αρκετά μικρότερη. Εμφανισιακά ήταν κάτι αντίστοιχο με αυτό το ξέκωλο στο θέμα που μιλούσαμε. Όταν το ξεβράκωσα ήταν σαν μικρό παιδί. Όταν το γαμούσα, έσκουζε σαν μικρό κορίτσι. Αφού τελείωσα, τότε κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει, γιατί δεν είναι ακόμα γυναίκα κι ας πράττει σαν γυναίκα. Της το είπα, παρεξηγήθηκε και το λήξαμε.

Ευχαριστώ και συγγνώμη!

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.272
Πόντοι
481
Έπαρση όλες έχουν πια. Αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία…

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
4.237
Πόντοι
441
Καλημέρα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων κι επειδή δεν θέλω να δυναμιτίσω άλλο το νήμα, εξηγούμαι:
Κάποια στιγμή έκανα κάτι με μια αρκετά μικρότερη. Εμφανισιακά ήταν κάτι αντίστοιχο με αυτό το ξέκωλο στο θέμα που μιλούσαμε. Όταν το ξεβράκωσα ήταν σαν μικρό παιδί. Όταν το γαμούσα, έσκουζε σαν μικρό κορίτσι. Αφού τελείωσα, τότε κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει, γιατί δεν είναι ακόμα γυναίκα κι ας πράττει σαν γυναίκα. Της το είπα, παρεξηγήθηκε και το λήξαμε.

Ευχαριστώ και συγγνώμη!
Ρε παιδια δν ειναι μικρη 20+ ...εχετε σκαλωσει στα 16 17 εστελνε γυμνα στο insta.....
Και ανεβασε το acc και εγινε influeser μην χεσω....
Και την πληρωνουν να διαφημιζει μεσω των βυζιων ....

Kompotis

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
12.068
Πόντοι
2.256
Ρε παιδια δν ειναι μικρη 20+ ...εχετε σκαλωσει στα 16 17 εστελνε γυμνα στο insta.....
Για την έπαρση αυτών των κορασίδων φταίμε ξεκάθαρα εμείς και κανένας άλλος όταν από κάτω άντρας κάθε ηλικίας της δίνει αξία Μόνικα Μπελούτσι τι θες να κανει

HellBlade69

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Όχι ότι θα μας χαλούσε να βλέπαμε αυτά τα γυμνά που την ανεβασαν

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.196
Πόντοι
446
Όχι ότι θα μας χαλούσε να βλέπαμε αυτά τα γυμνά που την ανεβασαν
Γυμνά γυμνά δεν είχε απο όσο θυμάμαι. Τον κώλο της με κορδόνια και τα βυζιά της έτοιμα να σκάσουν και ντεκολτέ στα όρια της ρώγας είχε νομίζω.

TheGamer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
494
Πόντοι
21
Γυμνά γυμνά δεν είχε απο όσο θυμάμαι. Τον κώλο της με κορδόνια και τα βυζιά της έτοιμα να σκάσουν και ντεκολτέ στα όρια της ρώγας είχε νομίζω.
200.gif

που είναι ΟΕΟ ?

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
4.237
Πόντοι
441
Λεει οτι τα εχει ενας εδω αλλα μονο ανταλλαγη....
Σαν νταβας να πουμε

HellBlade69

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Λεει οτι τα εχει ενας εδω αλλα μονο ανταλλαγη....
Σαν νταβας να πουμε
Αυτά είναι μλκιες αν τα έχεις απλά τα μοιράζεσαι και τελειώνει η υπόθεση, αλλιώς δε το αναφέρεις καν. Για να τα ζητάει ο άλλος πάει να πει ότι δεν έχει κάτι αντίστοιχο. Οπότε για εμένα είναι σαν να μη τα έχει καθόλου. Μην ακούτε τέτοιους παπατζιδες

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
4.237
Πόντοι
441
Αυτά είναι μλκιες αν τα έχεις απλά τα μοιράζεσαι και τελειώνει η υπόθεση, αλλιώς δε το αναφέρεις καν. Για να τα ζητάει ο άλλος πάει να πει ότι δεν έχει κάτι αντίστοιχο. Οπότε για εμένα είναι σαν να μη τα έχει καθόλου. Μην ακούτε τέτοιους παπατζιδες
Δεν ζητησα...ελεγε σε πμ...και μολις εστειλα....ειπε ανταλλαγη λεω bye ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom