PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 664
- Πόντοι
- 81
Πες τα με το παρτσακλό"Κυρία"το καγκουροσουργελο;
Πες τα με το παρτσακλό"Κυρία"το καγκουροσουργελο;
Ειλικρινά...δεν τολμώ να φανταστώ με τι μοιάζουν όσοι την εκθειάζουν.....Πες τα με το παρτσακλό
^ Παπατζες λεει,ειναι ο κλασσικος που θελει ανταλλαγες πρωταΌποιος θέλει γυμνά να μου στειλει
^ Παπατζες λεει,ειναι ο κλασσικος που θελει ανταλλαγες πρωτα
Εμάς βρήκες;Φιλαράκι πρώτα εγώ θα έστελνα. Σου λέω πάει με ανταλλαγή. Προφανώς δεν έχεις κάτι και κλαιγεσαι χωρίς λόγο.
Εμάς βρήκες;
Αυτο...Τσόκαρο είναι, αλλά θα γουσταρα να την σκίσω φουλ, με το δωράκι που θα ήθελε!
Τσόκαρο είναι, αλλά θα γουσταρα να την σκίσω φουλ, με το δωράκι που θα ήθελε!
Και 200 αν αξιζει και δεν μη και μη....Το πολύ 150
Το πολύ 150
Ας το έδινε και με το δωράκι τα βρίσκαμε...Και 200 αν αξιζει και δεν μη και μη....
Ολοι μας....Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως το εχυνα ακαποτα το καυλιαρικο
Tης τον κάρφωναν με φορα κι αυτοι που τωρα λενε "οχι" κατηγορηματικά κιολας...αλλα τι να κανεις...να καθεσαι να ασχολεισαι σοβαρα????Γεμισαμε "αγίους"...με ουρά και κέρατα δίχαλα!!!!Ολοι μας....
Πες το να τα δουν και αυτοι που λενε χαλια.....αν του κουνησει το χερακι πρωτοι θα πανεTης τον κάρφωναν με φορα κι αυτοι που τωρα λενε "οχι" κατηγορηματικά κιολας...αλλα τι να κανεις...να καθεσαι να ασχολεισαι σοβαρα????Γεμισαμε "αγίους"...με ουρά και κέρατα δίχαλα!!!!
Ουδείς μπορει να πει με απολυτη βεβαιότητα...τα 18 χρονια παντως τα εχει πιστευω...απο θεμα νομιμοτητας ειμαστε ΟΚ!!!Και 17 να ειναι ομως 8/10 αν τους ανοιγε τα ποδια της εμπαιναν με φορα απο το απότερο σύμπαν...για τους 2 τους...special edition δεν ξερω τι παιζει στο μυαλο τους ...κατι οχι και πολυ normal για μενα...κι οποιος θελει ας πει τα δικά του!!!!Ελεύθερα....!!!!Πόσο χρονών είναι η κυρία μάγκες?
18 είναι πλέον αδερφέ μου...και όποιος δεν μπαίνει είναι γκέιΟυδείς μπορει να πει με απολυτη βεβαιότητα...τα 18 χρονια παντως τα εχει πιστευω...απο θεμα νομιμοτητας ειμαστε ΟΚ!!!Και 17 να ειναι ομως 8/10 αν τους ανοιγε τα ποδια της εμπαιναν με φορα απο το απότερο σύμπαν...για τους 2 τους...special edition δεν ξερω τι παιζει στο μυαλο τους ...κατι οχι και πολυ normal για μενα...κι οποιος θελει ας πει τα δικά του!!!!Ελεύθερα....!!!!
Apisteuth kwlara18 είναι πλέον αδερφέ μου...και όποιος δεν μπαίνει είναι γκέι
Μεχρι κι οι γκει.. υποκλίνονται στη ναταλια. Ή θα της γαμησουν τον κωκο ή θα την ζητησουν στραπονατη18 είναι πλέον αδερφέ μου...και όποιος δεν μπαίνει είναι γκέι