apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
:o Αλήθεια? Που ρε τύπε? Δε την είχα για τέτοια, για εδώ στα βαλκάνια την έκοβα ότι φτουράει :o Κοίτα να δεις μεγαλεία...
:o Αλήθεια? Που ρε τύπε? Δε την είχα για τέτοια, για εδώ στα βαλκάνια την έκοβα ότι φτουράει :o Κοίτα να δεις μεγαλεία...
Πσσσ τι λε ρε παιδί μου! :o Μαζί είχατε πάει εκεί? Εσύ την έβγαλες τη φωτο?
Νάταλι Θάνου: «Θέλω ένα(απολυτο) αρσενικό στη ζωή μου γιατί μου έχει λείψει»
ναι ναι..... οπως το αλλο το κλασσικο
"δεν μας την πεφτουν οι αντρες"
και χθες που ειχα βγει σε μια καφετερια ηταν 2 τραπεζια αριστερα
και δεξια και στη μεση γκομενες.... το ενα τραπεζι
τους μιλαγε και τις κοζαριζε απο αριστερα το αλλο απο δεξια
Βρε την φουκαριάρα της εχει λείψει ο απόλυτος..Νάταλι Θάνου: «Θέλω ένα(απολυτο) αρσενικό στη ζωή μου γιατί μου έχει λείψει»
Βρε την φουκαριάρα της εχει λείψει ο απόλυτος..
παναθεμα τον αλήτη, εχει λυσάξει με τα γκράνια
... ετσι πανε αυτα. Βιοπαλη, κονσομασιον, βιζιτες, ναρκωτικα, αφανεια.Oρίστε δεν προσέχει το κορίτσι ο απόλυτος και αναγκάστηκε να βγει ξανα στην βιοπάλη
Ανθρωπιστη ομορφαντρα μου...θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα σώσω το κορίτσι απο την ολοκληρωτική καταστροφή που ανέφερε ο σφερδε.
Τί να κάνουμε κάποιος πρέπει να θυσιαστεί
Eίμαι λίγο πιο όμορφος απο τον κύριο που πόσταρες.Γι'αυτό έχω και τόσες επιτυχίες στις γυναίκεςΑνθρωπιστη ομορφαντρα μου...
τυπε ειναι διαφημιστικο τρυκNτροπή σου απόλυτε
Τί είναι αυτά που διαβάζω;
Νάταλι Θάνου: «Θέλω ένα αρσενικό στη ζωή μου γιατί μου έχει λείψει»
Βαρέθηκε το ξανθό και πήρε την μεγάλη απόφαση να το απαρνηθεί και να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της. Ο λόγος για τη Νάταλι Θάνου.
Η sexy καλλονή μίλησε στο star για τους συντρόφους που κατά διαστήματα της χρεώνουν, ενώ αποκάλυψε πως αυτό που ζητάει από έναν άντρα είναι να είναι αρσενικό, καθώς της είχε λείψει τα τελευταία χρόνια... Σε ποιον στέλνει το μήνυμα άραγε…;
www.gossip-tv.gr/story/159613/natali-thanou-thelo-ena-arseniko-ste-zoe-mou-giati-mou-ekhei-leipsei]http://www.gossip-tv.gr/story/159613/natali-thanou-thelo-ena-arseniko-ste-zoe-mou-giati-mou-ekhei-leipsei[/url]