apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εννοειται τυπεΑμερικανιδες ειναι ε;
εννοειται τυπεΑμερικανιδες ειναι ε;
Δεν ειχα την τυχη μεχρι σημερα να δοκιμασω κατι τετοιο αλλα θα γουσταρα ετσι, για την εμπειρια.ολες αυτες θα ειναι καυλιαρες τυπε
παρε και 2 μωρα για παρτυ σου τυπεΔεν ειχα την τυχη μεχρι σημερα να δοκιμασω κατι τετοιο αλλα θα γουσταρα ετσι, για την εμπειρια.
75αρα πρεπει να ειναι...
ποσο ηταν η μεγαλυτερη που εχεις γαμησει τυπε?Δεν ειχα την τυχη μεχρι σημερα να δοκιμασω κατι τετοιο αλλα θα γουσταρα ετσι, για την εμπειρια.
75αρα πρεπει να ειναι...
Η μεγαλυτερη πρεπει να ηταν γυρω στα 65 σε ενα μπουρδελο στην Καλυμνου η Ιθακης νομιζω.ποσο ηταν η μεγαλυτερη που εχεις γαμησει τυπε?
Η μεγαλυτερη πρεπει να ηταν γυρω στα 65 σε ενα μπουρδελο στην Καλυμνου η Ιθακης νομιζω.
Η μεγαλυτερη πρεπει να ηταν γυρω στα 65 σε ενα μπουρδελο στην Καλυμνου η Ιθακης νομιζω.
Υπογειο με βαμμενο πρασινο-λαχανι τοιχο απεξω. Δεν ειμαι σιγουρος για την τοποθεσια.
Αυτο πριν πολλα χρονια. Με κοροιδεψε!
Φορουσε ενα σαλι τυλιγμενο γυρω απο το σωμα της και μου υποσχεθηκε διαφορα.
Μολις τον εβαλα μου επεσε. Συνεχισε με πιπα και στο τελος με καταφερε με το χερι της.
Ηταν πολυ χαλια η φαση αλλα μου εμεινε η εμπειρια.
Δεν μου πανε εμενα τετοιες.
Ημουνα αρχαριος τοτε...Eίσαι απίστευτος.
Κάτι τέτοια είναι σιχαμερά.
Βρώμα
και δυσοδία ...
Τωρα ειμαι πιο νορμαλ. Πιπινακια, αντε μεχρι και 40αρεςτυπε προσπαθησες να γινεις ομαλος
αλλα τελικα δεν τα καταφερες παρεμεινες ανωμαλος
Πιπινακια, αντε μεχρι και 40αρεςΠαραπανω οχι.
Εγώ βάζω και ελάχιστο όριο ηλικίας.
Κάτω από 22-23 δεν ασχολούμαι.
Μου φαινονται πολύ μαλακισμένες.
τυπε αν μου επιτρεπεις, αυτο θα επρεπε να ειναι το οριο για πανω. ταβανι που λεμε. δε βλεπεις πως γινονται μετα? ;)
Εσένα σε χαλάνε περισσότερο μετά τα 23 ;;;
Σε τι γίνονται χειρότερες ;;;;;;
...
Αμα η αλλη το'χει μεσα της θα πηδιεται τελεια και στα 17 και στα 27 και στα 87.αποκτανε αποψη τυπε. υπαρχει χειροτερο?
Αμα η αλλη το'χει μεσα της θα πηδιεται τελεια και στα 17 και στα 27 και στα 87.
Αμα ειναι ξινομουνα ειτε εχει αποψη ειτε οχι τα ιδια κομπλεξ θα την συνοδευουν για παντα.
Χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελλεινιδων αλλωστε...
Φοβερη ατακα!γιαυτο λεω τυπε. αμα η αλλη δε τοχει μεσα της και ναχει και αποψη δε τρωγεται ουτε στη κατοχη
Μεγάλη ξεφτύλα.
Ψέκαζε το μουνί της με αποσμητικό χώρου !!!!!!!!!!
Δεν υπάρχει αυτή η εικόνα που λες!
γιατι ρε τυπεΔεν μου πανε εμενα τετοιες.
its time to go pro τυπεΗμουνα αρχαριος τοτε...