apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπεΑΠΟΛΥΤΟ αγορι κεφαλονια εχεις ερθει?
οχι τυπεΑΠΟΛΥΤΟ αγορι κεφαλονια εχεις ερθει?
Καβαλα το βρωμογκαζο δικε μου και ελα να κοντραριστουμε....οχι τυπε
θα φας την σκονη μου τυπεΚαβαλα το βρωμογκαζο δικε μου και ελα να κοντραριστουμε....
θα φας την σκονη μου τυπε
ο αντιζηλος τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/patriotic-military/guns-ammo/automatic-weapon.gif[/img[/URL]]
[/quote]
το Ναταλακι τυπε μονο για σενα εχει ματια! μην ανησυχεις δικε μου! :headbang3: :headbang3:
ναι αλλα δεν εχει ωραιο προσωπο οπως λενε μερικεςτο Ναταλακι τυπε μονο για σενα εχει ματια! μην ανησυχεις δικε μου!
λες να φταινε τα ελλεηνιδικα γονιδια τυπε?ναι αλλα δεν εχει ωραιο προσωπο οπως λενε μερικες
μαλλον τυπελες να φταινε τα ελλεηνιδικα γονιδια τυπε?
τυπε η ναταλι ειναι για διεθνη καριερα τι δουλεια εχει με τον σειρηνακητυπε τελικα δεν το αλλαζεις με τιποτα το ναταλακι.
ευχομαι να το δεις και σε τσοντα του σιρινα.
Εγω παλι τυπε εχω αρχισει και πιστευω οτι αν την παντρευτεις δεν προκειται να την απατησεις ποτε ;)
αν δεν διεθνοποιηθει τυπε γρηγορα,στο σιρινα θα καταληξει να ξερεις.τυπε η ναταλι ειναι για διεθνη καριερα τι δουλεια εχει με τον σειρηνακη
τυπε δεν με θελει εμενα γιατι ειμαι μπουρδελιαρης λεει :SΕγω παλι τυπε εχω αρχισει και πιστευω οτι αν την παντρευτεις δεν προκειται να την απατησεις ποτε ;)