You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νάταλι Θάνου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 310K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει γινει μεγαλη φιρμα η ναταλι τυπε
επειδη ειναι το κοριτσιι του απολυτου τυπε μου!!!εχει γινει μεγαλη φιρμα η ναταλι τυπε
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
εγω την παντρευομουνα αυριο.Ειναι κ Σερβα οποτε για πληροφοριες βλεπε Αννα Σερβα........κ οποιος καταλαβε καταλαβε...
κορμάρα το Ναταλάκι λέμε....
α ρε απόλυτε τι ζημιά μας κάνεις με τις φώτο σου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στην αρχη δεν ειχα εκτιμησει το ταλεντο της, αλλα με κερδιζει με τον πλουσιο ψυχικο της κοσμο..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οπως ολους μας τυπεστην αρχη δεν ειχα εκτιμησει το ταλεντο της, αλλα με κερδιζει με τον πλουσιο ψυχικο της κοσμο..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Η τέχνη της Ναταλί Θάνουαπόλυτε να σου εξηγήσω, δεν είναι αυτό που νομίζεις..
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010, 09:34
Η μεγάλη τραγουδίστρια Ναταλί Θάνου, που γράφει τη δική της ιστορία στο ελληνικό και όχι μόνο πεντάγραμμο, εργάζεται φέτος σε ένα πολιτιστικό κέντρο των Αθηνών.
Το όνομα του κέντρου είναι «Ακρόαμα», αλλά ο στόχος δεν είναι να ακούσεις, ο στόχος είναι να δεις και σίγουρα θα χορτάσεις.
Ίσως η Ναταλί να είναι και η πιο σεμνή από τις αρτίστες του μαγαζιού και αυτό από μόνο του λέει πολλά!
Η τέχνη της Ναταλί Θάνου
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010, 09:34
Η μεγάλη τραγουδίστρια Ναταλί Θάνου, που γράφει τη δική της ιστορία στο ελληνικό και όχι μόνο πεντάγραμμο, εργάζεται φέτος σε ένα πολιτιστικό κέντρο των Αθηνών.
Το όνομα του κέντρου είναι «Ακρόαμα», αλλά ο στόχος δεν είναι να ακούσεις, ο στόχος είναι να δεις και σίγουρα θα χορτάσεις.
Ίσως η Ναταλί να είναι και η πιο σεμνή από τις αρτίστες του μαγαζιού και αυτό από μόνο του λέει πολλά!
ελα ρε τυπε! επιτελους αναγνωριστηκε το ταλεντο της Ναταλι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και οτι ειναι σεμνη τυπεελα ρε τυπε! επιτελους αναγνωριστηκε το ταλεντο της Ναταλι
γουσταρεις να παμε να την απολαυσουμε? μπεσα λεμε ;)και οτι ειναι σεμνη τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε το θεμα ειναι να την απολαυσουμε πριβεγουσταρεις να παμε να την απολαυσουμε? μπεσα λεμε ;)
εχω κατι ακρες τυπε εκει ;) θα σε παω στο καμαρινι της και θα κατσω απεξω να περιμενω τυπε ;)τυπε το θεμα ειναι να την απολαυσουμε πριβε
Επισκέπτης
εχω κατι ακρες τυπε εκει ;) θα σε παω στο καμαρινι της και θα κατσω απεξω να περιμενω τυπε ;)
χαχαχαχαχαχα τι αλεπου εισαι εσυ ρε...Τοση ωρα περιμενα να ολισθησεις να στην πω και το σωζεις στο τελος
ροχαλιτσα σε τα μας ? ;)χαχαχαχαχαχα τι αλεπου εισαι εσυ ρε...Τοση ωρα περιμενα να ολισθησεις να στην πω και το σωζεις στο τελος
αληθεια εχω ακρες παντως εκει ;) για τον απολυτο τυπο αμα λαχει τις χρησιμοποιαω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις