arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε η ναταλι ειναι κοριτσι για σπιτι.οχι τυπε
τα κρυβει και καλα
για δαχτυλα σε μουνι κωλο πρεπει να περιμενουμε καμια παραγωγη του σειρηνα δικε μου
τυπε η ναταλι ειναι κοριτσι για σπιτι.οχι τυπε
τα κρυβει και καλα
για δαχτυλα σε μουνι κωλο πρεπει να περιμενουμε καμια παραγωγη του σειρηνα δικε μου
Σεξ and the σπίτι.Χαχατυπε η ναταλι ειναι κοριτσι για σπιτι.
εθνικη συγκινηση τυπε!ζητω η ελλας
Ωραίο κοντάρι!ζητω η ελλας
το πήρες απο το στόμα μου!!!να τη σκισεις στον πουτσο..
εχει μια καβλερη ηλιθιοτητα σε συνδιασμο με σωματαρα...
να τη σκισεις στον πουτσο..
ζητω η ελλας
τυπε μαλλον δεν εχεις εκτιμησει την προσωπικοτητα τηςνα τη σκισεις στον πουτσο..
A,ειναι καλα οταν η Ναταλιγια την κανει βρακι την σημαια.εθνικη συγκινηση τυπε!
A,ειναι καλα οταν η Ναταλιγια την κανει βρακι την σημαια.
Ρε α στα διαλα λεμε...
Αναστάτωσαν τη Λευκωσία
Νάταλι Θάνου - Διονυσία Κουκίου
Για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του video clip της «Now i am ready» ήρθε στο νησί το πρωί της περασμένης Τετάρτης η Νάταλι Θάνου.
Μαζί της έφτασαν η καλή της φίλη και περσινή Μις Ελλάς Διονυσία Κουκίου αλλά και η περσινή Σταρ Ελλάς Βιβιάνα Καμπανίλε. Τα κορίτσια αναστάτωσαν με την παρουσία τους το Hilton Ρark -κυρίως βέβαια τον ανδρικό πληθυσμό- όταν κατέβηκαν στην πισίνα επιδεικνύοντας με τα αποκαλυπτικά μαγιό τους τα κάλλη τους! «Με το που μπήκαν στην πισίνα έγιναν αμέσως το επίκεντρο της συζήτησης. Πολλοί, μάλιστα, σχολίαζαν μεγαλοφώνως τη μεσογειακή τους ομορφιά και την αψεγάδιαστη σιλουέτα τους» όπως μας είπε υπάλληλος του ξενοδοχείου.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας Νάταλι και Διονυσία έκαναν μια βόλτα σε κεντρικό πολυκατάστημα του νησιού και το βράδυ πήγαν στο Studio 54 στο κέντρο της Λευκωσίας, όπου η Νάταλι παρουσίασε το καινούργιο της video clip. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη το πρωί, λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί μας, η Νάταλι Θάνου επισκέφθηκε τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
ε τι κολλητη μου ειναι η ναταλι τυπεαπόλυτε πάντα πρώτος στην ενημέρωση εύγε τίποτα δεν σου ξεφεύγει