apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου μας λεει κουφα ο τυπος δικε μουKανονίστε να τσακωθείτε κι εδώ, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει
μας καραφλιασε το ατομο
αφου μας λεει κουφα ο τυπος δικε μουKανονίστε να τσακωθείτε κι εδώ, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει
τι σε χαλαει ρε τυπε δηλαδη?
μαρεσει αυτη αν και μισω τις ξανθες.
http://[URL unfurl="true"]www.hxosfm.gr/cms_files/images/photo_gallery/balantis%20natali%208anou.jpg[/img[/URL]]
βεβαια αβαφη δεν ειναι και τοοοοοσο εντυπωσιακη αλλα σε σχεση με αλλες... :rolleyes:
[/quote]
Στα λογια μου ερχεσαι.
τι μουτσουνα ειναι αυτη ρε τυπεΑπόλυτε, πού πήγε η αφάνα;
κουκλαρα η ταπα, το ποντικι? μααααστα καλος εισαι και του λογου σου!Προσοχη, δεν ειπα οτι ειναι ασχημη η' μπαζο. Σε καμια περιπτωση......
Απλα δεν την θεωρω και τοσο ομορφη για να την πω κουκλαρα. Η φωτο του απολυτου ενισχυει την αποψη μου.
Η Δουκισσα Νομικου απο την αλλη, ειναι κουκλαρα. Πως να το κανουμε....
Στα λογια μου ερχεσαι.
αυτη η ποντικοφατσα ποσο υψος εχει ρε τυπε?κουκλαρα η ταπα, το ποντικι? μααααστα καλος εισαι και του λογου σου!
αν και ειναι ιεροσυλια να βαλω Ελλεηνιδα σε αυτο το θρεντ, ζητω ταπεινα την αδεια του απολυτου για να σε ξεμπροστιασω!
εξαρταται απο το τακουνι τυπε μουαυτη η ποντικοφατσα ποσο υψος εχει ρε τυπε?
1,60?
εσυ ειπαμε, γουσταρεις ρωσσιδες μωρο μου ;)Μετά τις τελευταίες φωτογραφίες μπορώ να πω οτι ξενέρωσα και με το Ναταλάκι.
Την υπογραφή μου γουστάρω,μην τα ξαναλέμε.εσυ ειπαμε, γουσταρεις ρωσσιδες μωρο μου ;)
και εμενα, αλλα ντρεπεσαι να το παραδεχθεις δημοσια ;)Την υπογραφή μου γουστάρω,μην τα ξαναλέμε.