Εγώ τσίμπησα προ πληθωρισμου , πολύ οριακά μάλλον επειδή έγινε βαριά κάνα μηνα το ραντεβού.
Για 150€ ήταν πολύ δυνατή από άποψη υπηρεσιών και κορμιού (γυμνασμενη , σφτιχτη κ το βυζάκια μικρό μεν αλλά όχι ανυπαρκτο όπως λένε κάποιοι , η ρώγα κάγκελο και με 1 πιρσινγκ).
Στα του αγώνα , η γκόμενα ξέρει να γαμιεται και αντέχει. Με μένα δυσκολεύτηκε αρκετά η κωλοτρυπιδα της και σίγουρα θα προτιμούσε να μην το έχω προσπαθήσει αλλά σε λα βι , εγώ αφού τα κατάφερα και μπήκα πίσω δεν θα έκανα και την ξεκωλιασα κάνα 10 λεπτό αγαπησιαρικα.
Εκεί που το έχει πάρα πολύ είναι όταν είναι μισιονερι, αρπάζει , φιλάει ,σε σφίγγει , βογγαει πολυ καυλωτικα. Το στοματικό πολύ ντισεντ και ερωτικό επίσης , όχι με μυξες και μαλακίες κτλ.
Σοσιαλ κτλ φουλ κομπλέ.
Τώρα το πρόσωπο , εδώ για να μιλάμε όπως πρέπει , ωραία δεν την λες, έχει έντονες γωνίες και η μύτη είναι μεγάλη , όχι ακραία πράγματα αλλά επουδενί άνω του μετρίου το πρόσωπο. Εμένα δεν με ξενέρωσε επειδή στο κορμί ήταν υπέρ κομπλέ και ειχε και πολυ ωραίο χαμόγελο , που εγώ την βρίσκω με κάτι τέτοια.
Για 150 οκ δεν τα κλαις με τίποτα αν γαμησεις κωλο , που εσείς οι μικροψωληδες θα κάνατε πάρτυ. Για 200 δεν το συζητάμε πάμε παρακάτω. Δικαίωμα της βέβαια εννοείται και ούτε να αρχίσουμε τα κραξιματα , ελεύθερη αγορά , πάει ανάλογα με την ζητήση ,άμα δεν μας κανει προχωράμε.