Ανεβάζω κριτική, αν και θα χαθεί εδώ.
Ύστερα από μια αρκετά μεγάλη αποχή, επιστρέφω με μια δοκιμή. Νάσια λοιπόν η επιλογή, παρόλο τα πολλά και διάφορα που έχουν γραφτεί, οι φωτο μου άρεσαν και είπα να δοκιμάσω.
Το τηλ μου το έδωσε μετά από επικοινωνία με mail και το ραντεβού κλείστηκε με 2/3 μηνύματα μέσω viber.. Δεν είναι επαγγελματίας και αυτό φαίνεται (όχι απαραίτητα κακό) Ήρθε κατ’ ευθείαν από τη πρωινή δουλειά και της άφησα χρόνο να χαλαρώσει και να φρεσκαριστεί.
Είναι ψηλό κορίτσι με 2 με 2,5 στήθος και σωστές αναλογίες. Το πίσω σύστημα είναι κόλαση, ειδικά στα 4!!!! Το πρόσωπο δεν είναι αυτό που λέμε κουκλίστικο, αλλά σου βγάζει κάτι το έκφυλο.
Βγαίνει απ το μπάνιο φορώντας κάτι smart εσώρουχα που δεν χρειάζεται να τα βγάλεις, απλά τα σπρώχνεις. Γλωσσόφιλα φουλ και ο πάγος εξαφανίζεται…
Η κοπέλα είναι υποτακτική και δέχεται τα πάντα (σε λογικά όρια) Στο oral το παίρνει όλο μέσα με πνιξίματα, σάλια και δάκρυα αδιαμαρτύρητα. Στο δικό μου στοματικό υγραίνεται άμεσα και σχετικά εύκολα.
Την πήρα στα 4 κι από τις δύο τρύπες. Η αίσθηση του πρωκτικού είναι απίθανη. Μπήκα μόνο με σάλιο και προσοχή στην αρχή, γιατί πονούσε, αλλά μετά του έδωσα και κατάλαβε.
Δν άντεξα πολύ και τέλειωσα μέσα. Δεν της πολυάρεσε, γιατί ήθελε κι άλλο. Την επόμενη φορά της είπα.
Η όλη συνάντηση εξελίχτηκε σαν να πήγαινα με κάποια κοπέλα που γνώρισα τυχαία και μας βγήκε όπως βγήκε. Χημεία 100% δεν υπήρξε, αλλά είμαι σίγουρος πως τη 2η φορά θα ξεκλειδωθούμε και οι δυο πιο εύκολα.
Οσοι λοιπόν θέλετε amateur φάση, με δόσεις pse προχωρήστε άφοβα.
Υπομονή μόνο γιατί δεν κάνει πολλά ραντεβού. Τα 150 είναι πολλά για την εποχή, αλλά δεν τα κλαις.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης :14 Μαΐου, 2021
Διάρκεια : 1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης : Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου : Μια χαρά (ανεξάρτητη)
Τήρηση υπηρεσιών : Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί :Βαθύ με γλώσσα
Πίπα :Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες : Ίσως | Γενική βαθμολογία
Εμφάνιση (πρόσωπο) 7.0
Εμφάνιση (σώμα) 9.0
Γενική συμπεριφορά 10.0
Επικοινωνία 10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 9.0
Σχέση αξίας/κόστους 8.0 |