Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Όλα τα ποστ με τις κριτικές αυτό λένε...κάνει anal?
?
Όλα τα ποστ με τις κριτικές αυτό λένε...κάνει anal?
ελα ρε αλπουλα,με απογοητευεις,μεγαλο παιδι εισαι.κάνει anal?
δεν πειράζει τύπε και δεν με νοιάζει κι όλας!ελα ρε αλπουλα,με απογοητευεις,μεγαλο παιδι εισαι.
kana nteneke θα παρεις??δεν πειράζει τύπε και δεν με νοιάζει κι όλας!
άσε ρε έξυπνε..kana nteneke θα παρεις??
άσε ρε έξυπνε..
Φάε λάδι κι έλα βράδυ!!!
καλα τυπε,το ειπα απο την αποψη,οτι ηξερες για ποια προκειται.ξερω οτι γνωριζεις ποια ειναι.δεν πειράζει τύπε και δεν με νοιάζει κι όλας!
γιατί πρέπει να γνωρίζω??καλα τυπε,το ειπα απο την αποψη,οτι ηξερες για ποια προκειται.ξερω οτι γνωριζεις ποια ειναι.
γιατί πρέπει να γνωρίζω??
όχι δεν την ξέρω, θα κλείσουμε όμως να την συναντήσω!
κάτσε ρε, έχει δίκιο!
Πολύ εύκολο!Είναι εύκολο να επικοινωνήσω με την κοπέλα για να κλείσω ραντεβού μαζί τής?
να δω ποτε θα γραψεις στο άλλο νήμα ...Πολύ εύκολο!
έρχομαι!να δω ποτε θα γραψεις στο άλλο νήμα ...
ετσι για μαζεψε τουςνα δω ποτε θα γραψεις στο άλλο νήμα ...
στο δικαστήριο αν ψευδομαρτυρήσεις σου ρίχνουν φυλακή...Είναι κούκλα, όπως έχει ειπωθεί, ψηλή, γυμνασμένη, τέλειος κώλος, κανονικό στήθος και όμορφο πρόσωπο.
την έχεις πάρει?στο δικαστήριο αν ψευδομαρτυρήσεις σου ρίχνουν φυλακή...
ούτε κούκλα είναι... κοντή είναι... δεν ξέρω αν έχεις δει γυμνασμένες γυναίκες ποτέ... ο κώλος είναι βαλκανική αχλαδοκωλάρα και το πρόσωπο δεν θα το έλεγα όμορφο...
παρακαλώ τους αγάμητους νιούφηδες, αγαπούληδες ή προμότορες να μην παραπλανούν τον κόσμο.
η αλήθεια είναι πως την κοπέλα αυτή δεν θα γύρναγες ποτέ να την κυττάξεις στον δρόμο... πόσο μάλλον να σκάσεις 150 + χοτέλ... απλά προσπαθεί να το σώσει με το καλό της σέρβις... τίποτα άλλο...
εντάξει πάσο!ε για να τα γράφω έτσι σταράτα... τι λες? την έχω πάρει ως Μαριτίνα/Γκιλοτίνα που βέβαια αρνείται πως είναι η ίδια... αλλά όλοι ξέρουμε πως άλλαξε το όνομα της αφού έγινε ο ντόρος με την πολύ μέτρια εμφάνιση σε σχέση με την τιμολόγηση...
είχες γράψει κάποτε αυτή την κριτικήστο δικαστήριο αν ψευδομαρτυρήσεις σου ρίχνουν φυλακή...
ούτε κούκλα είναι... κοντή είναι... δεν ξέρω αν έχεις δει γυμνασμένες γυναίκες ποτέ... ο κώλος είναι βαλκανική αχλαδοκωλάρα και το πρόσωπο δεν θα το έλεγα όμορφο...
παρακαλώ τους αγάμητους νιούφηδες, αγαπούληδες ή προμότορες να μην παραπλανούν τον κόσμο.
η αλήθεια είναι πως την κοπέλα αυτή δεν θα γύρναγες ποτέ να την κυττάξεις στον δρόμο... πόσο μάλλον να σκάσεις 150 + χοτέλ... απλά προσπαθεί να το σώσει με το καλό της σέρβις... τίποτα άλλο...