funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.179
- Πόντοι
- 456
Βιτριολιιιιιι
Θα έλεγα μεταξύ 2αρι και 2,5αρι, σφριγηλό. Όμως ανύπαρκτο δεν το λες. Άποψη μου βέβαια .....Βυζι ομως ανυπαρκτο!
Παντως, ειναι αρκετα μικρο, για τα δικα μου γουστα παντα, καθως ειμαι γαρ βυζολαγνος!Θα έλεγα μεταξύ 2αρι και 2,5αρι, σφριγηλό. Όμως ανύπαρκτο δεν το λες. Άποψη μου βέβαια .....
Σε ποιον δεν αρέσει ένα στητό στήθος 3,5 ή 4άρι, με ρώγες κάγκελο ??? Να χωθείς μέσα και να σε τραβάνε οι μπάτσοι και να αρνείσαι τη σύλληψη !!!! ????Παντως, ειναι αρκετα μικρο, για τα δικα μου γουστα παντα, καθως ειμαι γαρ βυζολαγνος!
Παικταρά μου, πήγαινε στους κανόνες του site και τσέκαρε κάποια πράγματα. Είσαι εδώ από το 2019 αλλά επειδή δεν έχεις γράψει καθόλου δεν έχεις το δικαίωμα ανταλλαγής μηνυμάτων κλπ. Πάιξε λίγη μπαλίτσα και όλα θα γίνουν. Φιλικά σου το λέω..StratocasterΚαλησπερα Νασια . Αν θες με καποιο τροπο να επικοινωνησω μαζι σου στειλε κατι καπου . Τι να πω . Δεν εχω την δυνατοτητα κ δεν ξερω πως να ζητησω στοιχεια σου
Της φυλακής τα κάγκελα κι οι ρώγες κάγκελο είναι για τους λεβέντεςΣε ποιον δεν αρέσει ένα στητό στήθος 3,5 ή 4άρι, με ρώγες κάγκελο ??? Να χωθείς μέσα και να σε τραβάνε οι μπάτσοι και να αρνείσαι τη σύλληψη !!!! ????
Ωραιος! Ευχαριστουμε συναγωνιστη!Πρόσφατη συνάντηση με το μωρό στο Cinema στη Μεταμόρφωση. Ίσως ένα από τα καλύτερα 90λεπτα που έχω κάνει ποτέ. Όμορφη νεανική παρουσία, με βελούδινο δερμα και σφιχτό κορμί. Λίγο παραπάνω από petite. Για μένα έχει 2 δυνατά σημεία. Ένα είναι το στοματικό, που μιας και έχουμε βρεθεί 4 φορές, ξέρει ακριβώς τι μου αρέσει και ασχολήθηκε ευλαβικά. Πίπα για Όσκαρ δηλαδή !!!! Και φυσικά το 2ο δυνατό σημείο της, είναι το απίστευτο και ζουμερό κωλαράκι της. Είχα την τύχη να δοκιμάσω το ποπουδάκι από ιέρειες του χώρου και μπορώ να πω ότι το κορίτσι έχει τα φόντα το πρωκτικό της να αφήσει εποχή, τουλάχιστον για τα δεδομένα μου. Γλωσσόφιλα κάργα η μικρή, αφού είχαμε τη χημεία μεταξύ μας μετά και από 4 ραντεβού. Της είχα φέρει και ένα σετάκι εσώρουχα, που τα φόρεσε και βγάλαμε και φωτό. Κοριτσάρα θα τα ξαναπούμε σύντομα......
Από βυζι τι λέει η κυρία;;;Συναντηση με την Νασια πριν καιρο. Νεο, ευγενικο κοριτσι με πολυ ωραιο αθλητικο σωμα. Δεκτικη σε οτι της ζητησα με κορυφωση το πρωκτικο. Πολυ ωραιο σωμα που πραγματικα δεν χορτασα και ελπιζω να ξαναγευτω. Πολυ ωραιο στοματικο(τα πηρε στο στομα). Επισης μπορεις να πεις δυο πραγματα παραπανω γιατι ειναι ενα μορφωμενο και ευγενικο κοριτσι. Συστηνω ανεπιφυλακτα. Περασα εξαιρετικα. Μπραβο Νασια!!
Μικρο και σφριγηλο, αλλα δενει με το υπολοιπο σωμαΑπό βυζι τι λέει η κυρία;;;
hotel απο οσο εχω διαβασειΈχει δικό της χώρο;
Ευχαριστώ φιλεhotel απο οσο εχω διαβασει