anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Καλημερα το λινκ της αγγελιας της Νασιας δεν ανοιγει που μπορω να βρω το τηλεφωνο της να κλεισω ενα ραντεβου
Καλημερα το λινκ της αγγελιας της Νασιας δεν ανοιγει που μπορω να βρω το τηλεφωνο της να κλεισω ενα ραντεβου
καλησπέρα!
το πρόγραμμα είναι full! με κ@λαρακι (σε νορμάλ μεγέθη )
στα 150ευρω 1 ωρα!
Για οτιδήποτε πιο συγκεκριμένο στείλτε μου πμ
Καποιο τηλ επικοινωνιας?Καλημέρα.
gilotina έγραψε:Καλησπέρα! Θα ήθελα να φτιάξω ένα νήμα με το όνομα μου.
Οποίος μπορεί να με βοηθήσει σας παρακαλώ.
Ακομη δεν εχει απαντηθει οριστικα αυτο;gilotina έγραψε:
Καλησπέρα με λένε MariTina είμαι 23 χρόνων Ελληνίδα θ ήθελα να ανοίξω ένα θέμα με το όνομα μου μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Τελικά ίσως να είναι η ίδια....
ακομα εσυ εχεις αμφιβολιες?Ακομη δεν εχει απαντηθει οριστικα αυτο;
Η Αννα είναι μουνάρα μπροστά στη Νάσια/ΜαριτίναΕχω στείλει μνμ και περιμένω απάντηση. Τώρα συγκριτικά με Αννα110 (που για μένα είναι ΤΟΡ) αξίζει η αναμονή για απάντηση ή να ξαναπάω στα σίγουρα με την Αννούλα;
Θα ήθελα μια αλλαγή, αλλά η Αννα τα συνδιάζει όλα ..
Στείλε ένα p.m με στοιχεία επικοινωνίας
Μπράβο !Σε τρείς γραμμές γράφεις αυτό το οποίο πρέπει όλοι να συναντούμε στις επαφές μας με τα κορίτσια όπως την Νάσια. Υπηρεσίες και αποτέλεσμα και όχι άν έχει αλλάξει όνομα. Δικαίωμα της και στο κάτω κάτω δεν μπορεί να αλλαξει και τον εαυτό της ,θα είναι πάντα η ίδια.Νομίζω στην προκειμενη περίπτωση δίνουμε βάση σε λάθος πραγματα τι και αν είναι αυτή τι και αν είναι άλλη οκ Κλάιν να πουμε Το θέμα είναι εάν γαμιεται καλα εάν είναι συνεπής στην ώρα της και στις υπηρεσίες της όλα τα αλλά ναχαμε να λέγαμε! Πάντως έχει ωραία πόδια και ωραίο κωλο το στήθος ευτυχώς δεν τοχει πειράξει γιατί πήξαμε με τη τόσες κακόφτιαγμένες πλαστικουρες
Δεν εχω ξαναδουλέψει πουθενα αλλου και το ονομα μου ειναι Νασιαgilotina έγραψε:
Καλησπέρα με λένε MariTina είμαι 23 χρόνων Ελληνίδα θ ήθελα να ανοίξω ένα θέμα με το όνομα μου μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Τελικά ίσως να είναι η ίδια....
ΑπαντήθηκεΑκομη δεν εχει απαντηθει οριστικα αυτο;
?μετα απο αποχη πολλων μηνων επελεξα την Νασια
Λοιπον πολυ καλο σερβις. βαθυ στοματικο, πολυ δυνατο anal, ωραια επικοινωνια
Πολυ ομοφο σωμα , αδυνατο γυμνασμενο , απιστευτος κωλος..προσωπο οκ
?Συνάντηση με την μικρή προ lockdown .Προσωπικά ευχαριστήθηκα 100%.Πεντακάθαρη, με απαλο δέρμα ,νεανικό κορμί και πολύ καλό σοσιαλ.Δυο γύροι με πίπα παρά πολύ δυνατή . Μουνακι στενό και υγρό και κωλαρακι όπως μ αρέσει ,το δίνει με ευχαρίστηση .Γενικά της αρέσει το γαμησι και το δείχνει .Χαμογελάει συνέχεια και δεν παραπονιέται για τπτ .
?Είναι μια κατηγορία επιλογών που φαντάζομαι ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα έχουμε.
Όταν θέλεις σίγουρα να περάσεις καλα και να γίνει το κέφι σου με τα στάνταρ που έχεις διαλέγεις κάποια απο τα στανταρακια που λέμε.
Αυτό είναι η Νασια για εμενα !
Ξέρει τα γούστα μου και εκπληρώνει όλες μου τις επιθυμίες .
Για όσους δεν έχουν βρεθεί μαζί της έχει ένα υπέροχο κορμί με μικρό στητό στήθος και τουρλωτό κωλαρακι .
Θα βγει απο το μπάνιο μέ τα σεξυ της εσώρουχα και θα γίνει δικιά σου με οποίο τρόπο επιθυμείς !
Πίπα μέχρι δακρύων κ πνιγμου η απλά αισθησιακή μέχρι να τελειώσεις ... το κατέχει όπως και να’χει
Στο σεξ που μαρεσει η υποτακτικότητα ,γίνετε το σκλαβακι μου και ότι κινκυ μου έρχεται κάθε φορά στο μυαλό , απο δονηταρια μπρος πίσω και ταυτόχρονο πιπωμα μέχρι αναλ σε κάθε στάση το απολαμβάνει και αποδίδει
Έχει μια γλυκύτητα να σε κάνει να αισθάνεσαι ο καλύτερος γαμιας
Αυτά σε εμένα λειτουργούν και γιαυτο την έχω στα στανταρακια μου
Bon apres midi ma cherrie et bonne chance!Bonjour! Enchante!! Pablo
Για να δούμε τι θα καταφέρεις ανυπομονώ να δω τι θα κάνει και τι θα πάρει αυτή η κολοτρυπίδα μέσα και πόσο σου αρέσει αχαχαχΓλείψιμο και όχι μόνο...
Επιτελούς κάποιος λεει τα πράγματα οπως πρέπει .μερικοί νομίζουν οτι κάποιες έχουν χρυσό μουνί .Κάποιος είχε πει για το χρυσό μουνί κάποια στιγμή τι νομίζουν ρε μαλάκα ότι είναι και δεν το λέω υποτιμητικά! κάποια γραφεία έχουν ρίξει τις τιμές τους έστω και λίγο στα 120 κλαιν μαιν πουτσ και σκάνε ανεξάρτητες και καυλιάρες δήθεν τάχα μου με 150 σιιιιιγα ρε μαλάκα ξεκαβαλιστε λίγο το καλάμι γιατί το καλάμι μπορεί να είναι μεγάλο να μπει στον κώλο και εκεί δεν θα προλάβεις να το μετρήσεις ...άιντε μεσημεριάτικα κρατιέμαι από χθες να μην μιλήσω γιατί θα ξεκινήσει καμιά μάχη με κανέναν αγαπουλη κλασικά "όσο θέλουν χρεώνουν και σε όποιον αρέσει"... όχι ρε καραγκιοζάκο δεν μου αρέσει γιατί δεν γουστάρω να με περνάνε για μαλάκα και κανέναν συνάδελφο εδώ μέσα ...
Δυστυχώς δεν ανοίγει η αγγελία!!!Στείλε ένα p.m με στοιχεία επικοινωνίας