jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Για πρώτη φορά δεν ξέρω, αν σε κάνει πελάτη ομως την κάνεις οτι θέλεις...
Για πρώτη φορά δεν ξέρω, αν σε κάνει πελάτη ομως την κάνεις οτι θέλεις...
..και στο μ...χειλο της..ΕΡΠΗΣ??τι ειναι αυτο το αντιαιαθητικο σημαδι κατω απ'το αριστερο κωλομαγουλο? απ'τη (πουτσα) κ ξυλο?
..και στο μ...χειλο της..ΕΡΠΗΣ??
στη σελιδα 3 απαντηση 44/17-4-14 εαν πατησεις πανω στην εικονα και μεγενθυνεις θα το δεις πεντακαθαρα!!το μ...χειλο της που το ειδες?
και ακομα καλυτερα εαν πατησεις τον δωδικο dsco1020 που βρισκεται κατω αριστερα της φωτογραφιας της..το μ...χειλο της που το ειδες?
και ακομα καλυτερα εαν πατησεις τον δωδικο dsco1020 που βρισκεται κατω αριστερα της φωτογραφιας της..
στη σελιδα 3 απαντηση 44/17-4-14 εαν πατησεις πανω στην εικονα και μεγενθυνεις θα το δεις πεντακαθαρα!!
σωστος!! μενει τωρα και το ..προσεκτικοςπες το ΔΙΠΛΑ απο το μουνοχειλο της να μπω στο νοημα..........
δερματολογος μου ειπε οτι ειναι ερπης..έχω αναρωτηθεί πολλές φορές από που προέρχονται αυτά τα σημάδια.....ετισ μου ρχεται να παω να τα δειξω σε κανα δερματολογο.....
δερματολογος μου ειπε οτι ειναι ερπης..
φιλαρακο ειλικρινα νοιαζομαι για την υγεια!!ελα ρε τυπε, εισαι τόσο μπροστά????
υποκλίνομαι
φιλαρακο ειλικρινα νοιαζομαι για την υγεια!!
φιλε μαλλον να μιλησουμε καλυτερα για ..ρωσσικη ρουλεττα!! αυτο το λεω εγω και οχι ο γιατρος..φιλε οταν η γυναικα γλυφει κωλοτρυπες και τσουπους αβερτα, κάτι θα της μείνει κουσούρι τελικά......τι άλλο είπε ο γιατρός? ειναι καυλα κυρια κατα τα αλλα, να μην την αγγίζουμε?
φιλε μαλλον να μιλησουμε καλυτερα για ..ρωσσικη ρουλεττα!! αυτο το λεω εγω και οχι ο γιατρος..
δικιο εχεις!! μακαρι να μην σου σκασει το καψουλι!!ειναι καυλα παρολα αυτα για τους λατρεις των ωριμων.........αλλα συμφωνω, ρωσσικη ρουλετα ειναι και με μερικες πατνρεμενες που γαμιουνται σαν σκυλες και ακαποτα αν τυχει ομως παλι.....!
δικιο εχεις!! μακαρι να μην σου σκασει το καψουλι!!
σε σπιτι ερχεται??
τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβου