DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 2.257
Ξεχωριστά. Είμαι αρκετά μεγάλος για συγκινήσεις. Άσε μη χάσω καμία v6 απ'την καρδιά και τρέχω.indeed, ειχες παρει ναντια κ μαντονα μαζι ?
Ξεχωριστά. Είμαι αρκετά μεγάλος για συγκινήσεις. Άσε μη χάσω καμία v6 απ'την καρδιά και τρέχω.indeed, ειχες παρει ναντια κ μαντονα μαζι ?
για μαζι ελεγα μηηηπωςς ,τοτεεεε ηταν υπερτουμπανα τωρα δεν ξερω ,και η μαντονα" δαγκωνει" λιγο εαν πατε εκτος μαγαζιουΞεχωριστά. Είμαι αρκετά μεγάλος για συγκινήσεις. Άσε μη χάσω καμία v6 απ'την καρδιά και τρέχω.
για μαζι ελεγα μηηηπωςς ,τοτεεεε ηταν υπερτουμπανα τωρα δεν ξερω ,και η μαντονα" δαγκωνει" λιγο εαν πατε εκτος μαγαζιου
παλιοτερα πιθανον ,τωρα δεν ξερω πρεπει να ξανα παω να ενημερωθώ χαχα αλλα η τιμη της ειναι ψιλαπαίζει και εκτός μαγαζιού η Μαντόνα;
παλιοτερα πιθανον ,τωρα δεν ξερω πρεπει να ξανα παω να ενημερωθώ χαχα αλλα η τιμη της ειναι ψιλα
απο υπερεσιες τοοοοππππ ,ναι ρε σιγουρακι αυτο μη πω 47+++από υπηρεσίες όμως;
απλά τώρα πλέον η Μαντόνα θα έχει περάσει αρκετά τα 40
απο υπερεσιες τοοοοππππ ,ναι ρε σιγουρακι αυτο μη πω 47+++
ναι αλλο αυτο χαχαχΠραγματι από υπηρεσίες δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου. Αλλά να έχεις υπόψη, βυζια, κωλος, χείλη και ένας θεός ξέρει τι άλλο, είναι πλαστικά.
6945443773Καλησπερα αδερφια . εδω και καιρο ψαχνω το τηλεφωνο αυτης τηε περιβοητης ναντιας αλλα τσιφος http://www.bourdela.com/call-girls/girls/nantia/υπαρχει κανενας εδω που να μπορει να μου δωσει το τηλ της η εστω τροπο να την βρω? ευχαριστω εκ των προτερων.
ωραιοςς ευχαριστω αδερφε!!!6945443773
Μηνύματα λογικα σίγουραΗ Νάντια δέχεται επικοινωνία με μηνύματα η μόνο viber?
Καλησπέρα αν κ λίγο μεγάλος νέος στο άθλημα..εμπειρίες πολλές με call girl δεν έχω.η εν λόγο κυρία μου έχει κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον τι λέτε?
Έχει πάρει διπλο master πριν το Harvard γίνει αυτό που είναι σήμεραπήγαινε άφοβα τύπε είναι καλή δασκάλα
Σε ευχαριστώ πολύ..να της πω ότι είμαι νέος στο άθλημα για να έχω μήπως μια ιδιαίτερη μεταχείριση?πήγαινε άφοβα τύπε είναι καλή δασκάλα
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Έχει πάρει διπλο master πριν το Harvard γίνει αυτό που είναι σήμερα