Νέα

Νάντια Μπουλέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.630
Πόντοι
1.046
αν έχεις κι αλλα τετοια καυλωτικα αποσπασματα απ αυτη τη σειρα με την καυλιαρα Ναντια, δωσε σε παρακαλουμε
Σε αυτό δεν είναι που πάει αυτός μετά κάπου και τον υποδέχεται με σέξι εσώρουχα ή δε θυμάμαι καλά?

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
18.405
Πόντοι
2.256
Σε αυτό δεν είναι που πάει αυτός μετά κάπου και τον υποδέχεται με σέξι εσώρουχα ή δε θυμάμαι καλά?
Πρώτος γαμιάς της στο σήριαλ, νομίζω υποτίθεται ήταν φίλος του πατέρα της. sugar νταντυ

Συνημμένα

• 1.mp4
    98 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 2.mp4
    86,6 MB · Εμφανίσεις: 0

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.630
Πόντοι
1.046
Πρώτος γαμιάς της στο σήριαλ, νομίζω υποτίθεται ήταν φίλος του πατέρα της. sugar νταντυ
Δε ξέρω αν είναι κομοδίνο στο κρεβάτι όπως υπονοεί ο φίλος παραπάνω, εγώ πάντως με την υποδοχή που του έκανε στη σκηνή με αυτό το ντύσιμο, αυτό το στήσιμο και το περπάτημα και στο τέλος το σταυροπόδι που του έσκασε όταν έκατσε στο κρεβάτι, πιστεύω την έβγαλε την σκηνή με μεγάλη πειστικότητα.
:bigdick:

ledis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
547
Πόντοι
81
πωωω.. :bigdick:δεν τα ειχα δει αυτα. μονο μια σκηνη που πηδιεται με τον Παπαζηση ηξερα απ αυτη τη σειρα..

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
18.405
Πόντοι
2.256
πωωω.. :bigdick:δεν τα ειχα δει αυτα. μονο μια σκηνη που πηδιεται με τον Παπαζηση ηξερα απ αυτη τη σειρα..
Ο κουνιάδος την πηδούσε υπέροχα, γιατί η νύφη του τον κάβλωνε απίστευτα! Οικογενειακές ιστορίες

Συνημμένα

• 33.mp4
    57,6 MB · Εμφανίσεις: 0

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
152
Πόντοι
0
Τον Ουγγαρεζο τον κεράτωσε. Είναι αγριόμουνο η Νάντια
Τι να κλασει ο Ουγγαρέζος παιδιά,5 λεπτά πηδημα και τέλος
Εδώ η τύπισσα γουστάρει να γαμιεται ώρες,99% γουστάρει παρτουζες όπως την κοβω

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
103
Πόντοι
0
Πάντω στο Ouga Challenge, το αντίθετο είχε αφήσει να εννοηθεί.
Αν το δεις ξανά, θ δεις ότι αφήνει τεχνηέντως (πουτανίστικα δηλαδή) να εννοηθεί ότι την κεράτωσε και ο κακομοίρης ο Ουγγαρέζος παθαίνει συγκοπή.
Η Ναντια εχει κανει μεταπτυχιακο στην πουτσολογία, σιγά μην ικανοποιούταν μόνο από τον Δημητρακη

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.968
Πόντοι
3.506
Πάντως οι γνώσεις και η ψυχική ανάλυση μελών μου αφήνει άφωνο.....
Πόσα λεπτά αντέχει ο Ουγγαρέζος, πόσα η Νάντια, τι επιθυμεί η Νάντια.....

Φοβερές γνώσεις και ικανότητα φυσιογνωμίας.....

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.662
Πόντοι
201
Αν το δεις ξανά, θ δεις ότι αφήνει τεχνηέντως (πουτανίστικα δηλαδή) να εννοηθεί ότι την κεράτωσε και ο κακομοίρης ο Ουγγαρέζος παθαίνει συγκοπή.
Η Ναντια εχει κανει μεταπτυχιακο στην πουτσολογία, σιγά μην ικανοποιούταν μόνο από τον Δημητρακη

Δεν αφήνει να εννοηθεί αυτό.
Τη ρωτάει: γιατί χωρίσαμε;
Και αυτή απαντάει: γιατί με κερατωνες ( χαμογελώντας πονηρα )
Αυτός τρώει σκάλωμα...τέτοιο σκάλωμα που εγώ καταλαβαίνω πως αυτή τον κερατωσε, και αυτός καταπίνει τη γλώσσα του από την έκπληξη και το θράσος και πετάει και μια βρισιά.( Μπιπ) Αυτή ξεκαρδιζεται.

Στο 1:51 κ εξής:

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
103
Πόντοι
0
Δεν αφήνει να εννοηθεί αυτό.
Τη ρωτάει: γιατί χωρίσαμε;
Και αυτή απαντάει: γιατί με κερατωνες ( χαμογελώντας πονηρα )
Αυτός τρώει σκάλωμα...τέτοιο σκάλωμα που εγώ καταλαβαίνω πως αυτή τον κερατωσε, και αυτός καταπίνει τη γλώσσα του από την έκπληξη και το θράσος και πετάει και μια βρισιά.( Μπιπ) Αυτή ξεκαρδιζεται.

Στο 1:51 κ εξής:

Μόλις του λέει "γιατί με κεράτωνες" γελώντας μάλιστα, του πετάγονται τα μάτια έξω του κακομοίρη και της λέει με νόημα 2 φορές "τί είπες τώρα;;"
Όποιος το δει καταλαβαίνει

• Like
Αντιδράσεις: ledis7

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.662
Πόντοι
201
Μόλις του λέει "γιατί με κεράτωνες" γελώντας μάλιστα, του πετάγονται τα μάτια έξω του κακομοίρη και της λέει με νόημα 2 φορές "τί είπες τώρα;;"
Όποιος το δει καταλαβαίνει
Αυτό λέω. Προφανώς αυτή τον έκανε τάρανδο και τον δουλεύει

ledis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
547
Πόντοι
81
Ο κουνιάδος την πηδούσε υπέροχα, γιατί η νύφη του τον κάβλωνε απίστευτα! Οικογενειακές ιστορίες
ούτε αυτό το είχα δει..:erection: πόσες σκηνές είχε με τον Παπαζήση; Θυμάμαι μια που το κάνουν στο κρεβάτι και άλλη μια δίπλα από ΄ένα ψυγείο στα όρθια...

Stories

Νέο!
Top Bottom