KINGLUCAS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
καλημέρα ζουζουνια είμαι εδώ και σας περιμένω
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα στο ομορφο κοριτσι....
τι περιμένεις εσύ ζουζούνι-εδώ είμαι έλαΚαλημερα
Κι εγω περιμενω ...απο δω μερια...χαχα
καλησπερα...δεν ξερω πως θα φανει αυτο που θα γραψω αλλα ειχα τραγικη εμπειρια...πηρα τηλ με σκοπο να περασω απο εκει ..αφου ρωτησα αν μπορω να παω ξεκινησα κανονικοτατα και φτανοντας περνω τηλεφωνο να μου ανοιξουν καθως πρωτη φορα επισκεψη εκει...ανοιγουν την κατω πορτα...και ρε φιλε ανεβενω πανω και εκτος οτι δεν ανοιξε ποτε καμια πορτα δεν σηκωναν το τηλεφωνο... αν αυτο ειναι επαγγελματισμος εγω ειμαι αεροπορος.. τι εχει να πει το γραφειο γι αυτο??
καλησπέρα μωρο,δεν είμαι γραφείο είμαι η ΝΑΝΣΥ και στο χωρο μου δεχτούμε τους πάντες.αυτο μπορουν να το επιβεβαιώσουν όλη.καλησπερα...δεν ξερω πως θα φανει αυτο που θα γραψω αλλα ειχα τραγικη εμπειρια...πηρα τηλ με σκοπο να περασω απο εκει ..αφου ρωτησα αν μπορω να παω ξεκινησα κανονικοτατα και φτανοντας περνω τηλεφωνο να μου ανοιξουν καθως πρωτη φορα επισκεψη εκει...ανοιγουν την κατω πορτα...και ρε φιλε ανεβενω πανω και εκτος οτι δεν ανοιξε ποτε καμια πορτα δεν σηκωναν το τηλεφωνο... αν αυτο ειναι επαγγελματισμος εγω ειμαι αεροπορος.. τι εχει να πει το γραφειο γι αυτο??
θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου για της συντροφιά σας κάθε μέρα και για τα καλά σας λογία. να έχετε ένα κάλο βράδυ από μένα και να είστε πάντα καλά και καυλιάρηδες οπός παντα.η ζωή είναι ωραία δεν χριασετε να την κάνουμε μίζερη για κανέναν και για τίποτα
χρειαζεται γιατι ειδαμε πολλα ενδιαφεροντα πραγματα εκει μεσα ;)Επ.. προς τι η λίστα? δεν χρειαζεται
χρειαζεται γιατι ειδαμε πολλα ενδιαφεροντα πραγματα εκει μεσα ;)
απλα μου αρεσει να βγαζω διαφορα συμπερασματα απο ορισμενα τσόλια που άλλα λενε και άλλα κανουν ;) ;)Κουτσομπόλη!
Νάνσυ 6972107735
Νάνσυ 6972107735
Νάνσυ 6972107735