sexinasi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2017
- Like
- 2
την καλή μέρα μου να έχεις :-* :-* :-* :-*κριμα να μην δινεις την κωλάρα σου!δεν τον εφαγες ποτέ απο πίσω?
την καλή μέρα μου να έχεις :-* :-* :-* :-*κριμα να μην δινεις την κωλάρα σου!δεν τον εφαγες ποτέ απο πίσω?
καθε μερα 11:00πμ-19:00μμ
να προσεχεις τους "τα πινω και δεν σας δινω"...zadren είσαι ο φύλακας άγγελος μου......πάντα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μισο....να σου απαντησω....zadren εισαι ο νταβατζης της ΝΑΝΣΗ?
Εσενα σε αγαπω πολυ!!zadren είσαι ο φύλακας άγγελος μου......πάντα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ε, καλα....ειπαμε, ζαφείρες....Πωπω τεστοστερονη στο φορουμ τις τελευταιες μερες..... νημα για νημα δεν εχουν αφησει....
αν και σε φιμωσαν θα πρεπει να σε ξεφτιλισω εδω μεσα δημοσιως να δουν ολοι και ολες τι πουθενακιας τούτι φρούτης που εισαι....μια εικονα πουτσες λεξεις...zadren εισαι ο νταβατζης της ΝΑΝΣΗ?
[/color[/URL]]
αν και σε φιμωσαν θα πρεπει να σε ξεφτιλισω εδω μεσα δημοσιως να δουν ολοι και ολες τι πουθενακιας τούτι φρούτης που εισαι....μια εικονα πουτσες λεξεις...
Με ειπες νταβα της Νανσης....τοσο μαλακας εισαι που καν δεν ξερεις τι παει να πει "νταβας"
Αμεσως μου εστειλες το παρακατω μηνυμα....
photo sharing sites
Οι σεριφηδες σου τραβηξαν το αυτι για καποιον αλλο λογο που δεν σε ξεφτιλιζω περισσοτερο και σημερα μου εστειλες αυτο εδω...
photo hosting
για πες φιλε μας ξεφτιλισμενε ποιας τελικα ειμαι νταβατζης? ακομα και εγω ο ιδιος εχω μπερδευτει....πρεπει να ναταβατζαρω καμια 20ρια απο εδω μεσα μαλλον και δεν το ξερω και εγω ο ιδιος....
ξερω, ξερω...ακομα δεν μπορεις να πεις κατι αλλα σε περιμενω με τον κλωνο που θα φτιαξεις και εσυ
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΤΡΑ που θελεις και να δεις και γυναικες...Αντε σαλτα!
Καλά ρε Αναμάρτητε παπά(ρα) Zadren... προμοτάρεις/αντζεντάρεις/νταβατζάρεις τόσες κοπέλες (συμπεριλαμβανομένου και της Πετρούλας-Πετράκης) και εμένα τόσο καιρό, μία πρόταση να με προμοτάρεις ΔΕΝ μου έχεις κάνει.
Μα πόσο παπά(ρας) φίλος είσαι.... ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ..!!!
φυσικα και μπορουν αλλα ΜΟΝΟ ΠΜ....Καλα οσοι ειναι φιμωμενοι στέλνουν προσωπικα μυνηματα?
φυσικα και μπορουν αλλα ΜΟΝΟ ΠΜ....
και μετα το μπανιο, "κολονια για τ'αρχιδια μας"Αυτος βριζει και στα Pm. μαλλον θελει "μπανιο"
καλημέρα και Χρόνια Πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα ομορφη κουκλιτσα!!!