Νέα

Νάνσυ – Η αδύνατη μελαχρινούλα που θα σε τρελάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexinasi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Η Νάνσυ πάντως αξίζει. Είναι από τα καλά μιλφ. Κι αυτό έχει σημασία.
Τώρα τα άλλα άστα....

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Ε? Ναι
Με την καλή έννοια. Milf λέμε.
Όχι Gilf Που παίζεις εσύ  :2funny: :2funny:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ναι τσακωνόνουν γιατί είχα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία δύο φορές και μετά διαβαζα τις παπαριές που εγραφε εδώ και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι.

OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2
Εν τω μεταξύ, ακόμα περιμενω να ακούσω ποια είναι τα πολλά προγράμματα για να αποφασίσω ποιο θα επιλέξω όταν την επισκεφτώ.
Τα προγράμματά μου είναι:
1) 50 ευρώ: Μασάζ μόνο 30 λεπτά
2) 60 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 30 λεπτά, 1 εκτόνωση.
3) 80 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 45 λεπτά, 2 εκτόνωση,
4) 100 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 1 ώρα, 2 εκτονώσεις.
5) 100 ευρώ: bdsm stap-on ................, περίπου 1 ώρα, 1 εκτονώσεις,
σας περιμένω όλους κοντά μου
ΖΑΝ ΜΩΡΕΑΣ 40, ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ,Νέος Κόσμος
Κουδ:4
Όροφος τέταρτος ΤΗΛ:6985993694 ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ,Νέος Κόσμος
Κάθε μέρα 12:00 πμ - 21:00

Συνημμένα

• ΝΑΝΣΥ (18).jpg
    ΝΑΝΣΥ (18).jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • ΝΑΝΣΥ (20).jpg
    ΝΑΝΣΥ (20).jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 30

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Τα προγράμματά μου είναι:
1) 50 ευρώ: Μασάζ μόνο 30 λεπτά
2) 60 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 30 λεπτά, 1 εκτόνωση.
3) 80 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 45 λεπτά, 2 εκτόνωση,
4) 100 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 1 ώρα, 2 εκτονώσεις.
5) 100 ευρώ: bdsm stap-on ................, περίπου 1 ώρα, 1 εκτονώσεις,

Το να "σπας" το ίδιο ακριβώς πράγμα σε μισάωρο, 45λεπτο και 60λεπτο δεν το κάνει διαφορετικό πρόγραμμα.
Και απο τιμές... τι να πω.... είσαι αυτό που λέμε .. value for money.
Τι σημαίνει περιπου 45λεπτα και περιπου 1 ώρα;;

Αν τελειώσουμε στα 50 λεπτά πόσο θα με χρεώσεις;; 80€ ή 100€;

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
μαζί μου εδώ είναι μωρο
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=255612.0;attach=903314;image[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=255612.0;attach=903315;image[/img[/URL]]
[/quote]
Αξιολογο το μωρο

OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2
Καλημέρα και καλό μήνα! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• xeili 1.jpg
    xeili 1.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Το να "σπας" το ίδιο ακριβώς πράγμα σε μισάωρο, 45λεπτο και 60λεπτο δεν το κάνει διαφορετικό πρόγραμμα.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον φίλο.
Πολύ το μπερδεύεις και χωρίς λόγο.
Μια χαρά ήταν τα προηγούμενα προγράμματα, 30 λεπτά 60 ευρώ και 1 ώρα 80 ευρώ

OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2

80

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλημεριές στην παρεα….

Διαβαζω εδώ και 2 μερες για τις τιμες ριζιου και καφε και διαφορα άλλα….

Να πω 2 λογια…Το πόσο πουλαει τις υπηρεσιες της η κάθε κοπελα είναι δικαιωμα της…Από κει και περα…Οποιος θελει παει οποιος δε θελει καθεται…Δικαιωμα του επισης…Δουλεια μας είναι να στηριζουμε τις χαμηλοβλεπουσες εδώ μεσα. Δλδ να στοχευουμε σε χαληλες τιμες…

Τωρα παμε παρακατω στο ζουμι…Θα ηταν καλυτερα εδώ μεσα να μιλουσατε με την Νανση και να προσπαθουσατε να της εξηγησετε γιατι αυτό που εκανε σας (μας) ενοχλει. Αντι να καθεστε και να παιζετε με τις ωρες σε αχρηστα ποσταρισματα περι ωραριων και χρονου ομιλιας θα μπορουσατε να της πειτε ότι είναι κακο να κανει ανατιμηση τωρα. Η Νανση είναι τυπος πολύ ευγενικος και ξερει να ακουει.
Ένα τελευταιο…οποιος εχει δει τη Νανση ξερει πολύ καλα ότι δεν παιζει με το ρολοι. Ποτε δεν το εκανε. Και ουτε θα το κανει γιατι σεβεται τον πελατη και της αρεσει η δουλεια της. Αρα αυτές οι παπαριες περι 5λεπτου παραπανω η παρακατω είναι μεντολες. Δεν υπαρχει τετοιο θεμε με την φιλη μας.

Λοιπον Νανση, ακου τι εχω να σου πω….
Θελω να κατσεις να σκεφτεις πολύ καλα κατι…
Όταν κανεις ανατιμηση πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για σχολια από εμας. Η δικη μας η δουλεια είναι να μπορουμε να κανουμε παρεα με ομορφες κοπελες αλλα με οσο το δυνατο χαμηλοτερες τιμες. Και επειδη εσυ κανεις και από τα πολύ καλα προγραμματα και εισαι και πολύ ομορφη θελουμε να συνεχισεις να τιμολογεις όπως παλια. Καντο για μας τα πελατακια σου εδώ μεσα που μας ξερεις και σε ξερουμε. Μεσα από το bou.com θα κανεις πολλες καλες γνωριμιες. Αν θες να κανεις παιχνιδι με ανατιμηση καντο με τους αποξω. Εμας να μας αγαπας και να μας φροντιζεις. Και εμεις θα κανουμε ότι μπορουμε να σε βοηθησουμε. Χαμηλες τιμες=μεγαλη επισκεψιμοτητα και μεγαλη επαναληπτικοτητα. Αυτό μην το ξεχνας ποτε αγαπη μου…
Καλη συνεχεια σε ολους και Νανση! Διαβασε προσεκτικα αυτό το τελευταιο που εγραψα…

Φιλιά πολλά!

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Καλημεριές στην παρεα….

Να πω 2 λογια…Το πόσο πουλαει τις υπηρεσιες της η κάθε κοπελα είναι δικαιωμα της…Από κει και περα…Οποιος θελει παει οποιος δε θελει καθεται…Δικαιωμα του επισης…Δουλεια μας είναι να στηριζουμε τις χαμηλοβλεπουσες εδώ μεσα. Δλδ να στοχευουμε σε χαληλες τιμες…

Τωρα παμε παρακατω στο ζουμι…Θα ηταν καλυτερα εδώ μεσα να μιλουσατε με την Νανση και να προσπαθουσατε να της εξηγησετε γιατι αυτό που εκανε σας (μας) ενοχλει. Αντι να καθεστε και να παιζετε με τις ωρες σε αχρηστα ποσταρισματα περι ωραριων και χρονου ομιλιας θα μπορουσατε να της πειτε ότι είναι κακο να κανει ανατιμηση τωρα. Η Νανση είναι τυπος πολύ ευγενικος και ξερει να ακουει.
Ένα τελευταιο…οποιος εχει δει τη Νανση ξερει πολύ καλα ότι δεν παιζει με το ρολοι. Ποτε δεν το εκανε. Και ουτε θα το κανει γιατι σεβεται τον πελατη και της αρεσει η δουλεια της. Αρα αυτές οι παπαριες περι 5λεπτου παραπανω η παρακατω είναι μεντολες. Δεν υπαρχει τετοιο θεμε με την φιλη μας.

Όταν κανεις ανατιμηση πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για σχολια από εμας. Η δικη μας η δουλεια είναι να μπορουμε να κανουμε παρεα με ομορφες κοπελες αλλα με οσο το δυνατο χαμηλοτερες τιμες. Και επειδη εσυ κανεις και από τα πολύ καλα προγραμματα και εισαι και πολύ ομορφη θελουμε να συνεχισεις να τιμολογεις όπως παλια. Καντο για μας τα πελατακια σου εδώ μεσα που μας ξερεις και σε ξερουμε. Μεσα από το bou.com θα κανεις πολλες καλες γνωριμιες. Αν θες να κανεις παιχνιδι με ανατιμηση καντο με τους αποξω. Εμας να μας αγαπας και να μας φροντιζεις. Και εμεις θα κανουμε ότι μπορουμε να σε βοηθησουμε. Χαμηλες τιμες=μεγαλη επισκεψιμοτητα και μεγαλη επαναληπτικοτητα. Αυτό μην το ξεχνας ποτε αγαπη μου…
Καλη συνεχεια σε ολους και Νανση! Διαβασε προσεκτικα αυτό το τελευταιο που εγραψα…

Φιλιά πολλά!
Νομίζω Αγιε μας καλυψες και με το παραπάνω. Την καλημέρα μου

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.280
Πόντοι
2.456
Καλημεριές στην παρεα….

Φιλιά πολλά!
Σοφα μιλας γεροντα.. ;)
ΕΥΛΟΓΗCON.. :priest:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom