sexinasi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2017
- Like
- 2
η χριστινα μου
[facebook] ]
[facebook] ]
το πρωτο βίντεο φαίνεται τα αλλά όχι...,η χριστινα μου
[facebook] ]
η χριστινα μου
[facebook] ]
για να καυλώσουμε όλη δεν μας στέλνεις και εσύ ένα βίντεο δικό σου????ναι ναι καβλωσαμε τωρα.
strap onΚακη κίνηση η αύξηση της τιμής. Όχι ότι ήταν λίγα τα 80€, αλλά να το πας και 100€!!!!!!
Έχεις ιδέα πως βγαίνει το 100στάρικο;
Υ.Γ: το star-on τι είναι;
για να καυλώσουμε όλη δεν μας στέλνεις και εσύ ένα βίντεο δικό σου????
Ξεσκίστε τον στα pm για να μάθει και να στρώσει!ωραιο fair play πετραν εβαλες το γκανιαν , τωρα τι να πει ο κοσμος
όταν θα έχεις!!! <<βιντεο δεν εχω(ακομα)>>βιντεο δεν εχω(ακομα)
σου στελνω μια φωτο για να καβλωσεις κι εσυ και ολοι οπως λες. οταν τη φτασεις (αν ποτέ) σε κορμι-προγραμμα-τιμη σφυρα μου κλεφτικα
ποιο δωματιο κουκλίτσα μου, μιλάμε για δουλειά κανονική, να δουλευεις 8 ώρες για να πάρεις 20€ και αν τα πάρεις γιατι δεν πληρωνουν πάντα τα αφεντικά ή να έχεις μαγαζί και να μην πατάει ψυχή μέσα.<<Έχεις ιδέα πως βγαίνει το 100στάρικο;>> ξερω!!! ειδικά εγώ στο δωμάτιο ξερό καλύτερα.
δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν να πάρει το πρόγραμμα της 1 ώρας.εχω πολλά προγράμματα πχ 1) 60 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 30 λεπτά, 1 εκτόνωση.
όταν θα έχεις!!! <<βιντεο δεν εχω(ακομα)>>
μπλα μπλα κι απο ουσια τιποτα. κατι σε ρωτησαν πιο πανω. απαντηση δεν εχει?
Εν τω μεταξύ, ακόμα περιμενω να ακούσω ποια είναι τα πολλά προγράμματα για να αποφασίσω ποιο θα επιλέξω όταν την επισκεφτώ.
Εκει που ηταν πριν;; Εννοεις το acropoli massage για το οποίο εγραφε εδω μέσα κάποιο βούρλο που το έπαιζε ντεμεκ υπευθυνος τύπου του μαγαζιου;εγω που την ειχα επισκεφτει παλιοτερα εκει που ηταν πριν,θα σου προτεινα να ΜΗΝ την επισκεφτεις. βεβαια γνωμη ειναι αυτη κι ο καθενας εχει κι απο μια.
Εκει που ηταν πριν;; Εννοεις το acropoli massage για το οποίο εγραφε εδω μέσα κάποιο βούρλο που το έπαιζε ντεμεκ υπευθυνος τύπου του μαγαζιου;
Είχα περάσει 2 φορές γιατί μου άρεσε η Νανσυ εμφανησιακά (απο τις φωτογραφίες που έβλεπα δηλαδη) αλλά δεν άνοιγαν..
Εκει που ηταν πριν;; Εννοεις το acropoli massage για το οποίο εγραφε εδω μέσα κάποιο βούρλο που το έπαιζε ντεμεκ υπευθυνος τύπου του μαγαζιου;
Είχα περάσει 2 φορές γιατί μου άρεσε η Νανσυ εμφανησιακά (απο τις φωτογραφίες που έβλεπα δηλαδη) αλλά δεν άνοιγαν..