Νέα

Νανοβιονικό Γιλέκο fir-tex !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Το FIR-TEX είναι ένα πραγματικά επαναστατικό τεχνολογικό υλικό που βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία, την ισορροπία, την κινητικότητα και ως εκ τούτου τη συνολική απόδοση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επιστημονική τεκμηρίωση.

Υ.Γ Τό έχει δοκιμάση κάποιο μέλος νά μάς πή έντυπώσεις ???????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα βγάλει ο Τριανταφυλλόπουλος χρήμααααααααααααα
πάντως η αλήθεια είναι πως κάποιος που έχει πρόβλημα δεν θα ήταν κακό να το δοκιμάσει - δεν νομίζω να κάνει κάτι κακό. Μπορεί απλά να μην του λύσει το πρόβλημα

έχω την εντύπωση πως απευθύνεται σε κινητικά προβλήματα- σωστά;

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Και μόνο από την αντίδραση των (ληστο)φαρμακοβιομηχανιών, αποδεικνύεται η ευεργετική του επίδραση σε μυοσκελετικές παθήσεις-αδυναμίες. Είδα με τα μάτια μου καθηλωμένα άτομα σε αναπ. καροτσάκι να κινούνται, ακόμη και να σηκώνονται σα να λύθηκε κάποιος κόμπος μέσα τους. Μακάρι να βοηθήσει αυτά τα άτομα, που ούτε περνάει απ'το μυαλό μας τι φρικτούς πόνους κα γενικότερα, τι προβλήματα αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Τώρα αν από αυτή τη κίνηση τα τσεπώσει ο Ρομπέν των Cayenne, χαλάλι του...ας το έφερνε άλλος. Το ζουμί είναι ότι θα ανθίσει και πάλι το χαμόγελο σε πονεμένα πρόσωπα!
Και για τη πλάκα μας....αν λέω, αν, βγει και σε προφυλακτικό πολλαπλών χρήσεων έχει να γίνει χαμός!!! Όλα τα στραβά και τα τσιγκελωτά θα πάρουν τα πάνω τους!!! :2funny: :2funny: Εεεεε ρεε γλέντια....

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Kακά τα ψέματα καί οί έλληνικές μικροπρεπιες δέν μπορουμε να ξέρουμε πώς θα βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο μήν περιμενει κανείς ότι θα γίνει superman και άτρωτος, θεωρώ ότι άπλα ''σπρώχνει'' τον όργανισμο στό καλύτερο δυνατό σημείο!!!!!!!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Kακά τα ψέματα καί οί έλληνικές μικροπρεπιες δέν μπορουμε να ξέρουμε πώς θα βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο μήν περιμενει κανείς ότι θα γίνει superman και άτρωτος, θεωρώ ότι άπλα ''σπρώχνει'' τον όργανισμο στό καλύτερο δυνατό σημείο!!!!!!!!!
Συμφωνούμε. Άκουσα ότι αυτό το υλικό φορούν και οι πιλότοι της F1. Με τόσα G που φορτίζεται το σώμα τους, προφανώς τους βοηθά να αποφορτίζονται ή να έχουν μεγαλύτερες αντοχές. Πάντως το βλέπω χοντρομαλακία να το έχουν "στήσει" οι ιθύνοντες στη zougla.gr. Δεν είναι να "πουλάς" ελπίδα σε ανθρώπους με τέτοια προβλήματα. Τα τεστάκια ισορροπίας στο καθηγητή σεισμολογίας δε με πείσανε. Οι καθηλωμένοι όμως στα καροτσάκια, από την έκφρασή τους και μόνο, απέδειξαν πόσο καλύτερα αισθάνθηκαν με τη χρήση του. Μη ξεχνάμε ότι κάθε καινοτόμος κίνηση χαίρει της επιθετικής αμφισβήτησης στο αρχικό, τουλάχιστον, στάδιό της.

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
499
Πόντοι
291
καλημερα, το εχω δοκιμασει και οντως εχει αποτελεσματα.ουτε και εγω το πιστευα στην αρχη, το θεμα ειναι οτι εχει 500 γιουρια.δεν ειναι και φτηνο.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
καλημερα, το εχω δοκιμασει και οντως εχει αποτελεσματα.ουτε και εγω το πιστευα στην αρχη, το θεμα ειναι οτι εχει 500 γιουρια.δεν ειναι και φτηνο.
Μήπως κάνεις λάθος? 298,00 το T-shirt ή το γιλέκο. Από τη σελίδα του e-shop της zougla.gr.

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
499
Πόντοι
291
μπορει να κανω λαθος, ειχα δοκιμασει το γιλεκο το κοντο (λευκο) χωρις φερμουαρ που ηταν για αθλητες,

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785

Tί άποτελέσματα είδες φίλε μου , σέ τί άκριβώς σέ βοήθησε ??

Καί θά συμφωνήσω μέ τό μέλος mysterious  στό θέμα τιμής ,
όντως ή τιμή του είναι 298 εύρώ !!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:o
ωχ δεν το χω δει αυτο.
δλδ ατομα σε αναπηρικο καροτσακι, σηκωνονται κανονικα?
παω να το ψαξω!
αμτζικ, σ εχω σκυλοβρισει, αλλα θενξ για το θρεντ :) :)

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εδώ εχεις λάθος
δεν είναι ακριβό, αν όντως έχει τέτοια αποτελέσματα
1. τα φάρμακα που πληρώνουνε οι άνθρωποι αυτοί χωρίς αποτέλεσμα είναι εξίσου ή και περισσότερο ακριβά
2. αν κάποιος δεν έχει λεφτά, αν έχει τέτοια αποτελέσματα το γιλέκο, να του δώσουνε όλοι μαζί οι συγγενείς από 50 γιούρια και να πάρει ένα. Διάολε, αν δεν έχει και το χρειάζεται, του τα πληρώνω εγώ. Ήδη θα το κάνω σε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει σκλήρυνση η κοπέλα. Και αν όντως κάνει καλό, το χαμόγελό της θα με αποζημιώσει.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mήν ψάχνεις , καί κουράζεσαι. δές αυτό τό λινκ !!!!!!!

μαλλον ειμαι πολυ ευπιστη, αλλα με πιασαν τα κλαματα οταν ειδα το πρωτο βιντεακι κ ειμαι κ στη δουλεια :|

ενβι θελεις να πεις πιο αναλυτικα σε τι ακριβως σε βοηθησε? κ με πμ αααν δε θελεις να πεις δημοσια. :)

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
εδώ εχεις λάθος
δεν είναι ακριβό, αν όντως έχει τέτοια αποτελέσματα
1. τα φάρμακα που πληρώνουνε οι άνθρωποι αυτοί χωρίς αποτέλεσμα είναι εξίσου ή και περισσότερο ακριβά
2. αν κάποιος δεν έχει λεφτά, αν έχει τέτοια αποτελέσματα το γιλέκο, να του δώσουνε όλοι μαζί οι συγγενείς από 50 γιούρια και να πάρει ένα. Διάολε, αν δεν έχει και το χρειάζεται, του τα πληρώνω εγώ. Ήδη θα το κάνω σε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει σκλήρυνση η κοπέλα. Και αν όντως κάνει καλό, το χαμόγελό της θα με αποζημιώσει.

Τό 14 νά κάνη άπό ότι ύπόσχετε ......

Η τεχνολογία βασίζεται στη χρήση Άπω υπέρυθρων ακτίνων (FIR) οι οποίες είναι γνωστό ότι, σε διαφορετικές εφαρμογές, έχουν πολλαπλά θετικά αποτελέσματα κατά την εφαρμογή τους στο ανθρώπινο σώμα όπως ανακούφιση από κάθε μορφή αρθρίτιδας, αύξηση της ελαστικότητας των ιστών κολλαγόνου, ανακούφιση των μυικών σπασμών και της ακαμψίας των αρθρώσεων, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ συμβάλλουν στην αντιμετώπιση φλεγμονώδων διηθημάτων, οιδημάτων και εξιδρωμάτων, τον έλεγχο βάρους, της υπέρτασης, της αρτηριοσκλήρωσης, της νόσου στεφανιαίας αρτηρίας, του κυκλοφορικού, των ωτορυνολαρυγγολογικών παθήσεων, των δερματικών παθήσεων (συμπεριλαμβανομένης της κυτταρίτιδας) και όλες τις σχετικές θεραπείες ομορφιάς, και όχι μόνο.

υ,γ Είδα φίλε μου κοπέλα μέ σκλήρυνση καί ένθουσιάστηκα μέ τό άποτέλεσμα.
Όχι βέβαια θεαματικά άποτελέσματα άλλά καλήτερη στήριξη σώματος !!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
υ,γ Είδα φίλε μου κοπέλα μέ σκλήρυνση καί ένθουσιάστηκα μέ τό άποτέλεσμα.
Όχι βέβαια θεαματικά άποτελέσματα άλλά καλήτερη στήριξη σώματος !!!!!

αληθεια??
με το γιλεκο ή τη μπλουζα? εχει διαφορα?

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
αληθεια??
με το γιλεκο ή τη μπλουζα? εχει διαφορα?

Καί τά δύο τήν ίδια δουλειά κάνουνε , ίδιο ύλικό είναι !!!!!

Είδα τήν κοπέλα καί ένθουσιαστηκα μέ τό άποτέλεσμα ,
όχι τρομερα πράγματα , άπλά είδα διαφορά σε στήριξη καί περπάτημα !!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καί τά δύο τήν ίδια δουλειά κάνουνε , ίδιο ύλικό είναι !!!!!

Είδα τήν κοπέλα καί ένθουσιαστηκα μέ τό άποτέλεσμα ,
όχι τρομερα πράγματα , άπλά είδα διαφορά σε στήριξη καί περπάτημα !!!!!!

δλδ πιστευεις οτι καποιος που εχει γαμησε τα πελματα, κ με τα ειδικα παπουτσια απο πελματογραφο δεν την παλεψε, γτ δεν εχει ισορροπια, οτι θα τον βοηθησει εστω κ 5%? απλα γνωμη ζηταω, δεν περιμενω να ξερεις οντως να απαντησεις.
για πεεες

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
δλδ πιστευεις οτι καποιος που εχει γαμησε τα πελματα, κ με τα ειδικα παπουτσια απο πελματογραφο δεν την παλεψε, γτ δεν εχει ισορροπια, οτι θα τον βοηθησει εστω κ 5%? απλα γνωμη ζηταω, δεν περιμενω να ξερεις οντως να απαντησεις.
για πεεες

Καλό θά είναι νά έπισκευθή τόν χώρο πού διανέμετε τό έν λόγο προιόν
νά κάνη τίς όποιες διαπιστώσεις ΙΔΙΟΙ ΣΩΜΑΣΙ !!!!!!

Τό μόνο πού μπορώ νά σού πώ είναι τό τηλ.

2115550500

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλό θά είναι νά έπισκευθή τόν χώρο πού διανέμετε τό έν λόγο προιόν
νά κάνη τίς όποιες διαπιστώσεις ΙΔΙΟΙ ΣΩΜΑΣΙ !!!!!!

Τό μόνο πού μπορώ νά σού πώ είναι τό τηλ.

2115550500

απλα θα το επαιρνα εγω, δε θελω να απογοητευτει παλι :(

θα παρω τηλ αμα ειναι.

σ'ευχαριστω παρα πολυ!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
...αν δεν έχει και το χρειάζεται, του τα πληρώνω εγώ. Ήδη θα το κάνω σε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει σκλήρυνση η κοπέλα. Και αν όντως κάνει καλό, το χαμόγελό της θα με αποζημιώσει.
Μπράβο συνάνθρωπε! Και μόνο η σκέψη σου είναι βάλσαμο για πολλούς ανθρώπους. Σε μια εποχή υλικής αξίας και "θέλω", άνθρωποι σα και σένα κάνουν τη διαφορά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom