Νέα

Νανοβιονικό Γιλέκο fir-tex !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jft

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις είδα το βιντεάκι στο youtybe, το οποίο δεν απόδειξε τελικά τίποτα.
Νόμιζα πως θα ήταν μια επιστημονική δοκιμασία του προϊόντος , αλλά αντιθέτως ήταν μια παρέα τριών (και γιατί όχι 2) νεαρών σε σπίτι που απλά προσπαθούσαν να το βγάλουν άκυρο.

Έχουμε και λέμε:

α) Πόσο εύκολα μπορείς να αποδείξεις στην κάμερα ότι η δύναμη που βάζει ο βοηθός στον tester είναι κάθετη ή μη? Μας λέει ότι άν η πίεση που ασκούμε είναι κάθετη/εσωτερική ο tester μένει ακίνητος. Ενώ αν πιέσουμε κάθετα/εξωτερικά, ο tester πέφτει πιο εύκολα. Μάλιστα, αυτό ισχύει, μόνο που δεν μπορεί να το αποδείξει εύκολα στην κάμερα και το βασικότερο δεν μας έδειξε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Δηλαδή, την εξήγηση που δίνει με την πίεση, μας την δίνει μόνο φορώντας το βραχιολάκι. Δεν το έκανε και χωρίς.

β) Στο θέμα της ευλυγισίας, παίζει μεγάλο ρόλο το πως έχεις τα πόδια σου. Στο βιντεάκι, ο tester είναι πολύ κοντά στην κάμερα και μας δείχνει μόνο το πάνω μέρος του κορμού. Κανονικά πρέπει να έχεις τα πόδια ίσια και κολλημένα και να περιστρέφεις μόνο τον κορμό. Αν το κάνετε μόνοι σας αυτό το τέστ (με ή χωρίς το βραχιολάκι) θα δείτε ότι έχετε την τάση να σηκώνεται τα πέλματα ή να στραβώνετε τα πόδια, φτάνοντας στην ακραία θέση. Οπότε, το βιντεάκι δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο, αφού ένα σημαντικό κομμάτι του τέστ δεν το δείχνουν.

γ) Ο νεαρός υποστηρίζει κάτι τελείως αναληθές: ότι όποιος κάνει μια διάταση μετά στο καπάκι αποκτά ευλυγισία. Άρα στο μπαλέτο, στην ενόργανη, κ.λ.π. δεν χρειάζονται οι όποιες ασκήσεις για "ανοίγματα". απλά μια διάταση λίγο πρίν την παράσταση/εκτέλεση μια διάταση φτάνει για να αποκτήσει το σώμα μας την ελαστικότητα που χρειάζεται! ! ! Σας ακούγεται λογικό ? ? ? Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι η ευλυγισία αποκτάτε με μια διάταση. Υπάρχει ένα 4ο καλύτερο τέστ για αυτό, αυτό που έδειξε στον Μάκη, και έναι το μόνο που θα σας πείσει. Χέρια στην έκταση (ύψος των ώμων) και κάποιος να προσπαθεί να τα ενώσει προς τα πίσω. Κάντε το με ή χωρίς, όσες φορές θέλετε, με όποια σειρά θέλετε και πέστε μου περί ελαστικότητας.

δ) Φυσικά, για το τέλος άφησα την περίπτωση του ψεύτικου βραχιολιού. Λίγοι έχουν το copy-right, άρα τα δεκάδες άλλα φτηνά βραχιολάκια που κυκλοφορούν μπορεί να μην έχουν τις ίδιες ιδιότητες.

Συναγωνιστη, ειναι τοσο, μα τοσο λανθασμενα τα επιχειρηματα που παραθετεις που μπορουν να ισχυουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ απο τα παρακατω για το ατομο σου
α)Ειτε εισαι βλακας.
β)Ειτε εχεις προσωπικα συμφεροντα απο το συγκεκριμενο προιον.

Με μια προχειρη-γρηγορη αναγνωση καποιος συμπεραινει ευκολα (αλλα λανθασμενα) το α.
Με μια πιο προσεκτικη αναγνωση ομως γινεται ξεκαθαρο οτι ισχυει το β.
Ε λοιπον, ειμαι στην ευχαριστη θεση να σου ανακοινωσω οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ!!!Δυστυχως ομως για εσενα, ουτε και ιδιαιτερα εξυπνος...
Επειδη ομως βαριεμαι και ειμαι κουρασμενος δεν θα γραψω σημερα το γιατι.
Παρολαυτα, σου ευχομαι καλες δουλειες ...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Συναγωνιστη, ειναι τοσο, μα τοσο λανθασμενα τα επιχειρηματα που παραθετεις που μπορουν να ισχυουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ απο τα παρακατω για το ατομο σου
α)Ειτε εισαι βλακας.
β)Ειτε εχεις προσωπικα συμφεροντα απο το συγκεκριμενο προιον.

Με μια προχειρη-γρηγορη αναγνωση καποιος συμπεραινει ευκολα (αλλα λανθασμενα) το α.
Με μια πιο προσεκτικη αναγνωση ομως γινεται ξεκαθαρο οτι ισχυει το β.
Ε λοιπον, ειμαι στην ευχαριστη θεση να σου ανακοινωσω οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ!!!Δυστυχως ομως για εσενα, ουτε και ιδιαιτερα εξυπνος...
Επειδη ομως βαριεμαι και ειμαι κουρασμενος δεν θα γραψω σημερα το γιατι.
Παρολαυτα, σου ευχομαι καλες δουλειες ...

Το αντίθετο θα ίσχυε αν όντως διαβαζες καλύτερα. 
Θα προτιμούσα το βλάκας, αν είναι από τα σοφά λόγια σου.
Λυπάμαι που δεν είσαι προσεκτικός σε όσα γράφω, αλλα έτσι κι αλλιώς το περίμενα . . . .
Περιμένω λοιπον να ακούσω τα δικά σου επιχειρήματα, αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται να πείσει ο ένας τον άλλον, δεν ψάχνουμε εδώ κάποιον νικητή. Πολύ περισσότερο δε, κάποιον που το μόνο που ξέρει είναι να υβρίζει.
Άντε γεια.

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.342
Πόντοι
22.785
Όλα είναι άπλά ..........ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ........

Άπλα δοκιμάστετο ΌΠΩΣ ΈΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ καί μετά μπορούμε νά μλήσουμε . τώρα
τά διάφορα βιντεάκια έμένα δέν μού λένε ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Σκέτη ρύπανση είναι το ποστ!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Χθεσινή επίσκεψη στην εταιρεία για επιτόπια δοκιμή του προϊόντος.

Όταν το φόρεσα, μου πέρασε ο συγκεκριμένος πόνος που έχω στο χέρι εδώ και 5 μήνες, σε 20''. Το φόρεσα αρκετά, μετά το έβγαλα. Ο πόνος ξαναεμφανίστηκε. Απηλλάγην από τον πόνο με το που το ξαναφόρεσα.

Δεν ξέρω αν το προϊόν είναι δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, αλλά στο χέρι μου, είδα διαφορά.

Σύνοψη: Μόνο με επιτόπια επίσκεψη και δοκιμή θα μπορέσει κάποιος να έχει αληθή εικόνα για το αν θα τον βοηθήσει.

Υ.Γ. ΔΕΝ παρήγγειλα το προϊόν, γιατί ο πόνος μου είναι προς το παρόν υποφερτός και ελέγξιμος.

Υ.Γ.2 Το μόνο άσχημο που με ενόχλησε, είναι ότι έχει ταμπελάκι Made in Turkey.

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και μην ξεχνάτε να αγοράσετε μετά το γιλέκο με το οποίο και ανάπηροι περπατάνε

τα μαγνητάκια που υπόσχονται μέχρι και 30% οικονομία στα καύσιμα...Άμα βάλεις δυο τότε παράγεις και ο ίδιος βενζίνη

images

Και επίσης η θαυματουργή σύσκευή που υπόσχεται 45% οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα

http://[URL unfurl="true"]www.ecostores.gr/Images/Pages/Page8.Photo1.350x350.jpg[/img[/URL]]

έλα πάρε πάρε κόσμε  :jerking:

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.342
Πόντοι
22.785
Σκέτη ρύπανση είναι το ποστ!!!

Άνευ άποχρώντος λόγου καί δεδικαιολογημένης αίτίας, γνώμαι δέ πολλαί αύτών
μή έπιθυμούντων νά γίνη κάτι καλόν καί κοινωφελές .........

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Νανοβιονική...απάτη αξίας 300 ευρώ;

www.pixhost.org/show/2562/7628210_tromaktiko03.jpg] [/url]
Παρακατω ειναι το email που μολις απέστειλα στη Ζούγλα και στην εταιρεια που υποτιθεται οτι εμπορευεται το νανοβιονικο γιλεκο nanobionic. Σημειωνω οτι στις 2 τα χαραματα με το που έλαβαν το email μου στην firtex που φτιαχνει το αληθινο γιλεκο επικοινωνησαν αμεσως μαζι μου τηλεφωνικα και με ενημέρωσαν οτι η υπόθεση ηδη πηρε το δρομο της δικαιοσυνης.
"Κύριοι,
Ονομάζομαι...
Αναγνωστόπουλος Ιωάννης και σήμερα μόλις παρέλαβα το νανοβιονίκο γιλέκο. Το γιλέκο αυτό με γέμισε ελπίδα. Βλέπετε η γυναίκα μου έπαθε εγκεφαλικό, 14 ημέρες μετά την γέννηση της κόρης μου. Το εγκεφαλικό χτύπησε όλη τη δεξιά πλευρά και το κέντρο του λόγου, με αποτέλεσμα τώρα ενα χρόνο μετά τίποτα από όλα να μην έχει επανέλθει πλήρως, και ιδίως το δεξί χέρι.
Το παρήγγειλα online στις 14.4, μετά την προβολή του σην εκπομπή Ζούγκλα, και μετά από μακρά αναμονή το παρέλαβα σήμερα. Πριν λίγο η γυναίκα μου πήγε για ύπνο. Φορουσε επί μία ώρα το γιλέκο και κάναμε διάφορες ασκήσεις. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ Προβληματίστηκα μα δε μιλησα. Μόλις κοιμήθηκε μπήκα στο internet και άρχισα το googling. Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτήν την ιστοσελίδα firtex καταγγελία.
Διαβάζοντας συνειδητοποίησα κάποια πράγματα και μου δημιουργήθηκαν απορίες:
1. οταν παρήγγειλα το  γιλέκο  η σελίδα nanobionic.com ηταν ακόμα υπο κατασκευη, Στο γιλέκο γινόταν αναφορα στην ιστοσελίδα zougla.gr ως τεχνολογίας FIR. οταν το εψαξα στα αγγλικά εκεινο το βράδυ, έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα της  fir-tex (η μόνη που πουλάει αντίστοιχα  προιόντα τόσο ακριβά) και θεώρησα ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Σημερα όμως διαπίστωσα: Το γιλέκο είχε καρτελάκι στα ελληνικα!!! όλο το documentation ειναι στα ελληνικά. Που φτιάχνεται; Στην Ελλάδα; Και γιατί εχει 2 μήνες παράδοση;
2. Τι έχετε να πείτε γι αυτό ; θα περίμενα επίσημη απάντηση στο site σας.
3. Εχω  υποψίες ότι οι ασθενείς που φαίνονται στα βιντεο φοράνε firtex kaι εσείς πουλάτε το nanobionic. Ελπίζω και εύχομαι να με βγαλετε λάθος.
4. Πως εξηγείτε το γεγονός ότι στο  google δεν υπάρχει που θενα η εταιρεία nanobionic εκτός από την Ελλάδα;
Η ερευνα μου θα συνεχιστεί. Δεν πρόκειται να σας χαρίσω τα 300 ευρώ. Δεν ειναι το ποσο. ειναι ότι ματωσα για να τα δώσω (1500 ευρω το μηνα φευγουν σε φαρμακα) ματωσα από ελπίδα. Το email αυτό θα κοινοποιηθει σε ενώσεις καταναλωτών, στο υπουργείο ανάπτυξης, στο υπουργείο υγείας και φυσικά στην firtex.
Φιλικά
Αναγνωστόπουλος Ιωάννης

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.342
Πόντοι
22.785
Τα ρουχα απω υπερυθρης δεν κανουν μαγικα πραγματα και δεν ειναι σχεδιασμενα μονο για αναπηρους ή ανθρωπους με τεραστια προβληματα μονο.
Ειναι φτιαγμενα για ολους.
Αυτο που κανουν ειναι να εκμεταλευονται τις ιδιοτητες καποιων υλικων ( μεταλα πολυτιμα και μη, απλα ορυκτα αλλα και ημιπολυτιμα τα οποια οταν τεμαχιστουν σε νανοδιαστασεις αποκτουν "θαυματουργες" ιδιοτητες και το πρωτο που κανουν ειναι να ακτινοβολουν την δικια μας ενεργεια.
Η ακτινοβολια αυτη δεν παει χαμενη αλλα επιστρεφει στο σωμα μας. Ολοι γνωριζουμε τις θετικες επιδρασεις της υπερυθρης ακτινοβολιας. Οταν λοιπον αυτή η ενεργεια επιστρεψει στο σωμα μας ( σε μορφη θερμοτητας) δε σταματα στην επιφανεια του δερματος μας αλλα εισχωρει βαθεια στο σωμα μας (λογω του μηκους κυμματος) επεμβαινοντας κατ αρχην στα υγρα του σωμματος μας και ιδιαιτερα στην μικροκυκλοφορια του αιματος.

Πηγή in.gr !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom