Νέα

Νανοβιονικό Γιλέκο fir-tex !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.342
Πόντοι
22.785
απλα θα το επαιρνα εγω, δε θελω να απογοητευτει παλι :(

θα παρω τηλ αμα ειναι.

σ'ευχαριστω παρα πολυ!

Eκεί πού θά πάς ( άν πάς )στό ίσόγειο ύπάρχη μιά κυρία πού έχει σκλήρυνση
ρώτησε γιά νά έρθης σέ έπαφη πρίν ότιδήποτε σού πή όποιοσήποτε !!!!!!!!

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ενα φιλαρακι που το πηρε απο το ζουγκλα μου πε οτι γαμαγε ολο το βραδυ ασταματητα η πουτσα του δεν επεφτε με τιποτα σαν να ειχε παρει βιαγκρα η μονη μαλακια ειναι οτι ειχε γινει μουσκεμα απο τον ιδρωτα και δεν ηθελε να το βγαλει για να μην του πεσει η πουτσα

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.342
Πόντοι
22.785
ενα φιλαρακι που το πηρε απο το ζουγκλα μου πε οτι γαμαγε ολο το βραδυ ασταματητα η πουτσα του δεν επεφτε με τιποτα σαν να ειχε παρει βιαγκρα η μονη μαλακια ειναι οτι ειχε γινει μουσκεμα απο τον ιδρωτα και δεν ηθελε να το βγαλει για να μην του πεσει η πουτσα

Άγαπητέ μου φίλε μήπως κάνης λάθος.....

Τό προιόν δέν έχει διανεμηθή άκόμα άπό τήν zougla παρά μόνον
σέ μορφή παραγγελίας !!!!!!!

υ.γ Άς είμεθα όλίγον πιό ούσιώδεις ...... είναι τό θέμα άκρως σοβαρό !!!!!!!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300

Παιδιά, το λινκ που δίνει εδώ ο φίλος,είναι το "αρχικό" ας πούμε...Το έχουν φέρει πιο μπροστά απ τον άλλον που το παρουσίασε στην εκπομπή του.Εγώ το προϊόν αυτό,το γνωρίζω από το προηγούμενο καλοκαίρι,μέσω ανθρώπων που ασχολούνται με τον χώρο.Πολλά να ακούτε,λίγα να πιστεύετε.Η αλήθεια είναι ότι μέρος της ενέργειας που εκλείεται από το σώμα,επιστρέφει με αυτό το μέσο πάλι στο σώμα.Φίλοι  που το δοκίμασαν,είχαν καλύτερη ισορροπία, βελτιωμένη απόδοση στην προπόνηση,αλλά δεν είναι μαγικό..όπως το παρουσιάζουν.Πρόσωπο από το συγγενικό μου περιβάλλον,με κινητικά προβλήματα στα γόνατα,μετά από δική μου πρόταση,πήγε σε ένα αντιπρόσωπο της εταιρίας,κοντά στην περιοχή του,το φόρεσε - συγκεκριμένα το γιλέκο,αλλά δεν είχε καμιά απολύτος διαφορά,οπότε και δεν το αγόρασε.Αν δεν κάνω λάθος, τα προϊόντα αυτά,έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.
Για μένα,αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρετε να το αγοράσει,ας πάει να το δοκιμάσει και αν του κάνει,τότε ας το πάρει...αλλά η λέξη κλειδί...είναι η δοκιμή..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παιδιά, το λινκ που δίνει εδώ ο φίλος,είναι το "αρχικό" ας πούμε...Το έχουν φέρει πιο μπροστά απ τον άλλον που το παρουσίασε στην εκπομπή του.Εγώ το προϊόν αυτό,το γνωρίζω από το προηγούμενο καλοκαίρι,μέσω ανθρώπων που ασχολούνται με τον χώρο.Πολλά να ακούτε,λίγα να πιστεύετε.Η αλήθεια είναι ότι μέρος της ενέργειας που εκλείεται από το σώμα,επιστρέφει με αυτό το μέσο πάλι στο σώμα.Φίλοι  που το δοκίμασαν,είχαν καλύτερη ισορροπία, βελτιωμένη απόδοση στην προπόνηση,αλλά δεν είναι μαγικό..όπως το παρουσιάζουν.Πρόσωπο από το συγγενικό μου περιβάλλον,με κινητικά προβλήματα στα γόνατα,μετά από δική μου πρόταση,πήγε σε ένα αντιπρόσωπο της εταιρίας,κοντά στην περιοχή του,το φόρεσε - συγκεκριμένα το γιλέκο,αλλά δεν είχε καμιά απολύτος διαφορά,οπότε και δεν το αγόρασε.Αν δεν κάνω λάθος, τα προϊόντα αυτά,έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.
Για μένα,αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρετε να το αγοράσει,ας πάει να το δοκιμάσει και αν του κάνει,τότε ας το πάρει...αλλά η λέξη κλειδί...είναι η δοκιμή..

μπορεις να το δοκιμασεις δλδ πριν το αγορασεις ε? καλο.

αντε κ γαμησου πρωινιατικα βλακα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Κυκλοφορούν και κάτι "balance bracelet" με τα ίδια περίπου αποτελέσματα, που περνούν τα ίδια τέστ δοκιμής. (Όσοι είδαν την εκπομπή του Μάκη)
Κάνουν μόνο 40 € και είναι πιο προσιτά.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κυκλοφορούν και κάτι "balance bracelet" με τα ίδια περίπου αποτελέσματα, που περνούν τα ίδια τέστ δοκιμής. (Όσοι είδαν την εκπομπή του Μάκη)

αυτα που τα βρισκουμε?

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.342
Πόντοι
22.785

Βραχιολάκι έάν δέν άπατώμαι είναι ????

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αν και έχω γνωστό που τα πουλάει, για αν μην βρεθούν κάποιοι που θα με κατηγορήσουν σου παραθέτω το link από 2 διαφορετικές εταιρίες να δεις και να παραγγείλεις από εκεί, να θες. Επίσης εκεί δίνουν μια εξήγηση για το πως μπορεί να λειτουργεί αυτό το "θαύμα".

Εγώ φοράω (από τον φίλο μου) το TryMax, αυτό έχω τεστάρει και έχει κάποιους ξένους αθλητές που το διαφημίζουν.
Και τα 4 τέστ εγώ και η παρέα μου τα πέρασε με επιτυχία.
Δεν ξέρω πώς, αλλά δεν ξέρω και μακροπρόθεσμα τι μπορεί άλλο να κάνει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Παιδια, το θεμα φαινεται ΠΑΡΑ πολυ ενδιαφερον...
Ευχαριστω πολυ που ανοιξατε το συγκεκριμενο θρεντ
(οχι πως με ενδιαφερει προσωπικα,αλλα το εκανα ενα copy-paste και το εστειλα μαζικα e-mail,οποτε ισως καποιος φιλος-φιλου κλπ που εχει προβλημα να βοηθηθει...πολλες φορες απο στομα σε στομα και απο κομπιουτερ σε κομπιουτερ μπορει να βγει κατι σημαντικο για καποιον)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν και έχω γνωστό που τα πουλάει, για αν μην βρεθούν κάποιοι που θα με κατηγορήσουν σου παραθέτω το link από 2 διαφορετικές εταιρίες να δεις και να παραγγείλεις από εκεί, να θες. Επίσης εκεί δίνουν μια εξήγηση για το πως μπορεί να λειτουργεί αυτό το "θαύμα".

Εγώ φοράω (από τον φίλο μου) το TryMax, αυτό έχω τεστάρει και έχει κάποιους ξένους αθλητές που το διαφημίζουν.
Και τα 4 τέστ εγώ και η παρέα μου τα πέρασε με επιτυχία.
Δεν ξέρω πώς, αλλά δεν ξέρω και μακροπρόθεσμα τι μπορεί άλλο να κάνει.

θα το κοιταξω κι αυτο. ετσι κ αλλιως 40 ευρω εχει, δεν ειναι κανα σπουδαιο ποσο.
σ ευχαριστω πολυ!

Βραχιολάκι έάν δέν άπατώμαι είναι ????

επειδη λεει bracelet, υποθετω πως ναι.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ναι, βραχιόλι πλαστικό είναι, σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η φραπέλια είναι σούπερ!!!!!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τό 14 νά κάνη άπό ότι ύπόσχετε ......

Η τεχνολογία βασίζεται στη χρήση Άπω υπέρυθρων ακτίνων (FIR) οι οποίες είναι γνωστό ότι, σε διαφορετικές εφαρμογές, έχουν πολλαπλά θετικά αποτελέσματα κατά την εφαρμογή τους στο ανθρώπινο σώμα όπως ανακούφιση από κάθε μορφή αρθρίτιδας, αύξηση της ελαστικότητας των ιστών κολλαγόνου, ανακούφιση των μυικών σπασμών και της ακαμψίας των αρθρώσεων, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ συμβάλλουν στην αντιμετώπιση φλεγμονώδων διηθημάτων, οιδημάτων και εξιδρωμάτων, τον έλεγχο βάρους, της υπέρτασης, της αρτηριοσκλήρωσης, της νόσου στεφανιαίας αρτηρίας, του κυκλοφορικού, των ωτορυνολαρυγγολογικών παθήσεων, των δερματικών παθήσεων (συμπεριλαμβανομένης της κυτταρίτιδας) και όλες τις σχετικές θεραπείες ομορφιάς, και όχι μόνο.

υ,γ Είδα φίλε μου κοπέλα μέ σκλήρυνση καί ένθουσιάστηκα μέ τό άποτέλεσμα.
Όχι βέβαια θεαματικά άποτελέσματα άλλά καλήτερη στήριξη σώματος !!!!!
Μα τι ειναι αυτα ρε? Αν ηταν ετσι οι φυσιοθεραπευτες δε θα χρησιμοποιουσαν υπερηχους η λειζερ αλλα λυχνιες FIR.
Και απο οτι ειδα στην εκπομπη η επιδειξη μουφα μου φανηκε. Το γιλεκο εδρασε σε <20 sec και μονο με την επαφη, ρε αντε απο εδω.
Μπορεις να το δοκιμασεις στο καταστημα πριν την αγορα?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Απ'οτι ειδα και ακουσα εχει θεαματικα αποτελεσματα.
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω.

Μακαρι να πραγματοποιει οσα υποσχεται, και ακομα περισσοτερα!

Και η τιμη (για μενα) ειναι δελεαστικοτατη για ενα τετοιο τεχνολογικο θαυμα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μα τι ειναι αυτα ρε? Αν ηταν ετσι οι φυσιοθεραπευτες δε θα χρησιμοποιουσαν υπερηχους η λειζερ αλλα λυχνιες FIR.
Και απο οτι ειδα στην εκπομπη η επιδειξη μουφα μου φανηκε. Το γιλεκο εδρασε σε <20 sec και μονο με την επαφη, ρε αντε απο εδω.
Μπορεις να το δοκιμασεις στο καταστημα πριν την αγορα?
1. αν γνωρίζεις πού πουλάνε, πες μου κι εμένα (λυχνίες FIR)
2. Ποιος είναι ο κατασκευαστής του γιλέκου ξέρουμε;
3. η δοκιμή είναι μια καλή πρόταση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βλέποντας στο youtube αυτά δεν με έπεισαν, το αντίθετο
από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα, πώς το φοράνε οι παίκτες του ΠΑΟ ας πούμε;
αντικρουόμενες πληροφορίες. Για να μας λυθούν οι απορίες μάλλον θα πρέπει να κάνουμε ένα τηλεφωνάκι να δούμε.

πάντως η αλήθεια είναι πως δεν είναι τεσταρισμένο αρκετό καιρό και δεν γνωρίζουμε τυχόν παρενέργειες (αν και από πλευράς φυσικής δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος να υπάρχουνε)

Εξακολουθώ να πιστεύω πως αν όντως βοηθάει έστω και λίγο, έστω και στο 1/4 από όσα λέει, αξίζει τα λεφτά του για δύσκολες περιπτώσεις όπως σκληρύνσεις κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom