Νέα

Νανά - Καλύμνου 36

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λοιπον μερικες φορες απορω με τα σχολια εδω.... λοιπον πηγαινω στην καλυμνου σε ενα μπουρδελακι με πεντακαθαρα δωματια που ο τσατσος σε καθε πελατη καθαριζε το δωματιο αρκετα (ακομα και σφουγγατιζε!!!!!) και βγαινει μια κοπελα καθημερινη δηλαδη οχι μπαζο αλλα ουτε και μουναρα.... η οποια εχει την σταθερη της πελατεια!! δινω 25€ και μπαινω στο δωματιο (μετα απο αρκετη αναμονη) και ερχετε αυτη, λοιπον αργο και πολυωρο ακαποτο τσιμπουκακι με αργο και υδονικο γλυψιμο στα αρχιδια... μετα ανεβηκε απο πανω και μετα απο λιγη ωρα ηρθε η ωρα για το κωλαρακι.. ουτε δυσανασχετησε ουτε τιποτα την γαμουσα με δυναμη απο τον κωλο σε 2-3 στασης και αυτη δεν ειπε τιποτα... μετα βγαζω την καποτα και την εχυσα στο μουτρακι και λιγο μεσα στο στομα (αχ!! καβλα!!) ενω αυτη κραταγε λιγο χαρτι υγειας για να μην μου φυγει καμια χυσια στα σεντονια.... λοιπον με λιγα λογια δεν βιαζεται καθολου, για αυτο και αργουμε να γαμισουμε καθως κανει 20 λεπτα (τουλαχιστον) σε καθε πελατη και αναμεσα σε καε πελατη καθεται στο δωματιακι του τσατσου αρκετη ωρα και πλενεται και μιλαει μαζι του..... το σπιτακι ειναι καθαρο και η πουτανα κανει ΟΤΙ θελει ο πελατης χωρις να δυσανασχετει...
αρνητικα .. η αναμονη, το ψιλο αξυριστο μουνι της πουτανας , τα δοντια της που ειναι λιγο περιεργα..... αυτα περιμενω κριτικη απο αλλους!!! το μωρο ηταν υπεροχο!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
archwn1416 μπορείς να γράψεις την κριτική σου και στον κατάλογο.

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Τ Νανα τι γαμαω πανω απο 15 χρονια και παντα τσιμπουκακι ακαπωτο και τελειωτικο . Δοξα το Θεο δεν εχω παθει απολυτως τιποτα . Τωρα τι λετε εσεις......... Να εχετε το νου σας και σε κατι παρθενογκομενες γιατι πιο επικινδυνες ειναι

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά γενικά στο ακάποτο υπάρχει μεγάλο ρίσκο κ ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που κάνει. Θα συμφωνίσω και εγώ με τους φίλους πως η νανά είναι πολύ καλή, δεν βιάζεται και σου κάνει καταπληκτικό γλύψιμο στα παπάρια και το σημαντικό είναι ο χρόνος, δέκα λεπτά τουλάχιστον στα γλύφει.  Από την άλλη είναι και πολύ στενή σε σχέση με πολλές και δεν πας με κάποιο ''κουβά''. Έχει κάτι το καυλιάρικο πάνω της. Το κατέχει το άθλημα. Για αυτό το λόγο και ο μέσος χρόνος αναμονής είναι 30 λεπτά το ελάχιστο. Στα μείον είναι η αυξημένη πιθανότητα να ξαπλώσεις πάνω σε λερωμένο κρεβάτι γιατί όσο και να σκουπίζετε κάτι θα φεύγει. Δεν ήξερα πως τα παίρνει και στο πρόσωπο, όμως παίδιά όσο καλή φάση και να είναι το τελείωμα στο πρόσωπο το θεωρώ λιγάκι υποτιμητικό για τον άλλο.  Κάτι τελευταίο. Η Νανά δούλευε παλιά χαμηλά στη Φιλής? Ευχαριστώ

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ναι, η Νανά δούλευε πριν χρόνια στο Φυλής 66.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ευχαριστώ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οντως τα δοντια της ειναι καπως....αλλα με τοσα ακαποτα τσιμπουκια την ημερα!!!!καλη ειναι,προχτες την πηδουσα με τρελα απο την βαλβιδα,και μετα εβγαλα την καποτα και την ψεκασα απο 10 ποντους στο προσωπο!!τελειαααααα

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
καλησπερα σας!!!μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι η καλυμνου?ευχαριστω

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Η Καλύμνου σύντροφε είναι παράλληλη της Γ' Σεπτεμβρίου(από κάτω) και πρίν την Αριστοτέλους.Αν μπείς από Πατησίων στην Πιπίνου Και κατεβαίνεις,μετά από δύο δρόμους δηλαδή θα συναντήσεις πολύ κοντά το 36(στο δεξί σου χέρι).Αντε,καλό πιτσίλισμα!..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
οκ ρε παιδιά συμφωνώ η γυναίκα τιμά το 25 ευρω, δεν βιάζεται, κανει ακα τσιμπούκι, την χύνεις, δίνει κώλο ( η πιο σκισμένη κωλοτρυπίδα που έχω δει live)  ΆΛΛΑ,
εμφανισιακά απο εμένα παιρνει 3 με το ζόρι!
παλαιοτερα ηταν ωράια κοπέλα, τωρα γενικά φαινεται να έχει παρακμασει πάρα πολύ.
Σαν κακομοίρα είναι, ασε που έχει μια φωνή λες και έχει καταπιει Ήλιον που λέει και ο φίλος μου ο sas1977.! H γυναικα για να σε φτιάχνει πρέπει να έχει έναν αέρα, ενα στήσιμο, κάτι στο βλέμμα της, δεν ξέρω αν με καταλαβένεται....αυτή δεν έχει τιποτα απο αυτά!

Ειναι πάντως respect γιατι σέβεται τον πελάτη οσο λίγες.
Εαν θέλετε να γαμίσετε άγρια και να χύσετε μια ταλαιπωρημένη milf Ελληνίδα πουτάνα, ειναι η καλύτερη επιλογή στα 25 ευρώ...

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ειναι πάντως respect γιατι σέβεται τον πελάτη οσο λίγες.
Εαν θέλετε να γαμίσετε άγρια και να χύσετε μια ταλαιπωρημένη milf Ελληνίδα πουτάνα, ειναι η καλύτερη επιλογή στα 25 ευρώ...
Και καθαρή πάνω απ'ολα ετσι Zero? Αν δεν κάνω λάθος είναι η ΜΟΝΗ που πλένει τα δόντια της μετά από κάθε πελάτη..Για τσεκάρετε το,δεν σας κάνει εντύπωση η αναμονή από πελάτη σε πελάτη??
:grin: :grin: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σε καθε βαρδια θα θελει πανω απο ενα τελαρο οδοντοκρεμες :dancing:βλεπω σημερα και αυριο λαικο προσκυνημα στην καλυμνου συναγωνιστες,ουτε 15αυγ στην τηνο :2funny:!!!!παιδια δοκιμαστε την σταση ροντεο!!!!ολα τα λεφτα

johnnnnn62

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
95
Πόντοι
1
Και καθαρή πάνω απ'ολα ετσι Zero? Αν δεν κάνω λάθος είναι η ΜΟΝΗ που πλένει τα δόντια της μετά από κάθε πελάτη..Για τσεκάρετε το,δεν σας κάνει εντύπωση η αναμονή από πελάτη σε πελάτη??
:grin: :grin: :grin:

To πλενονται τα δοντια πριν από κάποιο ραντευού δεν είναι σωστό γιατί κατα το βούρτσισμα δημιουργούνται αιμορραγιες και αυξάνει ο κίνδυνος μετάδοσης νοσημάτων όπως Ηπατήτιδα C & HIV

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σωστο!!για αυτο και εγω εβγαλα την καποτα και αμολυσα τα τουβλα απο αποσταση!!!μην παρουμε καποιο παρασημο στα καλα καθουμενα,παντως αν πατε προσοχη στα φλοκια του προηγουμενου!!!!πηδατε στα ορθια λεβεντες μου καβλιαρηδες

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φιλοι μου sorry, αλλα επειδη την ξερω,  ξερναω τωρα..

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Στην Καλυμνου παντα γαμαω στα ορθια ποτε στο κρεββατι.οσες φορες ειχα ξαπλωσει στο παρελθον ενωθα μια υγρασια περιεργη........τα φλοκια της τα ριχνω παντα στο προσωπο εκτος απο ματια.εχω παντα σε σακουλιτσα τις λαστιχενιες σαγιοναρες του στρατου οπου φοραω για να παω να καθαρισω το εργαλειο στο καλαθακι με τα τσιμουχοχαρτα.μια φορα ειχα γλυστρησει σε χυμα και απο τοτε δεν το συγχωρω στον εαυτο μου.μολις γυρναω τις βυθιζω σε λεκανακι με ντετολ μεχρι την επομενη εξορμηση!προσεχουμε για να εχουμε!νανα εισαι αστερακι και να θυμασαι παντα αυτο που σου ειπα την τελευταια φορα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom