Επισκέπτης
παντου απανταει οταν εχει χρονο
Ε δεν θαχε τους τελευταιους 2 μηνες
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπεΠαρατήρησα οτι ξέρεις τι κάνει κάθε κοπέλα αλλά δε βλέπω να σπρώχνεις καμία και ούτε κριτικές ουτε τίποτα.
Είσαι απο αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο τις κοπέλες για να αυνανιστουν?
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε
Ασε τον μωρε τον παπαρακο μην ασχολεισαι , ξερουμε τι πιλοφορι ειναι ο τυπος , ολο περνει περνει περνει τηλ , κι απο τιγανητα τιποτα , ουτε μια πιπα στο αμαξι δεν μπορει να ψησει , ασε μωρε με τον βλακακο μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα ...Παρατήρησα οτι ξέρεις τι κάνει κάθε κοπέλα αλλά δε βλέπω να σπρώχνεις καμία και ούτε κριτικές ουτε τίποτα.
Είσαι απο αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο τις κοπέλες για να αυνανιστουν?
τσικα μη ξεχασεις να πας σε μασσατζιδικο ρε φιλε! μη φοβασαι δε θα ειναι...κανεις!Αστον τον παπαρακο μην ασχολεισαι , ξερουμε τι πιλοφορι ειναι ο τυπος , ολο περνει περνει περνει τηλ , κι απο τιγανητα τιποτα , ουτε μια πιπα στο αμαξι δεν μπορει να ψησει , ασε μωρε με τον βλακακο
να φας,κανει καλο κ στο εντερο !μη ξεχασεις μετα να γραψεις στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο τσικααααααααααααΕ ειστε πολυ παπαρες τελικα , εγω βγαινω παω να φαω σταφυλακι ...
O Chica σιγουρα ταπεινος αλλα τεραστιο φορ , οσοι με ξερουν απο κοντα ξερουνε , απλα παρατηρει και βλεπει τα γυρω του , ε αμα με σκασουνε κιολας εκει θα τους χεσω και θα γραψω και καλο χεσιμο , λοιπον εγω παω για σταφυλι η κανα πεπονακι λες ??να φας,κανει καλο κ στο εντερο !μη ξεχασεις μετα να γραψεις στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο τσικαααααααααααα
παρε Nadine κ κερνα τη σταφυλακιO Chica σιγουρα ταπεινος αλλα τεραστιο φορ , οσοι με ξερουν απο κοντα ξερουνε , απλα παρατηρει και βλεπει τα γυρω του , ε αμα με σκασουνε κιολας εκει θα τους χεσω και θα γραψω και καλο χεσιμο , λοιπον εγω παω για σταφυλι η πεπονακι λες ??
Εχω ηδη ενα σοκολατακι στο ψησιμο που λογικα θα φαω μες την βδομαδα , η κυραNadine θα ειναι η επομενη , μην ανεβασω ζαχαρο με τοσες σοκολατες ειμαι και μεγαλος ανθρωποςπαρε Nadine κ κερνα τη σταφυλακι
γνωρίζει κάποιος αν η κυρία κάνει ραντεβού αυτή την περίοδο ή ξεκουράζεται;
γνωρίζει κάποιος αν η κυρία κάνει ραντεβού αυτή την περίοδο ή ξεκουράζεται;
Δεν τη βρίσκω ή έχω λάθος τηλεφωνο. Ισχύει αυτό που έχει εδω;