apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν καναμε καλη αρχη...μουφια μυριζει το θεμα...den vlepei kardia mou tipota....
Δεν καναμε καλη αρχη...μουφια μυριζει το θεμα...den vlepei kardia mou tipota....
μαζι σου....Δεν καναμε καλη αρχη...μουφια μυριζει το θεμα...
Κατι δεν εχει ρυθμισει καλα η κυρια στο fb...Παιδες υπαρχει αυτο το προφιλ σε μενα βγαινει κανονικα
.Κατι δεν εχει ρυθμισει καλα η κυρια στο fb...
Δεν ξερεις να γραφεις ελληνικα ???den vlepei kardia mou tipota....
Photo δεν εχει ομως....και εχει 1 φιλο αρα αυτο σημενει οτι δεν τους εχει κλησει ακομα...!Θελει δουλεια...!Πφφφ εαν ειναι ετσι και στην δουλεια της....προχειροτητες...!.
Δοκιμασα αναζητηση με μικρα ,οχι κεφαλαια ,δινει αποτελεσμα 1 προφιλ σε αυτο το ονομα
παντως εγω εξακολουθω να μην το βρισκω το προφιλ της...ειτε μικρα βαζω,ειτε κεφαλαια......Photo δεν εχει ομως....και εχει 1 φιλο αρα αυτο σημενει οτι δεν τους εχει κλησει ακομα...!Θελει δουλεια...!Πφφφ εαν ειναι ετσι και στην δουλεια της....προχειροτητες...!
Xωρις κενο..Nadiarosaki (Μια λεξη)παντως εγω εξακολουθω να μην το βρισκω το προφιλ της...ειτε μικρα βαζω,ειτε κεφαλαια......
thanxxx man...την βρηκα...βεβαια απο φωτος νομιζω δεν εχει....Xωρις κενο..Nadiarosaki (Μια λεξη)
συμφωνω με τον προλαλησανταthanxxx man...την βρηκα...βεβαια απο φωτος νομιζω δεν εχει....
Δεν μου την εμφανιζει !!!Xωρις κενο..Nadiarosaki (Μια λεξη)
Δεν μου την εμφανιζει !!!
Θα δοκιμασω, αργοτερα !!!εμενα την εμφανισε, δεν εχει avatar το προφιλ το εκανε πριν 9 ωρες, εχει 4 φιλουσ...
οποις ενδιαφέρεται, ειμαι στο facebook Nadia Rosaki, εχω 2 φωτο προς το παρον εκει.
apoc ,προγραμμα φουλ,εθνικότητα θα'πρεπει να εχεις καταλάβει απο νικ
κρητικια εισαι?
βυζια μεγαλα,μικρα?....προκειται για αξιοπρεπεστατη κυρια με καλο σερβιρισμα ! κοινωνικη , και βολικη