Α δε ξέρω....το βέβαιο είναι ότι θα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές........ίσως υπάρξουν μπλακ άουτ και μαγνητικές καταιγίδες......δεν ξέρω κιόλας....αλλά υπομονή μέχρι τότε και βλέπουμε
[youtube=425,350]BEkDVNJPDQA[/youtube] Ενωσα τη θεωρια του Πατερα Μαξιμου Βαρβαρη εβαλα λιγο και τα λογια των Πεντικοστιανων! Προσθεσα και την αποψη μου και βγηκε αυτο Ειναι κ'αυτο μια εκδοχη Αν ειναι Ελληνας ο Αντιχριστος σιγουρα ετσι θα χασει!
Θα θελα να ξερα ρε γαμώτο αυτοί οι Μασωνοεβραίοι που κάνουν το κουμάντο και έχουν τέτοια υποχθόνια σχέδια,να μας φυτέψουν μικροτσίπ,να μας ελέγχουν απόλυτα,που μας ψεκάζουν με τα αεροπλάνα με κάθε λογής φαρμάκια να πεθάνουμε,όλοι αυτοί οι μαλάκες δεν έχουν καρδιά;Γιατί αν νομίζετε ότι κάνουν κουμάντο ο Ομπάμα και η Χίλαρι είστε βαθιά νυχτωμένοι..
[youtube=425,350]BEkDVNJPDQA[/youtube] Ενωσα τη θεωρια του Πατερα Μαξιμου Βαρβαρη εβαλα λιγο και τα λογια των Πεντικοστιανων! Προσθεσα και την αποψη μου και βγηκε αυτο Ειναι κ'αυτο μια εκδοχη Αν ειναι Ελληνας ο Αντιχριστος σιγουρα ετσι θα χασει!