Νέα

Nα τα πίνει από φλιτζανάκι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
μηπως γνωρίζετε ρε παιδιά καμμιά ιερόδουλη η οποία δεχεται να μου κάνει πιπα αλλα να χύσω σε φλυντζανάκι του καφέ(τύπου λουμίδης)και μετα να τα πιεί σιγά σιγά? :helpplea:
μόνο στο στόμα εχω βρέι και στη μάπα μέχρι τώρα!
και φλυντζανάκι του τσαγιόυ να ειναι δεν με πειράζει!

bigandre

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Στην μάπα ποιά έχεις βρει? Εγώ καμιά ακόμα να τα δέχεται. Για πες βρε Αρχηγέ!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μηπως γνωρίζετε ρε παιδιά καμμιά ιερόδουλη η οποία δεχεται να μου κάνει πιπα αλλα να χύσω σε φλυντζανάκι του καφέ(τύπου λουμίδης)και μετα να τα πιεί σιγά σιγά? :helpplea:
τι άλλο θα ακούσω ποια  . :headbang: :headbang: :headbang:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κουπα μπυρας δεν σου κανει δηλαδη? :o

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Γλυκό του κουταλιού να σερβίρουμε ή η κοπέλα θα τα πιει ξεροσφύρι;

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά λιγη σοβαρότητα σας παρακαλώ!
σαφώς και δεν κανει κουπα μπύρας τι με πέρασς ρε φίλε ελέφαντα?
ναι η κοπέλα θα τα πιει ξεροσφύρι!μήπως να βγάλω και καμμια ποικιλία με αλλαντικά?
γιατι ρε παιδιά ποιος δεν γουστάρει αυτή τη φάση?
να το πεί τώρα στο forum! :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν βάλεις επιπλέον κίνητρο μια ποικιλία με αλλαντικά. όλο και κάτι θα βρεις πάντως.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: ( σ.σ. Χαχαχα... )... Αυτο μ θυμησε μια τσοντουλα απο γιουπορν που η τυπισσα κραταει την κουπα του καφε και θελει να προσθεσει λιγο ψωλοχυμα οποτε ανοιγει το φερμουαρ του συζυγου(?) ο οποιος κοιμαται με μια εφημεριδα στα μουτρα και αφου του τον ρουφαει κ του τον παιζει λιγο αυτος τελειωνει μες στην κουπα του καφε ( ασυναισθητα.. η γκομενα κραταει και την κουπα και το πουλι του..) κι η γκομενα μετα τα πινει... κορυφη.. :2funny: :2funny: (σ.σ. Χαχα)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ρε παιδιά λιγη σοβαρότητα σας παρακαλώ!
σαφώς και δεν κανει κουπα μπύρας τι με πέρασς ρε φίλε ελέφαντα?
ναι η κοπέλα θα τα πιει ξεροσφύρι!μήπως να βγάλω και καμμια ποικιλία με αλλαντικά?
γιατι ρε παιδιά ποιος δεν γουστάρει αυτή τη φάση?
να το πεί τώρα στο forum!

Να σου πω εγώ, αυτό που με χάλασε στο πρώτο σου post είναι η αναφορά σου στο φλυτζανάκι τύπου "Λουμίδης".
Και αυτό, γιατί εγώ τον Ελληνικό (πρώην Τούρκικο) καφέ, τον έχω συνδέσει με το φλυτζανάκι που γράφει "Μπράβο", όχι το "Λουμίδης".
Αυτός ο Λουμίδης το είχε μπλέξει το θέμα και με το πουλί ("Καφές Παπαγάλος Λουμίδη"), και το πράμα φλουτάριζε.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι δε μπορώ να σου φανώ χρήσιμος, εκτός κι αν αποφασίσεις να αλλάξεις τύπο φλυτζανιού.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Επίσης βάλε το διαζευκτικό "ή φλυτζανάκι espresso" για να καλύψεις μεγαλύτερη γκαμα. Είναι πιο λεπτό αλλά σε περιεκτικότητα εξίσου ικανοποιητικό.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω θελω να χυσω στην οδοντοβουρτσα και μετα να της την δωσω να πλυνει τα δοντια της
ξερετε καμια?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξερω εγώ μία που εξασκούσε το σπορ΄αυτό με την οδοντόβουρτσα,αλλά από την πολύ εξάσκηση της έπεσαν όλα :uglystupid: :uglystupid:
Οπότε χαλασε

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Ειχα δει μια τσοντα πριν πολλααααααααααααααα χρονια, στον καλτ κινηματογραφο απεναντι απο την στομα που σε βγαζει στην ομονοια, στην αρχη τις Πατησιων. Δε θυμαμαι το ονομα του, αλλα θα ξυπνησω μνημες και θα μαθουμε.
Λοιπον, ηταν μια τσοντα με "υποθεση" γιατι η ιστορια εχει ως εξης.
Ηταν ενα κυριλε εστιατοριο οπου ενα ζευγαρι κοιταει το μενου και η κυρια δειχνει με το δακτυλο τις τι ακριβως θελει. Το γκαρσονι διπλα φευγει και επιστρεφει ενας που καθετε διπλα στη κυρια, με ενα δισκο και ενα κολωνατο ποτηρι. Κατεβαζει το φερμουαρ και αρχιζει να τρομπαρει το καβλι του. Μολις εφτασε στο σημειο που θα πεταγε τα φλοκια, αρπαζει το ποτηρι και τα ριχνει μεσα. Μετα το δινει στη κυρια και τα πινει ολα.
Αλλα δεν ηταν φλυτζανι γμτ.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για το αλασκα λες
φιλος μου αοι το χωριο οταν ανεβαινε αθηνα....
"που πας σπυρο?"
"παω αλασκα"

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
χαχαχα
κλασικη εξοδος επαρχιωτη.
τσοντοσινεμα - μπουρδελο - φαστ φουντ και παλι πισω.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πριν μερικαχρονια ητανε μια που την αρεσε μεσα στο φραπε και τα ρουφουσε με το καλαμακι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
τι φλιτζανι ρε παιδια?  :uglystupid:
υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το να στα ρουφάει κατευθειαν απο το εργαλείο , αν το σταγγίζει, και να στο παραδιδει πεντακάθαρο?  ;)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τι φλιτζανι ρε παιδια?  :uglystupid:
υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το να στα ρουφάει κατευθειαν απο το εργαλείο , αν το σταγγίζει, και να στο παραδιδει πεντακάθαρο?  ;)
υπαρχει! να χυσεις στην παλαμη σου και να της τα πασαλιψεις με δυναμη στην μουρη της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom