Νέα

Nα τα πίνει από φλιτζανάκι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χυστε τις κωλοτρυπιδες ειναι πιο ωραιο.

Συνημμένα

• thumb8.jpg
    thumb8.jpg
    103 KB · Εμφανίσεις: 64

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: ( σ.σ. Χαχαχα... )... Αυτο μ θυμησε μια τσοντουλα απο γιουπορν που η τυπισσα κραταει την κουπα του καφε και θελει να προσθεσει λιγο ψωλοχυμα οποτε ανοιγει το φερμουαρ του συζυγου(?) ο οποιος κοιμαται με μια εφημεριδα στα μουτρα και αφου του τον ρουφαει κ του τον παιζει λιγο αυτος τελειωνει μες στην κουπα του καφε ( ασυναισθητα.. η γκομενα κραταει και την κουπα και το πουλι του..) κι η γκομενα μετα τα πινει... κορυφη.. :2funny: :2funny: (σ.σ. Χαχα)
αυτος ειναι τελικα ο γνησιος ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
τι φλιτζανι ρε παιδια?  :uglystupid:
υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το να στα ρουφάει κατευθειαν απο το εργαλείο , αν το σταγγίζει, και να στο παραδιδει πεντακάθαρο?  ;)
Ζήτω ο αλέρωτος. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον ΖΕΡΟ. :rockon:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
μηπως γνωρίζετε ρε παιδιά καμμιά ιερόδουλη η οποία δεχεται να μου κάνει πιπα αλλα να χύσω σε φλυντζανάκι του καφέ(τύπου λουμίδης)και μετα να τα πιεί σιγά σιγά? :helpplea:
μόνο στο στόμα εχω βρέι και στη μάπα μέχρι τώρα!
και φλυντζανάκι του τσαγιόυ να ειναι δεν με πειράζει!

Πολυ μερακλη σε κοβω. :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
58
Like
1.725
Πόντοι
8.245
τι φλιτζανι ρε παιδια?  :uglystupid:
υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το να στα ρουφάει κατευθειαν απο το εργαλείο , αν το σταγγίζει, και να στο παραδιδει πεντακάθαρο?  ;)
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΟΛΑΣ

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
μηπως γνωρίζετε ρε παιδιά καμμιά ιερόδουλη η οποία δεχεται να μου κάνει πιπα αλλα να χύσω σε φλυντζανάκι του καφέ(τύπου λουμίδης)και μετα να τα πιεί σιγά σιγά? :helpplea:
μόνο στο στόμα εχω βρέι και στη μάπα μέχρι τώρα!
και φλυντζανάκι του τσαγιόυ να ειναι δεν με πειράζει!
Στη Μαραθωνος και πιο συγκεκριμενα στη Γιαννα της εχω χυσει τα ποδια και την εχω βαλει να τα γλυφει απο εκει, βεβαια αυτη μονο τοκολο της δεν εγλειφε για τεχνικους λογους.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
20euro καιμε γυμνο τσιμπουκακι εκφυλη και δεκτικη σε καθε φετιχιστικη προταση γενια τσερνομπιλ για ΗC Καταστασεις.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
πανε 2χρονια πρεπει να ηταν ιουλιος οταν και αφου ειχα γυρισει ολη τη λιοσιων και το μεταχι εφτασα μεχρι το τελος της αχιλλεως οπου ειχαν μεινει καποια σπιτια ανοιχτα.Μαλιστα ηταν και το τελευταιο.μετα πηγε καλλεργη και απο περυσι το μαη στη μαραθωνος.ειναι γυναικα για βιτσια αλλα χωρις να εχει καταφερει να κανει καριερα σε πιο καλα σπιτα.Με λιγα λογια undeground puta se underground σπιτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom