( σ.σ. Χαχαχα... )... Αυτο μ θυμησε μια τσοντουλα απο γιουπορν που η τυπισσα κραταει την κουπα του καφε και θελει να προσθεσει λιγο ψωλοχυμα οποτε ανοιγει το φερμουαρ του συζυγου(?) ο οποιος κοιμαται με μια εφημεριδα στα μουτρα και αφου του τον ρουφαει κ του τον παιζει λιγο αυτος τελειωνει μες στην κουπα του καφε ( ασυναισθητα.. η γκομενα κραταει και την κουπα και το πουλι του..) κι η γκομενα μετα τα πινει... κορυφη.. (σ.σ. Χαχα)
τι φλιτζανι ρε παιδια?
υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το να στα ρουφάει κατευθειαν απο το εργαλείο , αν το σταγγίζει, και να στο παραδιδει πεντακάθαρο? ;)
μηπως γνωρίζετε ρε παιδιά καμμιά ιερόδουλη η οποία δεχεται να μου κάνει πιπα αλλα να χύσω σε φλυντζανάκι του καφέ(τύπου λουμίδης)και μετα να τα πιεί σιγά σιγά?
μόνο στο στόμα εχω βρέι και στη μάπα μέχρι τώρα!
και φλυντζανάκι του τσαγιόυ να ειναι δεν με πειράζει!
τι φλιτζανι ρε παιδια?
υπαρχει μεγαλύτερη ηδονή απο το να στα ρουφάει κατευθειαν απο το εργαλείο , αν το σταγγίζει, και να στο παραδιδει πεντακάθαρο? ;)
μηπως γνωρίζετε ρε παιδιά καμμιά ιερόδουλη η οποία δεχεται να μου κάνει πιπα αλλα να χύσω σε φλυντζανάκι του καφέ(τύπου λουμίδης)και μετα να τα πιεί σιγά σιγά?
μόνο στο στόμα εχω βρέι και στη μάπα μέχρι τώρα!
και φλυντζανάκι του τσαγιόυ να ειναι δεν με πειράζει!
Στη Μαραθωνος και πιο συγκεκριμενα στη Γιαννα της εχω χυσει τα ποδια και την εχω βαλει να τα γλυφει απο εκει, βεβαια αυτη μονο τοκολο της δεν εγλειφε για τεχνικους λογους.
πανε 2χρονια πρεπει να ηταν ιουλιος οταν και αφου ειχα γυρισει ολη τη λιοσιων και το μεταχι εφτασα μεχρι το τελος της αχιλλεως οπου ειχαν μεινει καποια σπιτια ανοιχτα.Μαλιστα ηταν και το τελευταιο.μετα πηγε καλλεργη και απο περυσι το μαη στη μαραθωνος.ειναι γυναικα για βιτσια αλλα χωρις να εχει καταφερει να κανει καριερα σε πιο καλα σπιτα.Με λιγα λογια undeground puta se underground σπιτια.