Νέα

Να συστηθώ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βάγια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
37.086
Πόντοι
22.936
Καλησπέρα, καταρχάς.
Εσύ νομίζεις πως είμαστε στο site για να βρούμε μια θηλυκή ματιά στους προβληματισμούς μας ή καμιά καλή σπανακοτυρόπιτα; Δεν έχεις καταλάβει πως μας αρέσουν τα κουλούρια!!!
Τα κρεάτινα κουλούρια μαν ή τα ψωμένια ? :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.177
Πόντοι
3.656
ρωτα αν εχει γκαφρα και φτιαχνει ρυζογκοφρετες
Ανοιγει τυπαρας νημα για να συστηθει και παει αβασανιστα 8 σελιδες μονο του...
Ανοιγει ο Αθηναιος για ποιηση και τεχνη και σε 2 σελιδες το εχουμε ξεχασει!!
γνωμη σου

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Καλά ότι δηλώσεις είσαι , κι εμένα με λένε Κατερίνα , δε στέλνω φωτό , δε απαντάω σε pm , έχω 3 παιδιά και είμαι
Κατερίνα τηλεφωνάκι ?

Επίσης σε συνέχεια της ποίησης του Αθηναίου

Βάζει σπανάκι και τυρί
στην πίτα με μανία
και στο μπουρδελα εγραψε
νήμα για την ιδία

Μπούστης , γυναίκα ή τρολιά
κανεις δεν έχει μάθει
και κάποιοι περιμένουνε
να δουν αν θα τους λάχει

Να πάρουν μια απάντηση
με pm απ την κυρια
μα παίζει πάλι αγαμητοι
να παίζουν μαλακία

*Την τελευταία εβδομάδα μου έχει κάτσει κάτι πραγματικά καλό και έχω έμπνευση

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.181
Πόντοι
746
εγω ξερω μια Βαγια που κανει και σπανακοπιταρες και πιπαρες

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.063
Πόντοι
206
Συστήθηκε τελικά;Φωτός ανέβασε;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.127
Πόντοι
3.656
OP
OP
Βάγια

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
94
Πόντοι
0
Ώπα, παίδες, δεν σας προλαβαίνω!

Είπα να το παίξω φιλική (γιατί είμαι) και μου την πέσατε αγρίως.
Φυσικά και δεν ''χρειάζεστε'' θηλυκή ματιά. Δεν την επιβάλλω, την προτείνω -τα κάνω όλα, άλλωστε.
Κι επειδή όντως το Βάγια βγαίνει από το κουκουβάγια, η σπανακοτυρόπιτα αποκλείεται εξ'ορισμού. Την τελευταία φορά που κοίταξα ανάμεσα στα μπούτια μου δεν είδα πούτσο, αν και ίσως θα έπρεπε να είχα. Όσο για φωτό, τηλέφωνο, βίζιτες και τα τοιάυτα, οι μύστες και οι απανταχού μπουρδελιάρηδες κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται πάντα γύρω από το χυσίδι (όσο κι αν το θέλουμε). Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι, λοιπόν, και αφήστε και καμιά γκόμενα να χορέψει στο φόρουμ αν γουστάρετε. Δεν κάνουν όλες φουλ πρόγραμμα άλλωστε.

:kiss-mark:

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.909
Πόντοι
206

Φυσικά και δεν ''χρειάζεστε'' θηλυκή ματιά. Δεν την επιβάλλω, την προτείνω -τα κάνω όλα, άλλωστε.
Κι επειδή όντως το Βάγια βγαίνει από το κουκουβάγια, η σπανακοτυρόπιτα αποκλείεται εξ'ορισμού. Την τελευταία φορά που κοίταξα ανάμεσα στα μπούτια μου δεν είδα πούτσο, αν και ίσως θα έπρεπε να είχα. Όσο για φωτό, τηλέφωνο, βίζιτες και τα τοιάυτα, οι μύστες και οι απανταχού μπουρδελιάρηδες κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται πάντα γύρω από το χυσίδι (όσο κι αν το θέλουμε). Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι, λοιπόν, και αφήστε και καμιά γκόμενα να χορέψει στο φόρουμ αν γουστάρετε. Δεν κάνουν όλες φουλ πρόγραμμα άλλωστε.

Καλημέρα Βάγια είμαι φανατικός ποδολάγνος !!!

Είμαι διαθέσιμος όποτε επιθυμείς να λατρέψω τα πέλματα σου !!!!

Με αγάπη

O Ποδολάγνος !!!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.538
Πόντοι
456

Εδώ είναι site για πουτάνες. Δεν είναι το κοσμοπόλιταν.
Τη θηλυκή σου την ματιά την έχουμε γραμμένη.
Αν ήθελες να συμμετάσχεις στις συζητήσεις θα μπορούσες, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι νομίζεις ότι αξίζεις δικό σου θρεντ για να μας ανακοινώσεις ότι ήρθες να μας τιμήσεις με την παρουσία σου, δείχνει ότι είσαι μεγάλο ψώνιο.
Θρεντ δικά τους έχουν οι πουτάνες εδώ κοπέλα μου. Ποια νομίζεις ότι είσαι;
Το ενδιαφέρον του site αυτό είναι. Η θεματολογία αυτή είναι.
Δηλαδή πας και σε site ξερω γω με μηχανές και ανακοινώνεις ότι είσαι η Βάγια και τρως σπανακόπιτα;
Σταρχίδια μας.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.063
Πόντοι
206

Πολύ μάγκικα μιλάς...Μόνο γυναίκα δεν είσαι....
Νταλικερης με γόβα στιλέτο μπορεί.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.686
Πόντοι
28.246
Εδώ είναι site για πουτάνες. Δεν είναι το κοσμοπόλιταν.
Τη θηλυκή σου την ματιά την έχουμε γραμμένη.
Αν ήθελες να συμμετάσχεις στις συζητήσεις θα μπορούσες, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι νομίζεις ότι αξίζεις δικό σου θρεντ για να μας ανακοινώσεις ότι ήρθες να μας τιμήσεις με την παρουσία σου, δείχνει ότι είσαι μεγάλο ψώνιο.
Θρεντ δικά τους έχουν οι πουτάνες εδώ κοπέλα μου. Ποια νομίζεις ότι είσαι;
Το ενδιαφέρον του site αυτό είναι. Η θεματολογία αυτή είναι.
Δηλαδή πας και σε site ξερω γω με μηχανές και ανακοινώνεις ότι είσαι η Βάγια και τρως σπανακόπιτα;
Σταρχίδια μας.
Προσυπογράφω κυριε Μαρκο Μωραΐτη/Αρη Γιαννουλατε.
(Ετσι ονομαζεται ο πρωταγωνιστης της σειρας «Ο Τιμωρος»)

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.374
Πόντοι
2.596
Βάγια σε παρακαλώ, βγάλε εμένα έξω από το τσουβάλι, ήμουν και παραμένω απόλυτα σαφής!
Εκεί που την πέφτω το δείχνω στα ίσα, λοιπόν φτιάξε στομάχι και πορεύεσαι όπως νομίζεις!
Καλημερούδια σήμερα κι αύριο έχει άφθονο από αυτό που οφείλεις να αποφεύγεις :hi:

Y. Γ. Δεν λέω καλή η σπανακόπιττα αλλά εγώ θέλω μηλόπιττα. Χμ γιατί;
Έχω γούστα όπως μια παρεξηγημένη προσωπικότητα από του περασμένου αιώνα από τις αυστριακές Άλπεις :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.557
Πόντοι
12.056
Σέ λίγο θα βγάλει ο Βρασίδας και το καλαμάρι του έξω καί θά σάς κυνηγάει....κοσμοπολιταν σελίδα 14

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nevio

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056
@Βάγια

Δεν με ενδιαφερει καν η γνωμη σου.. Μονο το μουνι σου με ενδιαφερει..

Μπες απο τωρα στο ψητο και ασε τις φανφαρες και εσυ πουτανα θα καταληξεις..(μεχρι να βρεις χορηγο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom