You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να συστηθώ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Βάγια
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.728
- Πόντοι
- 11.146
.....ααααα γεια σου μαγκα μου!Εδώ είναι site για πουτάνες. Δεν είναι το κοσμοπόλιταν.
Τη θηλυκή σου την ματιά την έχουμε γραμμένη.
Αν ήθελες να συμμετάσχεις στις συζητήσεις θα μπορούσες, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι νομίζεις ότι αξίζεις δικό σου θρεντ για να μας ανακοινώσεις ότι ήρθες να μας τιμήσεις με την παρουσία σου, δείχνει ότι είσαι μεγάλο ψώνιο.
Θρεντ δικά τους έχουν οι πουτάνες εδώ κοπέλα μου. Ποια νομίζεις ότι είσαι;
Το ενδιαφέρον του site αυτό είναι. Η θεματολογία αυτή είναι.
Δηλαδή πας και σε site ξερω γω με μηχανές και ανακοινώνεις ότι είσαι η Βάγια και τρως σπανακόπιτα;
Σταρχίδια μας.
Την ρωτησα κ εγω στην αρχη αλλα το εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο
Να συστηθώ; - Page 3 - bourdela.com forum
Χαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες! Είμαι η Βάγια και, όπως ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, γνωρίζω το site εδώ και αρκετό καιρό. Έγινα μέλος γιατί γουστάρω τους άνδρες (αν και μερικοί το παρακάνετε), και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που λέγεται κάβλα με τον...
www.bourdela.com
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.006
- Πόντοι
- 456
1-2 μέρες ακόμα θα αντέξει το νήμα.
Βάγια άλλα πράγματα έχει ανάγκη ο μέσος άντρας, ή έστω ο θαμώνας της σελίδας εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, καλώς την.
Βάγια άλλα πράγματα έχει ανάγκη ο μέσος άντρας, ή έστω ο θαμώνας της σελίδας εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, καλώς την.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.412
- Πόντοι
- 1.206
Force58
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 721
- Πόντοι
- 81
Τυροπιτα σκετη ισως? χωρις σπανακι ή αντε κατι απλο να μας φιλεψεις οπως καμια φασολαδα η παστιτσιο ????Ώπα, παίδες, δεν σας προλαβαίνω!
Είπα να το παίξω φιλική (γιατί είμαι) και μου την πέσατε αγρίως.
Φυσικά και δεν ''χρειάζεστε'' θηλυκή ματιά. Δεν την επιβάλλω, την προτείνω -τα κάνω όλα, άλλωστε.
Κι επειδή όντως το Βάγια βγαίνει από το κουκουβάγια, η σπανακοτυρόπιτα αποκλείεται εξ'ορισμού. Την τελευταία φορά που κοίταξα ανάμεσα στα μπούτια μου δεν είδα πούτσο, αν και ίσως θα έπρεπε να είχα. Όσο για φωτό, τηλέφωνο, βίζιτες και τα τοιάυτα, οι μύστες και οι απανταχού μπουρδελιάρηδες κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται πάντα γύρω από το χυσίδι (όσο κι αν το θέλουμε). Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι, λοιπόν, και αφήστε και καμιά γκόμενα να χορέψει στο φόρουμ αν γουστάρετε. Δεν κάνουν όλες φουλ πρόγραμμα άλλωστε.
Χωσε πραμα κοριτσι μη κολλας ακομα και αν σου την πεφτουν, καθενας πισω απο ενα πληκτρολογιο ο πρωτος απο ολους ειναι!!
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 8.437
- Πόντοι
- 2.046
Αυθεντικά..Καλώς ήρθες! Θα χαρούμε να διαβάσουμε τις απόψεις σου.
Οι γυναίκες είναι λίγες εδώ και για αυτό σας έχουμε στα ώπα ώπα! Τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς, παντού υπάρχουν εξαιρέσεις...
ΥΓ Κάνεις γεμιστά, και αν ναι, με κιμά ή χωρίς? (Έχει υπάρξει αντικείμενο διαμάχης, γι'αυτό ρωτάω)
ΥΓ2 υπάρχει ειδικό νήμα για νέα μελη που θέλουν να πούνε γεια
Μόνο με κιμά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπα και εγώ
Φτάσαμε τις 5 σελίδες και ακόμα ?
Eιχα να μπω τοσο καιρο στο φορουμ και ειδα οτι ηρθε η Βαγια με τη θηλυκη της ματια να μας τα πει απο τη δικη της πλευρα.Απο το 2009 εδω μεσα,παντα αυτο περιμενα στο μπουρδελα,μια θηλυκη ματια να μας πρηζει το μπουτσο...ωπα λαθος,εννοω να μας τα πει οπως μια γυναικα ξερει.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.947
- Πόντοι
- 41.129
Χαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες!
Είμαι η Βάγια και, όπως ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, γνωρίζω το site εδώ και αρκετό καιρό. Έγινα μέλος γιατί γουστάρω τους άνδρες (αν και μερικοί το παρακάνετε), και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που λέγεται κάβλα με τον δικό μου τρόπο. Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.
Σε όλες μου τις αναρτήσεις/θέματα απαντώ με μπόλικη δόση χιούμορ αλλά ποτέ ειρωνικά.
Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα χρησιμοποιώ αρκετές παρενθέσεις (γιατί είμαι πολυλογού και μου αρέσει το σχήμα).
Τι θα κάνω:
Τι δεν θα κάνω:
- Προσφέρω τη δική μου -θηλυκή- ματιά σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες.
- Ανοίγω νέα θέματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.
- Λίστες με πράγματα που κάνω ή δεν κάνω (δείτε παρακάτω).
- Απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με καλή και ευγενική διάθεση.
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
- Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
- Σπανακοτυρόπιτα.
- Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
- Τσαμπουκάδες.
Τίποτα νέο... ενας άντρας πιθανότατα πούστης κρυμμένος πισω απο ενα γυναικείο προφίλ είσαι.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.002
- Πόντοι
- 216
Είναι μάλλον κορίτσι με αρχίδια χαχα που θέλει να τρολάρει τα ναυάγια του σάιτ.Χαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες!
Μπορεί να παίζει να είναι κάποια τόσο χοντρή και άσχημη που να είναι η μόνη της ελπίδα να νιώσει ότι έχει κάποια αξία από τα μηνύματα που θα πάρει από τα ναυάγια του σάιτ.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.002
- Πόντοι
- 216
Μου θυμίζει παλιές εποχές που έβλεπες σε φόρουμ όνομα χρήστη mounaki19 και άρχιζες να καβλαντίζεις και μετά από μεγάλο αριθμό μηνυμάτων τελικά σου αποκάλυπτε την αλήθεια ότι είναι πουστράκι και αν θέλεις να τον συναντήσεις να του δώσεις την σούφρα στο χέρι.
Οι πούστηδες είναι ιδιάιτερα ευρηματικοί και πονηροί προκειμένου να βρουν χαρά στον πάτο τους χαχα
Οι πούστηδες είναι ιδιάιτερα ευρηματικοί και πονηροί προκειμένου να βρουν χαρά στον πάτο τους χαχα
Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα που έχετε με τη κοπέλα. Ναί το forum λέγεται bourdela και αφορά τον αγοραίο έρωτα. Υπάρχουν άπειρα thread με υλικό που δεν έχει καμία σχέση με το forum και πόσοι χρήστες που απλά τρολάρουν ή γράφουν ότι νάναι. Ό,τι δεν μας αρέσει το προσπερνάμε. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει αρκεί να ακολουθεί τους κανόνες του forum και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας. Ας περνάμε όλοι καλά, αυτό έχει σημασία.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.447
- Πόντοι
- 12.056
Τελικά θα φυστικώσετε?
Hatzo32
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
Εσυ γτ θιχτηκες για παραδειγμα...Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα που έχετε με τη κοπέλα. Ναί το forum λέγεται bourdela και αφορά τον αγοραίο έρωτα. Υπάρχουν άπειρα thread με υλικό που δεν έχει καμία σχέση με το forum και πόσοι χρήστες που απλά τρολάρουν ή γράφουν ότι νάναι. Ό,τι δεν μας αρέσει το προσπερνάμε. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει αρκεί να ακολουθεί τους κανόνες του forum και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας. Ας περνάμε όλοι καλά, αυτό έχει σημασία.
Η κοπελα ειπε τα δικα τις την γνωμη τις και δικη τις οπτικη γωνια....και ο καθενας απο κατω λεει την γνωμη του ειτε ποιο χιουμουριστικα σαν αυτην ειτε ποιο ωμα...
Οι κανονες κανονες....και οι γνωμη του καθενα παραμενει να ειναι γνωμη...
Η βαγια αν ειναι οντως βαγια και οχι βαγιος...
Ψαχνει να βρει κατι το οποιο εδω μεσα δεν θα το βρει...
Δεν ψαχνει κανενας δασκαλα θεωριες και τετοια λογοπαιγνια...
Μπουρδελοτσαρκα και καυλαντα θελει ο μεσος αντρας εδω μεσα...
Αν δεν εχει τετοιες προθεσεις θα σβησει αυτο το νημα σε 1 2 μερες και θα γραφει μονη της η θα γινει "Διαγραμμενο Μελος" !!!
Ilove anal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 748
- Πόντοι
- 361
Τελικές μας βλέπει φιλικά;; Δεν κατάλαβα…
Ρε Βαγιά κουκουβάγια ζαμπονοτυροπιτα καντο μας πιο λιανά
Ρε Βαγιά κουκουβάγια ζαμπονοτυροπιτα καντο μας πιο λιανά
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Τυρόπιτα με milkoΤυροπιτα σκετη ισως? χωρις σπανακι ή αντε κατι απλο να μας φιλεψεις οπως καμια φασολαδα η παστιτσιο ????
Χωσε πραμα κοριτσι μη κολλας ακομα και αν σου την πεφτουν, καθενας πισω απο ενα πληκτρολογιο ο πρωτος απο ολους ειναι!!
Δεν θίχτηκα καθόλου. Απλά λέω και εγώ την άποψή μου, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Εσυ γτ θιχτηκες για παραδειγμα...
Η κοπελα ειπε τα δικα τις την γνωμη τις και δικη τις οπτικη γωνια....και ο καθενας απο κατω λεει την γνωμη του ειτε ποιο χιουμουριστικα σαν αυτην ειτε ποιο ωμα...
Οι κανονες κανονες....και οι γνωμη του καθενα παραμενει να ειναι γνωμη...
Η βαγια αν ειναι οντως βαγια και οχι βαγιος...
Ψαχνει να βρει κατι το οποιο εδω μεσα δεν θα το βρει...
Δεν ψαχνει κανενας δασκαλα θεωριες και τετοια λογοπαιγνια...
Μπουρδελοτσαρκα και καυλαντα θελει ο μεσος αντρας εδω μεσα...
Αν δεν εχει τετοιες προθεσεις θα σβησει αυτο το νημα σε 1 2 μερες και θα γραφει μονη της η θα γινει "Διαγραμμενο Μελος" !!!
Hatzo32
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
Για χαβαλε το ξεκινησε απο οτι φαινετε....και ετσι θα αποχωρισει δυστηχως....Δεν θίχτηκα καθόλου. Απλά λέω και εγώ την άποψή μου, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Μαλλον παρακολοθουσε σαν επισκεπτης και ειπε να ταραξει τα νερα...διχως επιτυχια δυστηχως..
Ειμαι στο μπου απο το 2009 αλλα δεν ειχα προφιλ....αρα κατι ξερω παραπανω κι εγω σαν τους υπολοιπους χαχαχα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.203
- Πόντοι
- 2.606
Αφου ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ καβλαντες,σπανακοτυροπιπες ,φωτο,τσιμπουκια ,ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ.....Μια γυναικα που θελει να μπει στον μαγικο κοσμο του σαη πρεπει να προσφερει τα παραπανω και να τα εχει ως προδιαγραφες μπορω να πω με σιγουρια ...αν εισαι αγαμιδου,ανεραστη,χωρις καβλες και διαθεση να ανοιξεις φυλο τοτε λαθος πορτα χτυπησες ,σε φιλοζωικη να ψαχτεις να υιοθετησεις πεντε εξι γατια να γουσταρεις....αλλωστε και η ματια σου που μας γραφεις ,ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .....Μονο γυναικεια ματια δεν θα εχεις.....και για να μην πλατιαζουμε ...πιθανοτερο να εχεις τιποτα μπαλακια στο βρακι σου και να μην ξερεις τι και πως,οποτε μια συμβουλη-οδηγια ,,,ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ!Χαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΔΩ
Τι θα κάνω:
Τι δεν θα κάνω:
- Προσφέρω τη δική μου -θηλυκή- ματιά σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες.ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
- Ανοίγω νέα θέματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ
- Λίστες με πράγματα που κάνω ή δεν κάνω (δείτε παρακάτω). ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ Η ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ
- Απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με καλή και ευγενική διάθεση.ΣΤΑ ΡΙΠΑΠΑ ΜΑΣ
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
- Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
- Σπανακοτυρόπιτα.
- Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
- Τσαμπουκάδες.