dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.903
- Πόντοι
- 22.936
Τι παπαριές είναι αυτές ρε ;Καλώς ήρθες! Θα χαρούμε να διαβάσουμε τις απόψεις σου.
Γιατί ρε τύπε;;; τύπισσα;;;Σπανακοτυρόπιτα
Για το στριφτοτσιμπουκοΤι παπαριές είναι αυτές ρε ;
Τα χαρούμε να διαβάσουμε τις απόψεις της ;;;
Ποιές απόψεις ;
Για τον καπιταλισμό ;
Για την αέναη πάλη των τάξεων ;;;;
Μπορεί να επανέλθει με πρόγραμμα, τιμές κλπΑυτό πάντως που έχουμε φτάσει 6 σελίδες και η Βάγια ούτε που μας βλέπει, μάλλον αποδεικνύει ότι μας γλεντάει κανονικά.
Και συνταγή για μπουγάτσαΜπορεί να επανέλθει με πρόγραμμα, τιμές κλπ
Ρε μυστη...ανοίγει νήμα κανας πουτσα τέλος και δεν ασχολείται κανείς...ανοίγει ο βαγιος λεει με λένε βαγια,έξι σελίδες μπαμ μπαμ!Αυτό πάντως που έχουμε φτάσει 6 σελίδες και η Βάγια ούτε που μας βλέπει, μάλλον αποδεικνύει ότι μας γλεντάει κανονικά.
εισαι φαλλοκρατικο γουρουνι, να ξερειςΓεμίσαμε Ελλεηνιδες
Είπαμε να μπούμε εδώ μέσα να λέμε καμμια μαλακια και εδώ μας κυνηγάνε να μας πρήξουν τ αρχιδια με τη μουρμούρα τους
Αλλά δε φταίνε αυτές οι μαλακες οι ανδρες φταίνε
Θα πηξουμε στα μην ακούς κανέναν κτλ
Ειδικά άμα είναι υπαρκτό πρόσωπο κάθε 10 λεπτά θα έχουμε "κουκλαρα"
"Μου έφτιαξες τη μερα"
"Γλυκιά καλημέρα να εχεις"
Αγαπουληδες ελεος ελεος ελεος
Πήγατε τις γκόμενές μαλακες 200 ευρώ και σας φταίει ο Κουλης
Περιμένω να μπει ξανά να της πω να πάει να πλυνει κάνα πιάτοεισαι φαλλοκρατικο γουρουνι, να ξερεις
Χαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες!
Είμαι η Βάγια και, όπως ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, γνωρίζω το site εδώ και αρκετό καιρό. Έγινα μέλος γιατί γουστάρω τους άνδρες (αν και μερικοί το παρακάνετε), και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που λέγεται κάβλα με τον δικό μου τρόπο. Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.
Σε όλες μου τις αναρτήσεις/θέματα απαντώ με μπόλικη δόση χιούμορ αλλά ποτέ ειρωνικά.
Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα χρησιμοποιώ αρκετές παρενθέσεις (γιατί είμαι πολυλογού και μου αρέσει το σχήμα).
Τι θα κάνω:
Τι δεν θα κάνω:
- Προσφέρω τη δική μου -θηλυκή- ματιά σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες.
- Ανοίγω νέα θέματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.
- Λίστες με πράγματα που κάνω ή δεν κάνω (δείτε παρακάτω).
- Απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με καλή και ευγενική διάθεση.
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
- Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
- Σπανακοτυρόπιτα.
- Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
- Τσαμπουκάδες.
Οι πρώτες συστάσειςΒάγια!
Τον παίρνεις από κώλο;
καλο ειναι να τα ρωταμε αυτα απο την αρχη να μην υπαρξουν παρεξηγησεις τυπεΟι πρώτες συστάσεις
Μήπως να ανοίξω και νήμα?για συστησου και εσυ τυπε , μπορει να περιμενει κοσμος να σε γνωρίσει