dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.903
- Πόντοι
- 22.936
Μύρισες κώλο και εσύ αγαπητέ ?Ήρθε ,δεν ακούμπησε,αγνοείται η βαγια στο bou alert!!!
Μύρισες κώλο και εσύ αγαπητέ ?Ήρθε ,δεν ακούμπησε,αγνοείται η βαγια στο bou alert!!!
Κάτσε να δούμε τι είναι για αρχή ,γιατί μας βλέπει φιλικά μάλλονΜύρισες κώλο και εσύ αγαπητέ ?
arχισες τις πουστιες παλι και καλα μιλας στην βαγια αλλα κανεις παραθεση στην μακγυΒάγια
Μήπως υπάρχει περίπτωση να δίνεις κώλο ?
Πιστεύω γυναίκαΚάτσε να δούμε τι είναι για αρχή ,γιατί μας βλέπει φιλικά μάλλον
Δεν θα θέλαμε ... από το Βάϊος .....Το "βάγια" από πού βγαίνει
Αν δεν υπάρχει παργαλάτσος ... που το πρόβλημα να πέσει το σαπούνι ;Πιστεύω γυναίκα
Καλού κακού στο " shower together " λίγο προσοχή στο σαπούνι μην γλιστρήσει και πέσει κάτω
Λειτουργούν τα δικαστήρια κανονικά βλέπω.Γεμίσαμε Ελλεηνιδες
Είπαμε να μπούμε εδώ μέσα να λέμε καμμια μαλακια και εδώ μας κυνηγάνε να μας πρήξουν τ αρχιδια με τη μουρμούρα τους
Αλλά δε φταίνε αυτές οι μαλακες οι ανδρες φταίνε
Θα πηξουμε στα μην ακούς κανέναν κτλ
Ειδικά άμα είναι υπαρκτό πρόσωπο κάθε 10 λεπτά θα έχουμε "κουκλαρα"
"Μου έφτιαξες τη μερα"
"Γλυκιά καλημέρα να εχεις"
Αγαπουληδες ελεος ελεος ελεος
Πήγατε τις γκόμενές μαλακες 200 ευρώ και σας φταίει ο Κουλης
Το έως τώρα θετικό είναι ότι γράφηκε 13 του τρέχοντος μηνός και χθες πόσταρε στο νήμα μου.......μυρίζει ακροατης
Γιατί κάνετε το λάθος , όλοι και πιστεύετε ότι όλες μετά τα 25 ... 30 .... 35 ... έχουν πάψει να είναι παρθένες ;Βαγια.Συγγνωμη αν γινομαι αδιακριτος και κουραστικος αλλα θα ειθελα αν ειναι δυνατον να μου πεις Κωλο δινεις?Ποσο πιο ευγενικα?
Πιστεύω γυναίκα
Καλού κακού στο "shower together" λίγο προσοχή στο σαπούνι μην γλιστρήσει και πέσει
Ευτυχώς πάντα πάω έτοιμοςΠιστεύω γυναίκα
Καλού κακού στο "shower together" λίγο προσοχή στο σαπούνι μην γλιστρήσει και πέσει κάτω
ναι, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν οι εξαιρέσεις τις οποίες αναφέρεις. Ένα τμήμα των γυναικών είναι ασεξουαλικές, πιο παλιά τις πάντρευαν με το ζόρι, κι όταν τις γαμούσε ο άντρας τους προσευχόντουσαν να τελειώσει γρήγορα. Σήμερα, που δεν υπάρχει η Κοινωνική πίεση να παντρευτούν, γερνάνε με τις γάτες τουςΓιατί κάνετε το λάθος , όλοι και πιστεύετε ότι όλες μετά τα 25 ... 30 .... 35 ... έχουν πάψει να είναι παρθένες ;
Κάντε κουβέντα με κανέναν .... μαιευτήρα ....
Πόσες χειρουργικέςδιανοίξεις κόλπου έχει κάνει ... σε 35αρες .... 40αρες .... 45αρες .... 55αρες ....
Καλώς ήρθες! Θα χαρούμε να διαβάσουμε τις απόψεις σου.Χαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες!
Είμαι η Βάγια και, όπως ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, γνωρίζω το site εδώ και αρκετό καιρό. Έγινα μέλος γιατί γουστάρω τους άνδρες (αν και μερικοί το παρακάνετε), και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που λέγεται κάβλα με τον δικό μου τρόπο. Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.
Σε όλες μου τις αναρτήσεις/θέματα απαντώ με μπόλικη δόση χιούμορ αλλά ποτέ ειρωνικά.
Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα χρησιμοποιώ αρκετές παρενθέσεις (γιατί είμαι πολυλογού και μου αρέσει το σχήμα).
Τι θα κάνω:
Τι δεν θα κάνω:
- Προσφέρω τη δική μου -θηλυκή- ματιά σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες.
- Ανοίγω νέα θέματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.
- Λίστες με πράγματα που κάνω ή δεν κάνω (δείτε παρακάτω).
- Απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με καλή και ευγενική διάθεση.
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
- Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
- Σπανακοτυρόπιτα.
- Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
- Τσαμπουκάδες.
Στον τύπο βάγια τα λες όλα αυτά τύπε ?Καλώς ήρθες! Θα χαρούμε να διαβάσουμε τις απόψεις σου.
Οι γυναίκες είναι λίγες εδώ και για αυτό σας έχουμε στα ώπα ώπα! Τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς, παντού υπάρχουν εξαιρέσεις...
ΥΓ Κάνεις γεμιστά, και αν ναι, με κιμά ή χωρίς? (Έχει υπάρξει αντικείμενο διαμάχης, γι'αυτό ρωτάω)
ΥΓ2 υπάρχει ειδικό νήμα για νέα μελη που θέλουν να πούνε γεια
mpeρδεψε τα πινελαΣτον τύπο βάγια τα λες όλα αυτά τύπε ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε Μπαγάσα τώρα αυτό σκεφτόμουν πραγματικά !!
Τώρα είσαι ακραίος . Και μισογύνης. Και οπαδός της πατριαρχίας.Κοινωνική πίεση να παντρευτούν, γερνάνε με τις γάτες τους